Je zult niet geloven wat Facebook nu is verboden …

Je zult niet geloven wat Facebook nu is verboden …

10 april 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Als dit soort extreme censuur doorgaat, zal iedereen die iets heeft dat zelfs maar enigszins belangrijk of interessant is om te zeggen, vrij snel door Facebook worden verbannen. 

Zoals je hieronder zult zien, heeft Facebook Zero Hedge zojuist verboden en ze hebben ook net aangekondigd dat ze systematisch inhoud zullen censureren die “verkeerde informatie” over vaccins heeft. Natuurlijk is dit slechts het laatste hoofdstuk in een meedogenloze campagne door de socialemediagiganten om alternatieve informatiebronnen te censureren. Sinds de overwinning van Donald Trump in november 2016 is het hardhandig optreden tegen de sociale media alleen maar erger geworden en het is zover gekomen dat we nu veilig kunnen zeggen dat de vrijheid van meningsuiting dood is op de belangrijkste platforms voor sociale media.

Het hoefde niet zo te zijn. Toen Facebook, Twitter en de andere grote platforms voor sociale media nieuw waren, mochten mensen over het algemeen zeggen wat ze wilden, zolang ze geen wetten overtreden. Als gevolg hiervan stroomden mensen naar die platforms en werden bedrijven met een waarde van miljarden dollars gecreëerd.

Maar nu die platforms door bijna iedereen worden gebruikt, hebben degenen die onder controle zijn besloten dat alleen bepaalde politieke standpunten aanvaardbaar zijn en dat het hardhandig optreden tegen afwijkende stemmen ongekend was.

Maar met alles wat we tot nu toe hebben gezien, was ik nog steeds volledig geschrokken toen ik hoorde dat Facebook alle Zero Hedge-inhoud heeft verbannen. Dit is wat Zero Hedge zegt over het verbod …

Om zeker te zijn, als een onderneming met winstoogmerk met een eigen unieke set van bedrijfsethiek, heeft Facebook het volste recht om filters op te leggen die het verlangt op de media die op zijn platform worden gedeeld. Het is heel goed mogelijk dat een of meer berichten zijn gemarkeerd door de ‘getriggerde’ lezers van Facebook die slechts een censuuralg hebben gewaarschuwd die alle inhoud blokkeerde.

Als alternatief is het net zo goed mogelijk dat Facebook simpelweg heeft besloten om zijn gebruikers niet langer toe te staan ​​onze inhoud te delen als vergelding voor onze uitgebreide verslaggeving van wat sommigen de ‘vele problemen’ van het platform hebben genoemd, inclusief chronische schendingen van de privacy , massale stopzetting door jongere gebruikers , zijn grove en voortdurende onjuiste voorstelling van nepgebruikers , ironisch genoeg – achteraf – de systematische censuur en samenwerking tussen de achterdeuren (het zijn slechts links van de afgelopen weken).

Ik heb geen idee waarom Facebook een algemeen verbod zou opleggen op al het Zero Hedge-materiaal. Ik ging gewoon naar een van hun artikelen op Facebook te delen, en ik was niet in staat om dit te doen.

Ja, Zero Hedge kan af en toe een beetje gespannen zijn, maar vanuit mijn perspectief is er absoluut geen enkele rechtvaardiging die Facebook zou kunnen bedenken voor het verbieden van alle inhoud van de site.

We moeten onze steun voor Zero Hedge tonen , want als we nu niet opstaan, zullen ze uiteindelijk ook voor de rest van ons komen.

Deze week hebben we ook geleerd dat Facebook nu al het materiaal censureert dat kritiek heeft op de vaccinindustrie …

Social media-gigant Facebook zegt dat het groepen en pagina’s zal verwijderen die verkeerde informatie verspreiden over vaccinaties op zijn site.

Het is de nieuwste stap die Facebook en anderen nemen om het tij te keren van desinformatie op sociale mediasites.

Facebook zei donderdag dat het zijn signaal zal gebruiken van mondiale gezondheidsorganisaties, zoals de Wereldgezondheidsorganisatie en de Amerikaanse centra voor ziektebestrijding en -preventie, die openbaar verifieerbare vaccin-hoaxes hebben geïdentificeerd.

Dus Facebook gaat de CDC daadwerkelijk als een “neutrale” bron gebruiken?

Werkelijk?

Welnu, zoals Robert F. Kennedy Jr. op treffende wijze heeft opgemerkt, is de waarheid dat de CDC 20 vaccinpatenten in eigendom heeft en jaarlijks voor meer dan 4 miljard dollar aan vaccins verkoopt …

“De CDC is een dochteronderneming van de farmaceutische industrie. Het agentschap bezit meer dan 20 vaccinoctrooien en koopt en verkoopt jaarlijks $ 4,1 miljard aan vaccins . Congreslid Dave Weldon heeft erop gewezen dat de belangrijkste maatstaf voor succes in de CDC is hoeveel vaccins het bureau verkoopt en hoe succesvol het bureau zijn vaccinprogramma uitbreidt, ongeacht eventuele negatieve effecten op de menselijke gezondheid. “

Dus natuurlijk gaat de CDC zeggen dat hun eigen producten veilig zijn, omdat ze miljarden redenen hebben om dat te doen.

