Creepie Joe Biden de man die iedereen aan wil raken

Creepie Joe Biden de man die iedereen aan wil raken

9 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Conservatieven wijzen al jarenlang op extreem ongepast gedrag van Joe Biden met vrouwen en kinderen, maar de reguliere media negeerden het bijna volledig.

Maar nu sommige slachtoffers aan de linkerkant naar voren komen en zich uitspreken, is de hele media ineens helemaal over dit verhaal. Zou het mogelijk kunnen zijn dat de media het groene licht hebben gegeven om “Creepy Uncle Joe” te vernietigen omdat iemand anders er op uit is om de Democratische nominatie te krijgen? Er zijn geen nieuwe peilingen vrijgegeven sinds dit schandaal viraal ging, maar een gemiddelde van de vorige zes peilingen toont Biden met een solide voorsprong van 7,4 puntenover de rest van het veld. En ook al is hij niet de meest charismatische politicus in het democratische veld, hij is nog steeds erg geliefd bij velen aan de linkerkant, en veel mensen geloofden dat hij de beste kans had om president Trump te verslaan in november 2020.

Maar niet nu. Lucy Flores deelde de eerste slag , en nu komen er meer vrouwen naar voren met hun eigen verhalen.

Christian Science Monitor-verslaggever Linda Feldmann herinnert zich haar ontmoeting met Biden heel levendig. Ze was op een erg warme dag in Connecticut om verslag uit te brengen over een politieke gebeurtenis, en het ding dat ze zich het meest herinnert over die dag is “Mr. Biden’s zwetende arm “ …

We waren op een openluchtevenement in Glastonbury, de zon brandde boven ons hoofd en ik merkte de senatoren op die stonden te kletsen. Ik liep naar voren en stelde mezelf voor. Senator Biden begroette me hartelijk en gooide toen een zweterige arm over mijn schouder en gaf me een kneepje. Ik kromde een beetje intern ; Ik had meneer Biden nog nooit eerder ontmoet. Maar ik schreef het overdreven vriendelijke gebaar tot aan zijn persoonlijke stijl, en misschien een verschil in generaties. Ik ging door met het interviewen van de senatoren, maar wat ik me het meest levendig herinner, is de bezwete arm van meneer Biden .

Gail Russell Chaddock, een verslaggever van het congres voor de Monitor, zei het al lang: “Iedereen die ooit in de buurt van Joe Biden is geweest, is door hem geraakt – letterlijk.”

Het was duidelijk dat Feldmann niet zo beledigd was door deze ontmoeting als Lucy Flores , maar ze gaf wel toe dat ze “een beetje kromde” toen Biden haar greep.

Lees ook:  Groot-Brittannië in mediaoorlog tegen Rusland

Wat voormalig congreslid Amy Lappos beweert, is veel verontrustender. Maandag vertelde ze de Hartford Courant over de tijd dat Biden haar ten onrechte aanraakte …

“Het was niet seksueel, maar hij greep me wel bij mijn hoofd”,vertelde Amy Lappos maandag aan The Courant. “Hij legde zijn hand om mijn nek en trok me naar binnen om met mij over neuzen te wrijven. Toen hij me naar binnen trok, dacht ik dat hij me op mijn mond zou kussen. ‘

Zoals zo veel van Biden’s ontmoetingen, was het relatief kort, maar Lappos blijft getraumatiseerd door deze herinnering tot op de dag van vandaag …

“Ik heb nooit een klacht ingediend, om eerlijk te zijn, omdat hij de vice-president was. Ik was een niemand, ‘zei Lappos. “Er is absoluut een lijn van fatsoen. Er is een lijn van respect. Die lijn overschrijden is niet grootvaderlijk. Het is niet cultureel. Het is geen genegenheid. Het is seksisme of vrouwenhaat. ‘

Natuurlijk zijn deze nieuwe beschuldigingen niet bepaald schokkend voor degenen onder ons die dit verhaal al jaren volgen.

Zoals Vox heeft opgemerkt , heeft Biden een zeer lange geschiedenis van het aanraken van vrouwen op ongepaste manieren …

Biden is betrapt op de camera en omhelst een vrouwelijke reporter van achteren en grijpt haar boven haar middel, net onder haar buste. Tijdens een beëdigingsceremonie voor minister van defensie Ash Carter legde Biden zijn handen op de schouders van Stephanie Carter, de vrouw van Carter, en leunde toen naar binnen en fluisterde in haar oor . (Hij fluistert in de oren van veel vrouwen .) Hij raakt ook de gezichten en nek van vrouwen tijdens andere foto’s. Eenmaal bij een beëdigingsceremonie voor een Amerikaanse senator hield hij de bovenarm van de preteendochter van de senator vast, leunde naar beneden en fluisterde in haar oor, terwijl ze zichtbaar ongemakkelijk werd. Toen kuste hij de zijkant van haar voorhoofd, een gebaar dat het meisje deed terugdeinzen .

Biden bleef maar wegkomen en dus bleef hij gewoon doorgaan.

Maar nu beginnen zijn skeletten hem in te halen.

En Biden heeft altijd geweten dat hij vrouwen zich ongemakkelijk laat voelen. Denk maar aan dit oude citaat van ver voor dit huidige tumult …

“Ik ben een tactiele politicus”, zei Biden op 16 maart tijdens een toespraak in Dover, Del. ” Dat brengt me ook in de problemen , omdat ik denk dat ik kan voelen en proeven wat er aan de hand is.”

Ik kan echt niet begrijpen waarom sommigen aan de linkerkant er nog steeds voor kiezen de man te verdedigen.

Denk er gewoon over na. Als een of andere gast rondging om vrouwen verkeerd aan te raken, aan het haar snuift en ze zonder toestemming kust, hoe lang zou die persoon dan nog op je werk moeten blijven?

In geen enkel universum is dergelijk gedrag aanvaardbaar, en dit is een punt dat zelfs CNN’s Jake Tapper aan het maken is …

In een discussie over de bewering van voormalig wetgever Lucy Flores dat hij haar ten onrechte aanraakte en kuste in 2014 tijdens een campagneverzameling, zei Tapper: ” Ik moet zeggen dat als een van de mannen rond deze tafel zich op deze manier zou gedragen op onze werkplek, we zouden krijgen berispt, zouden we mogelijk zelfs worden ontslagen. Het is niet toegestaan ​​om vrouwen op ongepaste wijze aan te raken. Nogmaals, het maakt niet uit of je intentie seksueel of gewoon vriendelijk is – je kunt de schouders van een vrouw niet masseren en haar haar ruiken en de achterkant van haar hoofd kussen. Dat is niet gepast. ‘

Iemand heeft zojuist een valse Biden-campagnesite opgezet die zijn ongepast gedrag benadrukt, en ik moet toegeven dat het de beste grap van april Fool was die ik dit jaar zag.

Zijn campagne is nu dood en hij ontving een zeer lauwe ontvangst van potentiële donors nog voordat dit verhaal brak …

Neem niet alleen mijn woord op; overweeg deze recente AP-kop: “Joe Biden staat voor een uitdaging om progressieven te overwinnen. Die uitdaging is van invloed op de fondsenwervingsinspanningen van Biden. “Volgens CNBC zeggen” Skeptical Democratic donors tegen Joe Biden dat ze aan het begin van de 2020-campagne geen geld voor hem zullen inzamelen. “

Belangrijke donors gaven toe dat “ze er nog niet van overtuigd zijn dat hij het jongere, meer diverse en vooruitstrevende veld kan inhalen en dat ze zullen afwachten om te zien hoe hij in de race concurreert.”

Als Amerika ooit in een positieve richting gaat evolueren , moeten we moreel gedrag eisen van onze leiders.

En dat geldt ook voor zowel links als rechts.

Het gedrag van Joe Biden zou hem moeten diskwalificeren om ooit nog voor een politiek ambt te strijden, en iedereen die hem probeert te verdedigen, kiest ervoor deel te worden van het probleem.Lees ook:  Welkom in Sectarisch Amerika: Een volk, verdeeld en gewapend

Comments

comments