Gelekte memo’s bewijzen dat Google een enorme criminele onderneming is die zich bezighoudt met verkiezingsstrijd en afpersing

Gelekte memo’s bewijzen dat Google een enorme criminele onderneming is die zich bezighoudt met verkiezingsstrijd en afpersing

11 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Een reeks gelekte interne memo’s van Google onthult dat de zoekmachine zich bezighoudt met een enorme criminele onderneming die kan worden vervolgd voor het plegen van ‘crimineel racketeering’.

De Daily Caller heeft deze interne memo’s verkregen die het handmatige proces beschrijven waarbij Google selectief nieuwswebsites verwijdert die zich richten op informatie over conservatieve inhoud, natuurlijke gezondheid en informatie over vaccins, onder andere onderwerpen. Zodra websites door Google worden getarget op de zwarte lijst, verschijnen vrijwel geen van hun pagina’s in welke zoekresultaten dan ook. (Natural News werd bijna volledig op de zwarte lijst gezet vanaf juni 2017.)

“Google manipuleert de zoekresultaten weliswaar handmatig, in tegenstelling tot de officiële weigeringen van het bedrijf, geven documenten die uitsluitend door The Daily Caller zijn verkregen aan”, meldt The Daily Caller . De DC beschrijft de ultrageheime ‘XPA nieuws-blacklist’ van Google die wordt onderhouden door ‘Google’s Trust & Safety-team’, dat de politiek gemotiveerde censuur en blacklisting-acties uitvoert om nieuwssites te onderdrukken die Google wil onderdrukken.

Deze memo’s onthullen een schokkende criminele onderneming die wordt bestuurd binnen Google, misdrijfverkiezingen uitvoert die zich schuldig maken aan misdaden en acties die kwalificeren als ‘afpersing’ onder de RICO-wet. Deze co-samenzweerders zijn genoemd in deze criminele onderneming en behoren tot de topingenieurs van Google, waaronder Paul Haahr (@haahr op Twitter) en Pandu Nayak.

Paul Haahr is expliciet verantwoordelijk voor het censureren van Natural News en andere websites over natuurlijke gezondheid, terwijl hij de censuurinspanningen op zich neemt om zich te richten op zogenaamde ‘wetenschap / medische ontkenning’ en ‘complottheorieën’. Ironisch genoeg doet Paul Haahr zelf een samenzwering om zwijgen over de waarheid over medicijnen, vaccins, kankercellen en natuurlijke gezondheid, maar een deel van zijn taak is om ‘samenzweringstheorieën’ te censureren. Misschien zegt hij tegen zichzelf: ‘Er zijn geen samenzweringen … behalve degene die ik run!’

Je kunt zijn Linkedin-pagina bekijken op: https://www.linkedin.com/in/paulhaahr (voor het geval je je altijd afgevraagd hebt hoe de biografie van een echte Joseph Goebbels-klasse criminele propagandist eruit ziet).

Hier is een foto van Paul Haahr en Matt Cutts, beiden al heel lang Google-technici die door velen zijn beschuldigd van NSA-spionnen die Google in een surveillancefront voor de ‘Intelligence Deep State’ (NSA) hebben veranderd. Zie dit artikel: ” Google en de NSA: wie houdt de ‘sh # t-bag’ nu vast? “Door Julian Assange. Deze jongens zijn er vast blij om zo ongelooflijk slecht en bedrieglijk te zijn. Dit is hoe puur kwaad eruit ziet:

Lees ook:  Hoe democratieën sterven

google

In het commentaargedeelte van dat artikel:

Google is lange tijd nauw verweven geweest met de Amerikaanse inlichtingendiensten. Dr. Rick Steinheiser op het gebied van onderzoek en ontwikkeling bij de CIA en Matt Cutts van de NSA, om er maar een paar te noemen, werken bij Google in hogere functies. Google Earth en Google Maps-software kwamen van Keyhole, Inc., dat werd gefinancierd door de CIA via In-Q-Tel. Ook heeft Google de Chinese overheid geholpen bij het censureren van het internet in dat land.

“Verdwijnende” nieuwswebsites die de geest van Google niet willen dat je leest

“Het doel van de zwarte lijst is om de sites te blokkeren voor het opduiken van een zoekfunctie of nieuwsproduct”, zegt de memo, gerapporteerd door The Daily Caller. Sites die op deze manier zijn getarget, zijn vrijwel niet aanwezig op Google en worden streng verbannen uit topnieuws, video’s, sidebars en andere zoekelementen. Belangrijk is dat de website handmatig wordt toegevoegd aan de XPA nieuws-blacklist door mensen zoals Paul Haahr, een niet-verkozen technofascist die opereert zonder verantwoording, transparantie of ethiek.