Ik kan je niet vertellen hoe boos dit soort rang hypocrisie me maakt.

En de impuls voor Facebook’s beweging lijkt kritiek te zijn van Democraten in het Congres.

Lees ook:  Facebook zegt dat het Israëlische spywarebedrijf een uitgebreide hackoperatie heeft uitgevoerd in de Verenigde Staten

Meer specifiek lijkt Adam Schiff de drijvende kracht te zijn achter deze nieuwste censuur push. Het volgende komt van Natural News …

De drastische stap komt nadat de Californische democraat Adam Schiff onlangs Facebook, Amazon en diverse andere Big Tech-giganten opriep om alleen door de overheid goedgekeurde propaganda over vaccins te mogen delen, verkopen of anderszins te verspreiden op hun platforms – een online ‘brandend boek’ ” als je wil.

Hoe zou links zich voelen als de tafels plotseling op hen werden gericht?

Hoe denk je bijvoorbeeld dat ze zouden reageren als iemand die kritiek had op president Trump permanent verbannen werd van Facebook, Twitter en YouTube?

Er zou een enorme publieke verontwaardiging zijn, en terecht.

Welnu, zoals Joseph Farah heeft opgemerkt , is het volgens de federale wet illegaal voor de grote techreuzen om gebruikers te censureren op basis van hun politieke opvattingen …

Google, Facebook, YouTube en Twitter genieten van bevoorrechte posities onder federale wetgeving waarin staat als “dragers” en daarom immuniteit tegen laster rechtszaken – een status vergelijkbaar met telecom en hulpprogramma’s. Maar het zou moeten komen met een prijskaartje onder de Communications Decency Act van 1996, sectie 230. Weet u wat er van deze niet-uitgevers vereist is die onkwetsbaar zijn voor laster en lasterwetten? POLITIEKE NEUTRALITEIT!

Het is tijd om de wetten af ​​te dwingen die we al hebben, en het is tijd voor degenen die deze wetten schromelijk hebben overtreden ter verantwoording kunnen worden geroepen.

En het bewijs dat conservatieven specifiek zijn gericht op censuur is nu absoluut overweldigend. Neem bijvoorbeeld de volgende nummers van Gateway Pundit …

Floyd Brown is een conservatieve auteur, spreker en mediacommentator. In 2008 lanceerde Floyd Western Journal, dat al snel een van de meest conservatieve websites in Amerika werd. Tegen 2016 organiseerde Floyd’s organisatie van Western Journal en andere conservatieve websites onder zijn paraplu meer dan een miljard pageviews. Sinds 2016 verloor de organisatie van Floyd 75% van haar Facebook-verkeer.

Op dezelfde manier spraken we met Jared Vallorani van Klicked Media . Jared reisde in juni naar Washington DC met The Gateway Pundit en website-eigenaren bij 100% FedUp om Facebook te targeten gericht tegen conservatieve uitgevers met Republikeinse wetgevers. Jared vertelde The Gateway Pundit zijn organisatie Klicked Media, die meer dan 60 conservatieve websites herbergt, verloor 400 miljoen pageviews van Facebook in de afgelopen zes maanden als je het verkeer vergelijkt met een jaar geleden. Jared zei: “We hebben 70% tot 80% van ons verkeer verloren als je januari-mei 2017 versus januari-mei 2018 vergelijkt.”

Als u het totale aantal paginaweergaven dat verloren gaat door alleen deze twee conservatieve online uitgevers combineert, ziet u een verlies van meer dan 1,5 miljard paginaweergaven van Facebook in één jaar.

Genoeg is genoeg, en het is tijd om een ​​standpunt in te nemen.

Naast het confronteren van degenen die de censuur uitvoeren, zal het belangrijk zijn om diegenen te ondersteunen die worden gecensureerd . Dus als je geniet van wat ze doen, zou ik je willen aanmoedigen om Zero Hedge , WND , Infowars , Natural News , SHTF Plan , Steve Quayle , The Gateway Pundit en alle andere prachtige alternatieve media-winkels te ondersteunen die onvermoeibaar werken om je op de hoogte te houden.

We zijn letterlijk in een strijd om hoe de toekomst van onze samenleving eruit gaat zien en de informatie-oorlog is de frontlinie van die strijd.

Het internet is het “openbare plein” van vandaag, en dat is waar de strijd om harten en geesten plaatsvindt. De elite weet dat ze geen eerlijk gevecht kunnen winnen in ‘de markt van ideeën’, en daarom doen ze hun best om hun tegenstand te dempen.

De inzet is ongelooflijk hoog, de tijd loopt ten einde en we kunnen ze gewoon niet toestaan ​​te winnen.

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  The Hell of Working bij Trump's Nieuwe Favoriete Network


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments