Onweerlegbaar bewijs: 10 video’s met griezelige Joe Biden die vrouwen ten onrechte aanraken

Onweerlegbaar bewijs: 10 video’s met griezelige Joe Biden die vrouwen ten onrechte aanraken

7 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Heeft de # MeToo-beweging Joe Biden’s kansen om ooit naar het Witte Huis te komen vernietigd? In vrijwel alle vroege peilingen voor de race voor de Democratische nominatie was Biden toonaangevend geweest. 

En de meeste peilingen hebben hem met een aanzienlijke voorsprong op Donald Trump laten zien in een hypothetische head to head-wedstrijd. Er was dus een zeer reële kans dat Joe Biden de volgende president van de Verenigde Staten zou kunnen zijn, maar velen geloven dat zijn politieke carrière nu ten einde is. Er werd verwacht dat president Trump en de republikeinen Biden meedogenloos zouden aanvallen zodra hij de nominatie had gekregen, maar wat deze recente aanval zo verwoestend maakt voor de Biden-campagne is het feit dat deze van links komt. Joe Biden is beschuldigd van ongepast ongepast raken door een voormalige Democratische genomineerde voor luitenant-gouverneur in Nevada, en de mainstream media pusht dit verhaal heel hard. Zou het kunnen dat iemand Biden uit de race probeert te duwen voordat het zelfs echt is begonnen?

Ik zou graag met je willen delen wat Lucy Flores te zeggen had over Joe Biden in haar eigen woorden. Maar laat me je waarschuwen dat er een expletief in dit citaat is. Omdat dit zo’n belangrijk nationaal verhaal is over een man die mogelijk onze volgende president zou kunnen worden, besloot ik dat het het beste was om dit citaat onbewerkt achter te laten …

Vlak voor de toespraken werden we naar de zijkant van het podium geleid waar we op volgorde van introductie stonden opgesteld. Terwijl ik diep ademhaalde en me voorbereidde om mijn zaak voor de menigte te maken, voelde ik twee handen op mijn schouders. Ik bevroor. “Waarom raakt de vice-president van de Verenigde Staten me aan?”

Ik voelde dat hij van achteren dichterbij kwam. Hij leunde verder naar binnen en ademde mijn haar in. Ik was gekrenkt. Ik dacht bij mezelf: “Ik heb mijn haar vandaag niet gewassen en de vice-president van de Verenigde Staten ruikt het. En ook, wat in de feitelijke fuck? Waarom ruikt de vice-president van de Verenigde Staten mijn haar? “Hij plantte vervolgens een grote langzame kus op mijn achterhoofd. Mijn brein kon niet verwerken wat er gebeurde. Ik was vernederd. Ik was geschokt. Ik was in de war. Er is een Spaans gezegde, ” tragame tierra “, het betekent: “aarde, slik me heel.” Ik kon me niet bewegen en ik kon niets zeggen. Ik wilde niets liever dan Biden bij me vandaan halen. Mijn naam werd gebeld en ik was nooit gelukkiger om op het podium te staan ​​voor een publiek.

Tijdens een vervolggesprek verklaarde Flores dat ze gemotiveerd was om naar voren te komen toen ze foto’s en videoclips van Joe Biden zag die veel andere vrouwen ongepast aanraakte op sociale media …

Maar de # MeToo-beweging en Biden’s serieuze overweging van een presidentiële loop veranderde van gedachten. Haar vrienden en politieke bondgenoten in Nevada spraken deze maand met Biden en zijn medewerkers over zijn potentiële bod. En de foto’s en videoclips van Biden die vrouwen omhelsden, hun haar streelden en op vertrouwde manieren op hun schouders hielden, begonnen op sociale media te verschijnen.

“Toen ik foto’s begon te zien van hem die zich op dezelfde manier gedroeg zoals hij deed met mij en met andere vrouwen, was het zeer triggering,” zei ze. “Ik voelde zoveel empathie voor hen. Ik wist wat ze doormaakten. Ik was in hun schoenen geweest.

Het zou moeilijk zijn om te overschatten hoe schadelijk dit zou kunnen zijn voor de campagne van Joe Biden.

In het tijdperk van de # MeToo-beweging is zelfs een hint dat een mannelijke kandidaat seksueel ongepast is geweest met een vrouw vaak genoeg om een ​​politieke carrière volledig te vernietigen.

Natuurlijk worstelen de mensen van Biden om de schade te beperken, en een “verontschuldiging” werd snel uitgegeven …

In een verklaring aan Fox News zei Biden-woordvoerder Bill Russo dat de voormalige vice-president “de campagne van Flores 2014” graag steunde “en namens haar sprak” tijdens de bijeenkomst.

“Noch toen, noch in de jaren daarna, hadden hij of de staf bij hem op dat moment een vermoeden dat mevrouw Flores op enig moment ongemakkelijk was geweest, noch herinneren ze zich wat ze beschrijft,” aldus de verklaring. “Maar vice-president Biden gelooft dat mevr. Flores het volste recht heeft om haar eigen herinneringen en reflecties te delen, en dat het een verandering voor beter in onze samenleving is dat zij de mogelijkheid heeft om dit te doen. Hij respecteert Ms. Flores als een sterke en onafhankelijke stem in onze politiek en wenst haar alleen de beste. “

Dat klinkt me eigenlijk niet als een “verontschuldiging”, en Biden heeft zeker niet erkend dat hij iets verkeerds had gedaan.

En sommige supporters van Biden suggereren eigenlijk dat dit een “politiek gemotiveerde” stunt van Flores was. Op dit moment weten we dat Flores Bernie Sanders in 2016 heeft goedgekeurd, en we weten ook dat ze evenementen heeft bezocht voor ten minste 3 andere kandidaten uit 2020 …

Mevrouw Flores had ruzie met sommigen in de baan van meneer Sanders en verliet het bord van Onze Revolutie. Ze woonde zaterdag de aftrap van de campagne voormalig afgevaardigde Beto O’Rourke bij in El Paso, maar zei dat ze op dit moment geen enkele kandidaat steunt, hoewel ze toestond dat ze ‘waarschijnlijk de weg op zou gaan’.

Ze zei ook dat ze een evenement bij Julián Castro had bijgewoond en deel uitmaakte van een groep die de campagneleider van Kamala Harris ontmoette.

Zou het kunnen dat Flores werd aangemoedigd om deze informatie nu vrij te geven door een andere campagne?

We zullen het misschien nooit weten, maar velen speculeren dat er een allesomvattende poging wordt gedaan om Joe Biden uit deze race te krijgen. Op Twitter heeft Emerald Robinson gesuggereerd dat “ze voortijdig gaan knock-out” …

Obama steunt Kamala. Joe Biden heeft de opdracht gekregen om niet te vluchten – hij wil toch rennen. Dus ze gaan vroeg uit voor de knock-out. Zal het voorkomen dat Joe rent? Mijn gok: ja dat zal wel.

We zullen zien wat er gebeurt, maar het is moeilijk om je te veel voor te stellen aan de linker rally om Joe Biden te ondersteunen als mensen al het bewijsmateriaal zien dat er is.

De volgende zijn 10 video’s waarin Creepy Joe Biden ten onrechte vrouwen aanraakt …

# 1 Compilatie van Joe Biden die griezelig is

# 2 Sessions Swats CREEP BIDEN’S Hand Away From Granddaughter

# 3 Creepy Joe Biden’s Greatest Hits

# 4 Hope and Cringe

# 5 CRINGE! Kijk hoe Creepy Joe Biden SICK PEDO Joke maakt over Kindergarten Girl

# 6 (zeer storend) Griezelig Joe Biden betrapt betraande meisjes op camera

# 7 Lichaamstaal: Joe Biden’s aandrang om ‘kracht’ aan te raken

# 8 Joe Biden wordt opnieuw griezelig tijdens een vloekceremonie door Ashton Carter’s vrouw

# 9 Joe Biden is een CREEP!

# 10 CREEPY UNCLE JOE

Over de auteur: Michael Snyder is een nationaal-syndicated schrijver, media-persoonlijkheid en politiek activist. Hij is de auteur van vier boeken, waaronder Get Prepared Now , The Beginning Of The End en Living A Life That Really Matters . Zijn artikelen zijn oorspronkelijk gepubliceerd op The Economic Collapse Blog , End Of The American Dream en The Most Important News . Van daaruit worden zijn artikelen opnieuw gepubliceerd op tientallen andere prominente websites. Als u zijn artikelen opnieuw wilt publiceren, kunt u dit gerust doen. Hoe meer mensen deze informatie zien, hoe beter, en we moeten meer mensen wakker maken terwijl er nog tijd over is.Comments

comments