“Dit document, dat beschrijft hoe een site op de zwarte lijst kan worden gezet voor misleidend nieuws, laat duidelijk zien dat er een handmatig onderdeel is”, meldt The Daily Caller. Verboden nieuwswebsites worden toegevoegd aan een tekstbestand dat door de Google-zoekmachine wordt gebruikt om te bepalen welke domeinen worden verbannen. Dat tekstbestand heeft de naam:

deceptive_news_blacklist_domains.txt

Het is niet moeilijk om erachter te komen dat “misleidende” nieuwswebsites, zoals beslist door Google, nieuwswebsites zijn die president Trump ondersteunen, de Amerikaanse grondwet, natuurlijke genezing, bewustzijn over vaccingevaren, geo-engineering, de gevaren van GGO’s, verzet tegen globalisme of elk ander onderwerp dat Google beslist dat het tegenwerkt.

Het onderzoek van de Daily Caller vermeldt verschillende websites die expliciet zijn verboden, en er bestaat weinig twijfel dat er verschillende NL sites ook in deze lijst voorkomt. Andere sites op de lijst zijn TheGatewayPundit.com , TeaPartyEconomist.com en de Conservative Tribune .

Het is tijd om een ​​strafrechtelijk onderzoek naar Google, Twitter, Facebook en alle andere technische giganten te eisen

Het is tijd voor het Ministerie van Justitie van de Verenigde Staten om strafrechtelijk onderzoek in te stellen naar de technische reuzen voor hun aanhoudende verkiezing bemoeizucht, afpersing en systemische schending van de mensenrechten van het Amerikaanse volk. Wat Google doet, is niet alleen frauduleus en monopolistisch; het is ook een misdadige daad om tegen het Congres te liegen en te beweren dat ze deze dingen helemaal niet doen.

Lees ook:  Hoe NeoCon miljardair Paul Singer de uitbesteding van Amerikaanse technologiejobs naar Israël leidt

Lees ook dit artikel van All News Pipeline: het is tijd voor de FEDS om Twitter, Facebook, Google en YouTube in rekening te brengen met verkiezings-bemoeienissen en afpersing als ‘Big Tech’-zuivering van conservatieven de komende 2020-verkiezingen voortzet. Dat artikel zegt correct:

‘[B] ig tech’ en ‘totalitaire overheid’ zullen online censuur voortzetten totdat: a) ze de controle over de VS in 2020 terugwinnen en vervolgens de REAL government BRUTALITY tegen zijn burgers begint of b) ze worden aangesproken door POTUS en de VS Congres voor het proberen om de verkiezingen van 2020 voor de demonrat-partij te stelen.

De leiders van al deze technologiebedrijven moeten strafrechtelijk worden aangeklaagd en vervolgd. Het is tijd om het fascisme te beëindigen en de technische giganten te verslaan zoals we het Derde Rijk versloeg . Kwaadaardige geesten als Paul Haahr en Matt Cutts horen in de gevangenis, niet verantwoordelijk voor de toegang van het publiek tot menselijke kennis. De destructieve effecten van hun verraderlijke acties maken de boekverbrandingscampagnes van Adolf Hitler er kinderspel uit.

Je ziet hoe echte misdaden tegen de menselijkheid dagelijks worden uitgevoerd door de ingenieurs van Google. Ze zijn vijanden van de mensheid en vernietigers van menselijke kennis. En ze veroorzaken meer schade en vernietiging voor de menselijke beschaving dan welke regering, corporatie of regime ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Luister naar mijn gebanned podcast voor een meer gedetailleerde uitleg, bel dan uw Amerikaanse vertegenwoordigers en eis een strafrechtelijk onderzoek naar Google, Twitter en Facebook. Het Capitol-telefooncentrale nummer is: 202-224-3121 . Bel nu en vraag om verbonden te zijn met elk kantoor voor uw senatoren en huisvertegenwoordiger.

Het is tijd om het techno-fascisme van Google te beëindigen en een strafrechtelijke aanklacht in te dienen voor degenen die deze oorlog gevoerd hebben tegen menselijke kennis, menselijke waardigheid, vrijheid en democratie.

Lees ook:  Trump wil dat de FCC de manier waarop internet werkt verandert. Het kan niet.

Lees meer op TechGiants.news of EvilGoogle.news .

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments