Geheime onderzoekers leggen massa-gedwongen orgaanoogsten bloot in communistisch China

Geheime onderzoekers leggen massa-gedwongen orgaanoogsten bloot in communistisch China

13 april 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

We hebben in 2016 gerapporteerd op onze andere site over een illegale orgaanhandel in het communistische China,

waar nog levende politieke gevangenen hun vitale organen uit hun lichaam haalden om de orgaanteksten van ‘transplantatietoeristen’ te vergemakkelijken. deze hoogst onethische praktijk is blijkbaar nog steeds aan de gang , hebben undercover onderzoekers geopenbaard – ook al heeft de Chinese overheid ooit beloofd een einde te maken aan de gruwelijke praktijken – en het gebeurt allemaal in wezen in het volle zicht.

Volgens rapporten, besloten undercover onderzoekers in Canada onlangs om een ​​meer dan tien jaar durende onderzoek uit te voeren naar wat al lang geleden beschuldigingen van gedwongen orgaanroof in China was, waarvan wordt beweerd dat het specifiek gericht is op Falun Gong-gewetensgevangenen. Wat ze hebben gevonden is dat ziekenhuizen in heel China nog steeds aan het rijden zijn en delen van grote dollar on-demand delen met rijke kopers, en zonder gevolgen.

Mensenrechtenadvocaat David Matas, samen met voormalig minister van Buitenlandse Zaken David Kilgour, behoorden tot de eersten die al in 2006 bewijzen ontdekten waaruit bleek dat Falun Gong-gewetensgevangenen werden gebruikt als letterlijke personele middelen om grote winsten te genereren uit de verkoop van hun vitale organen op de zwarte markt. Later publiceerden ze een rapport met de titel “Bloody Harvest: The Killing of Falun Gong for Their Organs”, waarin werd geconcludeerd dat de angstaanjagende vermoedens van wat nog steeds in China gebeurt, in feite waar zijn.

Als onderdeel van hun onderzoek hebben deze onderzoekers verschillende ziekenhuizen in heel China geroepen, zich voordoen als patiënten in nood aan organen of voor hun familieleden, en hebben ze eerlijk klinkende vragen gesteld. En veel van de medische professionals die ze spraken, durfden niet openlijk toegeven dat ze organen te koop hadden en dat deze organen routinematig geoogst worden van Falun Gong-gewetensgevangenen.

Steun onze missie en bescherm uw gezondheid: Organic Seeds of Life combineert rode frambozenzaadkracht, zaadkracht van zwarte komijn en rode druivenpitten tot het krachtigste voedingsrijke superfoodpoeder dat u ooit hebt ervaren. Geladen met flavonoïden, antioxidanten, anthocyanines, OPC’s, ALA en een breed scala aan vitale voedingsstoffen. Meer informatie hier .

Lees ook:  Milieu-apocalyps: tot 1 miljoen soorten lopen het risico te uitsterven volgens een schokkend nieuw VN-rapport

In één geval werd aan een poseerde patiënt verteld dat hij slechts een week zou moeten wachten voordat zijn aangevraagde organen beschikbaar zouden zijn. Nadat hem werd verteld dat het orgel dat hij wilde, afkomstig was van een “zeer goede” Falun Gong-gewetensgevangene, informeerde dezezelfde poserende patiënt vervolgens hoe dit te bewijzen was, waarop hij de volgende reactie ontving:

“Nou, als de tijd daar is, dan zal onze baas aan onze kant mensen hebben die je informatie laten zien. Je kan er zeker van zijn. We hebben connecties met overheidsfunctionarissen. Er zijn connecties met hoge functionarissen. Ik zal je dergelijk materiaal laten zien, zelfs als je er niet om vraagt. ‘

Voor meer gerelateerd nieuws, kijk eens naar Twisted.news .

Falun Gong-gewetensgevangenen worden behandeld als onmenselijke goederen in China, vaak aangeduid met “codenummers” in plaats van hun namen

Aangezien veel Falun Gong-gewetensgevangenen weigeren hun echte namen te geven bij de gevangenneming, kent de Chinese overheid blijkbaar veel van hen met ‘codenummers’, die vervolgens worden gebruikt voor identificatie wanneer hun organen en andere lichaamsdelen worden geoogst en opgemaakt. te koop op de zwarte markt.

Dit werd eveneens bevestigd door de bovengenoemde medische professional, die tijdens een oproep toegaf dat deze gruwelijke praktijk ‘vrij normaal’ is, en dat het niet interfereert met het proces van het verkrijgen van organen voor kopers.

“Als hun namen niet konden worden geïdentificeerd, zouden er hun codenummers zijn”, legde dit ziekenhuisofficier uit.

“Ook kan men worden gevolgd door vingerafdrukken … Zoals onze baas, zoals de connecties met de detentiecentra, kan ik niet nonchalant zeggen. We hebben nauwe relaties met hen. Omdat we bezig zijn met deze business, hebben we onze mensen op elke afdeling. “

Tijdens een andere oproep naar een ander ziekenhuis, vroeg een andere poserende orgaanpatiënt of hij een orgaan kon krijgen van een “jonge en gezonde” Falun Gong-gevangene, aan wie hem werd verteld dat dit helemaal geen probleem zou zijn – wat aangeeft dat de Chinese overheid aan het oogsten is organen van minderjarige kinderen.

Zorg ervoor dat je de vele andere transcripties van telefoontjes naar Chinese ziekenhuizen doorleest, en bevestig dat organen illegaal worden geoogst van Falun Gong-gewetensgevangenen en voor veel geld worden verkocht aan rijke kopers, zoals gepubliceerd door The Epoch Times .

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.
Lees ook:  Rampenplan voor 1,15 miljoen mensen: Italië bereidt zich voor op een dubbele vulkaanuitbarsting


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments