NY Supreme Court vernietigt mazelenverbod op niet-gevaccineerde minderjarigen, een overwinning voor medische vrijheid

NY Supreme Court vernietigt mazelenverbod op niet-gevaccineerde minderjarigen, een overwinning voor medische vrijheid

15 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Indignatie.nl In de voortdurende poging om iedereen die de werkzaamheid en veiligheid van vaccins ter discussie stelt, de mond te snoeren en krachtig te bewapenen, worden we overspoeld met voorbeelden van onrechtvaardigheid en oneerlijke behandeling door artsen, de media en openbare functionarissen.

We hebben onlangs een uitstekend voorbeeld hiervan gegeven toen ambtenaren van de NY in Rockland County een stap terug deden naar de Middeleeuwen door een ‘mazelenverbod’ in te stellen, waarbij niet-gevaccineerde kinderen en tieners verboden werden op openbare plaatsen. Met een opgeluchte adem van opluchting, kunnen we nu melden dat dit verbod is vernietigd.

Nieuw ‘beleid’ over stopzetting van vaccins: Hooggerechtshof van New York zet het verbod op mazelen om, waardoor niet-gevaccineerde kinderen uit parken, scholen en bibliotheken worden verboden

“Willekeurig en wispelturig.” We hadden geen betere woorden kunnen gebruiken om een ​​verbod in de staat New York te beschrijven dat vorige maand werd voorgesteld en dat zou voorkomen dat niet-gevaccineerde kinderen en tieners de openbare ruimte betreden, inclusief (maar niet beperkt tot) restaurants, bussen, bibliotheken, winkels centra en scholen.

Rockland County uitvoerende Ed Day en andere functionarissen probeerden het verbod door te komen na het uitroepen van een ” noodtoestand “, daarbij verwijzend naar een “uitbraak” van mazelen in het gebied. Overtreders van het verbod zouden worden geconfronteerd met een aanklacht wegens vergrijp die kan worden bestraft met $ 500 en maximaal 6 maanden gevangenisstraf.

Er waren geen religieuze uitzonderingen op het verbod van 30 dagen, waardoor velen Dag en aanhangers van het verbod als antisemitisch beschuldigden, gezien de grote aanwezigheid van de ultraorthodox chassidische Joodse gemeenschap in de provincie.

Wist je dat?   De lever is het belangrijkste ontgiftende orgaan in het lichaam. Wanneer de lever toxinen niet effectief kan neutraliseren en verwijderen, hopen ze zich op in het lichaam. Twee essentiële voedingsstoffen voor een gezonde leverfunctie zijn mariadistel en glutathion. Deze twee ingrediënten – plus nog veel meer – zijn nu beschikbaar in een geavanceerde leverondersteuningsformule.  Klik hier voor meer informatie .

Lees ook:  Israël zag 4.000 mazelengevallen in 2018 - en slechts 30 het jaar ervoor

Nu in het laatste nieuws heeft het Supreme Court van de staat New York dit nieuwe en slecht doordachte verbod vernietigd.

Antisemitisme en angstzorgen staan ​​achter dit belachelijke verbod – godzijdank hebben sommige openbare functionarissen hun zintuigen behouden

Nadat het verbod terecht werd betwist door de ouders van Rockland County – van wie velen zich waarschijnlijk bewust zijn van de gegevens die kindervaccins koppelen aan een reeks ernstige gevolgen voor de gezondheid en ongewenste reacties – stond de rechter van het Opperste Gerechtshof, Rolf Thorsen, hen bij. Hij stopte het verbod en noemde het (zoals vermeld) “willekeurig en wispelturig”.

Hij stelde ook vraagtekens bij de zogenaamde ‘ gezondheidsnoodzaak ‘ die Rockland County-ambtenaren probeerden aan te wakkeren. De simpele logica?  166 gemelde gevallen van mazelen in een gemeenschap met ten minste 330.000 mensen voldoen niet aan de wettelijke vereiste van een epidemie .

Bovendien meldt de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention (CDC) dat slechts 1 persoon in meer dan een decennium aan mazelen is overleden – hoewel vorig jaar slechts 80.000 zijn overleden aan de griep – dus waarom geen oproep voor een “griepverbod?”

Rechter Thorsen zei ook dat noodverboden niet langer dan vijf dagen mogen duren . Dit werd schaamteloos genegeerd door Rockland County-functionarissen, die een verbod van 30 dagen wilden.

Afgezien van de toename van gelokaliseerde antisemitische gedachten die dit verbod veroorzaakte, vormde het ook een kleverig en voor de hand liggend probleem dat gevaarlijk de aandacht tilde op discriminatie en schending van privacy. Dat wil zeggen: hoe moesten bedrijfseigenaren en anderen zelfs weten wie een vaccin heeft en wie niet? En hoe zou het “verbod” daadwerkelijk worden afgedwongen?

We zijn blij om dit verbod te zien verdwijnen. We weten dat de strijd om de rechten van ouders die besluiten hun kinderen niet te vaccineren nog een lange weg te gaan heeft. Maar we hebben er goede hoop in dergelijke situaties de overhand te krijgen.

Bronnen voor dit artikel omvatten:

PJmedia.com 
ABC7.com 
Statnews.com 
USAToday.com

Lees ook:  Indignatie over Black Lives Matter en Corona: ik kan niet ademen

Comments

comments