Kopers, let op – deze voedingsmiddelen uit China zijn allemaal bewezen besmet te zijn

Kopers, let op – deze voedingsmiddelen uit China zijn allemaal bewezen besmet te zijn

13 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Als je nu je koelkast of voorraadkamer open zou willen stellen, zou je dan kunnen identificeren waar alles binnenin hen vandaan kwam? Als je bent zoals veel mensen, is de kans groot dat het antwoord op deze vraag nee is – en je zou uiteindelijk een zeer hoge prijs kunnen betalen voor deze onwetendheid.

Helaas is veel voedsel dat over de hele wereld wordt verkocht afkomstig uit China, waar de normen veel te wensen overlaten. Sterker nog, de oprichter van een bedrijf genaamd Inscatech dat fraude en wanpraktijken in de voedingsmiddelenindustrie blootlegt, Mitchell Weinberg, zei dat terwijl ze dit soort fraude ongeveer 70 procent van de tijd in het algemeen blootleggen, het in China bijna 100 procent is . Wil je echt alles eten dat afkomstig is uit hetzelfde land waar babyvoeding werd gemengd met melamine en rattenvlees werd verkocht als lam?

Hier is een blik op enkele voedingsmiddelen waar je vooral op moet letten als ze uit China komen.

Vis

Watervervuiling is uit de hand gelopen in China, dus is het alleen zinvol om te voorkomen dat je iets consumeert dat ooit in zijn vuile wateren heeft gezwommen. Meer dan de helft van de tilapia en kabeljauw die in de VS worden verkocht, zijn op een Chinese viskwekerij geteeld , dus het is niet ongebruikelijk om zware metalen zoals lood of kwik in deze vis te vinden.

Lees ook:  Johnson op ‘Highway to Hell’: hij krijgt het parlement niet mee en wellicht is het bij de volgende stemming van hetzelfde

Rijst

De Chinezen hebben de reputatie om van hun rijst te houden, en omdat er zoveel wordt verbouwd, is het niet verrassend dat veel van de rijst die in Noord-Amerika wordt verkocht, afkomstig is uit het land. Dat is jammer, want China exporteerde wat bekend staat als een “plastic rijst”, dat is weinig meer dan een mix van hars en aardappel.

100% biologische essentiële oliesets nu verkrijgbaar voor uw huis en persoonlijke verzorging, waaronder rozemarijn, oregano, eucalyptus, theeboom, salie en meer, 100% biologisch en in laboratoria getest op veiligheid. Een veelvoud aan toepassingen, van stressvermindering tot actuele eerste hulp. Bekijk hier de volledige lijst en help deze nieuwssite te ondersteunen.

Knoflook

U hebt misschien gehoord van de gezondheidsvoordelen van knoflook , maar als uw knoflook uit China komt, kan dit een averechts effect op uw gezondheid hebben, aangezien Chinese knoflook is aangetast door methylbromide en andere pesticiden. Met zo veel als een derde van de knoflook die in de VS wordt verkocht en die daar vandaan is, moet je waakzaam zijn om dit potentiële gevaar te voorkomen.

appelsap

Het klinkt misschien vreemd specifiek, maar Chinees appelsap werd om verschillende redenen door het Alternative Daily uitgekozen . Ten eerste is er het feit dat de regering de invoer van appels uit China tijdelijk heeft beperkt, een serieuze stap die op grote problemen wijst. Een paar jaar geleden ontdekten gezondheidsfunctionarissen dat uit China geïmporteerd appelsap antivries bevatte. Dat is misschien geen probleem meer, maar elke appel die gegroeid is in vergiftigde Chinese grond is een appel die je absoluut wilt vermijden.

Lees ook:  De neocons van de Washington Post kloppen op de drums van de Koude Oorlog ... Nogmaals

Groene erwten

Rijst is niet het enige voedsel dat oplichters proberen te vervalsen in China. Er zijn daar valse groene erwten gevonden die zijn gemaakt met natriummetabisulfiet, soja, een groene kleurstof en kleine hoeveelheden echte groene erwten.

champignons

Als je dacht dat valse erwten en rijst slecht klonken, zul je zeker worden uitgeschakeld wanneer je hoort dat Chinese champignons wereldwijd zorgen over de veiligheid hebben veroorzaakt. Van de boeren is bekend dat ze formaldehyde en zwaveldioxide toevoegen om ze frisser te laten lijken. Lees etiketten zorgvuldig; een derde van de verwerkte champignons die worden geconsumeerd in Amerika is afkomstig uit China.

Chinese voedselvoorschriften zijn notoir laks en wijdverbreide corruptie bij de overheid betekent dat de weinige regelgeving die ze hebben zelden wordt gehandhaafd. Wanneer je voedsel koopt uit China, ga je gokken op je gezondheid en mogelijk je leven – is dat de moeite waard om een ​​paar dollar te sparen? Daarom raden veel experts aan dat je lokaal koopt, waar je meer vertrouwen kunt hebben in de gebruikte processen en bronnen.

Lees CleanFoodWatch.com voor dagelijkse dekking van voedselbesmetting.

Bronnen voor dit artikel omvatten:

NaturalHealth365.com

Independent.co.uk

TheAlternativeDaily.com

Comments

comments