Kan straling van de celtoren kanker en diabetes veroorzaken?

Kan straling van de celtoren kanker en diabetes veroorzaken?

15 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Indignatie.nl Aangezien de vijfde generatie (5G) cellulaire technologie al in verschillende steden in de Verenigde Staten wordt uitgerold en van plan is om deze de komende jaren wereldwijd te implementeren, is het belangrijker dan ooit om op de hoogte te zijn van de effecten van straling van de celtoren op de mens. Gezondheid. We hebben nu tientallen jaren aan gegevens om te bepalen of dit soort straling even onschuldig is als ons is doen geloven.

Helaas, ondanks het aandringen van de industrie en regelgevende instanties dat cellulaire straling veilig is, is het bewijs zowel overtuigend als verontrustend: straling van mobiele telefoontoren kan nu op beslissende wijze worden gekoppeld aan een groot aantal gezondheidsproblemen , waaronder verminderde impulsbeheersing, woede op de weg, hoofdpijn, slaapstoornissen, toevallen, geheugenverlies, verminderde vruchtbaarheid, verminderd geheugen, diabetes en kanker, onder anderen. (Verwant:  GSM straling kan de woede over de weg verklaren – het verlaagt de impulscontrole en verstoort de bloed-hersenbarrière .)

Wat we weten over straling van de celtoren

De waakhondorganisatie Geoengineering Watch legt precies uit waarom mobiele telefoontorens een ernstig risico vormen voor de menselijke gezondheid:

[Mobiele telefoon] torens zenden radiofrequenties (RF) uit, een vorm van elektromagnetische straling (EMR), voor een afstand van maximaal 2-1 / 2miles. Ze zijn in wezen dezelfde frequentiestraling als microgolven in een magnetron. Studies hebben aangetoond dat zelfs bij lage niveaus van deze straling, er bewijs is van schade aan celweefsel en DNA, en het is in verband gebracht met hersentumoren, kanker, onderdrukte immuunfunctie, depressie, miskraam, de ziekte van Alzheimer en tal van andere ernstige ziekten. . Kinderen lopen het grootste risico, vanwege hun dunnere schedels en snelle groeisnelheid. Ook lopen de ouderen, de kwetsbare en zwangere vrouwen een groter risico.

Wat de onderzoeken onthullen

Zoals gemeld door Natural Health 365 , hebben meerdere peer-reviewed onderzoeken het verband bevestigd tussen blootstelling aan cellulaire straling en verminderde gezondheid.

Lees ook:  De werkelijke omvang van de Amerikaanse nationale schuld, inclusief niet-gefinancierde verplichtingen, is 222 biljoen dollar

Een van de meest recente studies, gepubliceerd in het International Journal of Environmental Research en Public Health , vond dat dit type straling – Radiofrequentie elektromagnetische veldstraling of RF-EMF-type 2 diabetes veroorzaakt.

Voor zijn studie koos Sultan Ayoub Meo, een professor aan het King of Medicine College van de geneeskunde , 159 gezonde studenten uit twee verschillende scholen. Alle deelnemers waren zorgvuldig op elkaar afgestemd in termen van leeftijd, geslacht, nationaliteit, sociaaleconomische status en andere factoren.

Bloedonderzoek werd uitgevoerd om de niveaus van geglycosileerd hemoglobine ( HbA1c ) te bepalen, een meting die artsen gebruiken om het diabetesrisico te bepalen. Een aflezing van 48 mmol / mol (6,5%) of hoger geeft aan dat een persoon diabeet is.

IB Times rapporteerde over de resultaten van de tests:

Ze vonden dat de studenten blootgesteld aan hoge RF-EMF gegenereerd door MPBS had significant hogere HbA1c dan de studenten die werden blootgesteld aan een lage RF-EMF.

Hoewel een steeds sedentere levensstijl en een slechte eetgewoonte ongetwijfeld een groot deel van het probleem vormen, heeft het enorme aantal mobiele telefoontorens dat in buurten over de hele wereld is gebouwd ongetwijfeld ook aanzienlijk bijgedragen aan de diabetes-epidemie die we nu zien. Meer dan 382 miljoen mensen zijn wereldwijd gediagnosticeerd met type 2 diabetes.

Lees ook:  Moderna's COVID-19-vaccin kan bijwerkingen veroorzaken bij mensen met gezichtsvullers, zegt de FDA: dit is wat u moet weten

Meerdere studies hebben ook een verontrustend verband aangetoond tussen blootstelling aan RF-EMF-straling en verschillende soorten kanker, waaronder hersenkanker. (Gerelateerd:  Grootschalige studie bewijst dat straling van de celtoren kanker veroorzaakt … waar is de verontschuldiging van de media voor jarenlang LIGGEN erover? )

Het is duidelijk dat dit soort straling erg gevaarlijk is. Ongeacht hoeveel eenvoudiger mobiele technologie ons leven lijkt te lijken, er kan geen twijfel over bestaan ​​dat de risico’s opwegen tegen de voordelen.

Lees meer over het vermijden van de gevaren verbonden aan cellulaire technologie bij Radiation.news .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

NaturalHealth365.com

GeoengineeringWatch.org

IBTimes.com.auComments

comments