NYC-burgemeester De Blasio tegen anti-vaxxers wij bezitten uw lichamen

NYC-burgemeester De Blasio tegen anti-vaxxers wij bezitten uw lichamen

15 april 2019 0 Door Indignatie redactie

NYC-burgemeester De Blasio vertelt burgers: wij bezitten uw lichamen en we kunnen u dwingen om geïnjecteerd te worden met alles wat we willen

NYC Burgemeester Bill de Blasio heeft verklaard dat inwoners niet hun eigen lichaam bezitten. De stad New York kan eisen dat alle burgers letterlijk alles worden ingespoten de overheid verklaart een ‘vaccin’ te zijn, zelfs als die vaccins geaborteerde menselijke foetale weefselcellen, toxische aluminiummetalen, inflammatoire adjuvanten en andere gevaarlijke, dodelijke chemicaliën bevatten.

Dit is de laatste poging van de autoriteiten in New York om de mensenrechten uit te wissen en een medische dictatuur uit te rollen waar burgers geen rechten hebben om hun eigen lichaam te verdedigen tegen risicovolle mediale interventies die onder schot worden geëist.

PJ Media, dat naar voren is gekomen als een van de beste onafhankelijke media-websites over vrijheid en individuele rechten, heeft een bijzonder opmerkelijk artikel over dit onderwerp gepubliceerd. Geschreven door Megan Fox, heeft het verhaal het recht: ” Burgemeester Bill de Blasio’s Verplichte Mazelen Vaccinatie Orde gezichten juridische uitdagingen .”

We publiceren het hier opnieuw met volledige eer voor de oorspronkelijke auteur en de PJ Media-website. Dit in belangrijke lezen. Deel overal.

Burgemeester Bill de Blasio’s verplichte motos Vaccinatie Orde gezichten juridische uitdagingen

door Megan Fox, PJMedia.com

In een ongewone en extreme beweging verklaarde de burgemeester van New York, Bill de Blasio, een noodtoestand tijdens een uitbraak van mazelen in de orthodox-joodse gemeenschap en eist gedwongen vaccinaties van iedereen binnen vier postcodes van de getroffen gebieden. Overtreders worden geconfronteerd met boetes tot $ 1000. Dit geldt ook voor baby’s van zes maanden oud, hoewel de BMR niet wordt aanbevolen voor personen jonger dan twaalf maanden.

Lees ook:  Orgaandonor het corrupte medische systeem? een gruwelijke nieuwe wetenschappelijke studie

100% biologische essentiële oliesets nu verkrijgbaar voor uw huis en persoonlijke verzorging, waaronder rozemarijn, oregano, eucalyptus, theeboom, salie en meer, 100% biologisch en in laboratoria getest op veiligheid. Een veelvoud aan toepassingen, van stressvermindering tot actuele eerste hulp. Bekijk hier de volledige lijst en help deze nieuwssite te ondersteunen.

De Children’s Health Defence zal een juridische uitdaging aan de orde stellen, die komt op de hielen van een uitspraak van het Hooggerechtshof van New York die het verbod op Rockland County op niet-gevaccineerde kinderen in de openbare ruimte heeft vernietigd.

Children’s Health Defence (CHD) ondersteunt een juridische uitdaging voor deze gevaarlijke, ongekende overbereiking. Hoewel de stad onbetwistbaar gezag heeft om ziekte-uitbraken onder controle te houden, mag hij het basisprincipe van voorafgaande, vrije en geïnformeerde toestemming voor alle medische interventies, inclusief vaccins, niet schenden. Dit is een fundamenteel mensenrecht. De Stad kan in quarantaine plaatsen, isoleren, contacten traceren en sterk op vaccinatie aandringen, maar het kan een dergelijk draconisch mandaat niet opleggen zonder noodzaak, redelijkheid, proportionaliteit, harm avoidance, non-discriminatie, eerlijk proces en gelijke bescherming aan te tonen. De commissaris heeft dit nagelaten; de acties van de stad schenden de staatswet van New York.

CHD bestuurslid Mary Holland merkte op: “Ik ben geschokt dat burgemeester de Blasio zijn toevlucht zou nemen tot dergelijke politiestaattechnieken om een ​​uitbraak van mazelen te bestrijden. Ik geloof niet dat de acties van de stad bestand zijn tegen juridische controle. “CHD-voorzitter Robert F. Kennedy Jr. is ervan overtuigd dat hun juridische uitdaging de overhand zal hebben.

Lees ook:  Waarom zijn zoveel mensen die zijn hersteld van het coronavirus opnieuw positief?

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenDeze zaak gaat verder dan een geschil over religieuze vrijheid. Dankzij het federale proces van klokkenluiders in Merck weten we nu dat de MMR van Merck nooit goedgekeurd had moeten worden, laat staan ​​verplicht. Om zijn licentie te krijgen, zou Merck zijn wetenschappers hebben bevolen om de werkzaamheidsgegevens te vervalsen om op bedrieglijke wijze te verbergen dat de bofcomponent snel afneemt, en gevaarlijke uitbraken in oudere populaties teweegbrengt, waar het onvruchtbaarheid bij mannen en vrouwen kan veroorzaken. De centra voor ziektebestrijding en -preventie (CDC) rapporteerden 150 uitbraken die resulteerden in 9.200 gevallen van bof bij volledig gevaccineerde volwassenen, waardoor de recente uitbraak van mazelen dunner werd. We zijn ervan overtuigd dat geen enkele Amerikaanse rechter bureaucraten van de overheid in staat zal stellen Amerikaanse burgers te dwingen risicovolle farmaceutische producten tegen hun zin in te nemen.

Merck verdedigt zichzelf momenteel tegen claims van vervalsing van gegevens afkomstig van twee voormalige werknemers.

Medische onderneming Merck & Co. zal beslist de muziek onder ogen zien in de lopende klasseactie en de bijbehorende anti-trust rechtszaak met zijn bofvaccin – een product dat generaties lang standaard aan baby’s en kinderen wordt gegeven. De kwestie, die gaat over beschuldigingen van valse naleving van de FDA-normen voor vaccins, leidde tot een False Claims Act-rechtszaak: Verenigde Staten tegen Merck & Co. Deze zaak werd ingeleid door twee virologen die bij Merck in dienst waren en beweren een systematische en langdurige verbintenis aan te gaan. door het bedrijf te liegen over de werkzaamheid van zijn bofvaccinatie, waardoor een mogelijke blootstelling aan aansprakelijkheid onder de federale False Claims Act wordt opgeroepen.

Gouverneur Cuomo uitte zijn bezorgdheid over de legaliteit van de noodtoestand van De Blasio om gewetensbezwaarden onder dwang te vaccineren. “Kijk, het is een serieus probleem voor de volksgezondheid, maar het is ook een serieuze kwestie van de eerste wijziging en het zal een constitutionele, juridische kwestie zijn”, zei Cuomo in een radio-interview over WAMC. “Hebben wij het recht – heeft de maatschappij, de overheid heeft het recht om te zeggen” u uw kind moet vaccineren, omdat ik vrees dat uw kind mijn kind gaat infecteren, zelfs als u het niet wilt laten doen en zelfs als het schendt je religieuze overtuigingen? ”

Lees ook:  Het enorme geloofwaardigheidsprobleem van de media

Sommigen hebben gevraagd hoe de Blasio van plan is vast te stellen wie wel of niet is ingeënt om zijn bevel uit te voeren. Volgens de burgemeester gebruiken ze ‘ziektedetectives’. De Blasio legde uit: ‘Het is vergelijkbaar met wat een politiedetective doet. Als iemand symptomen heeft, zullen ze hem letterlijk interviewen om erachter te komen waar ze geweest zijn, met iedereen waarmee ze in contact zijn geweest en dan gaan ze naar dat hele netwerk om ervoor te zorgen dat mensen worden gevaccineerd. “Het is onduidelijk of” zorg ervoor dat mensen worden gevaccineerd “betekent” houd ze tegen en injecteer ze tegen hun wil. ”

Lees meer verhalen over vrijheid en individuele rechten op PJmedia.com . Blijf op de hoogte van vaccingevaren en propaganda van de vaccinindustrie door Vaccines.news telezen .Comments

comments