Weet je dat bluetooth-oorstukken je risico op duizeligheid, depressie en meer kunnen vergroten?

Weet je dat bluetooth-oorstukken je risico op duizeligheid, depressie en meer kunnen vergroten?

16 april 2019 1 Door Indignatie redactie

indignatie.nl Langdurig gebruik van Bluetooth-technologie is vrijwel hetzelfde als het bakken van jezelf in een magnetron. Dat komt omdat de twee schijnbaar niet-verwante technologieën gebruik maken van dezelfde band van elektromagnetische straling die schadelijk is voor de menselijke gezondheid, aldus een artikel in Waking Times .

Verschillende studies hebben verbanden gelegd tussen het zware gebruik van Bluetooth-apparaten en de ontwikkeling van tumoren in de hersenen. Andere bijwerkingen van overmatige blootstelling zijn angst, defecten bij pasgeboren kinderen, depressie en slaapproblemen.

Deze gezondheidsproblemen kunnen worden herleid tot de elektromagnetische emissies van Bluetooth-apparaten. De radiofrequentie (RF) van deze straling is hetzelfde als de energie die een magnetron gebruikt om voedsel te verwarmen.

Andere apparaten die ook deze RF-energie gebruiken, zijn mobiele telefoons en draadloze WiFi. Ongeacht de feitelijke bron van de straling, het is op de lange termijn gevaarlijk gebleken voor mensen.

Fabrikanten en ‘experts’ staan ​​erop dat Bluetooth veilig is. Ze beweren dat de apparaten beperkt zijn tot laagfrequente emissies die de mens niet kunnen schaden.

Deze garanties worden tegengegaan door onderzoekers die hebben gewaarschuwd dat er niet zoiets bestaat als veilige niveaus van RF-straling . Er is ook niets veiligs aan het bevestigen van een stralingsemitterend apparaat zoals een Bluetooth-headset aan uw oor.

Blootstelling aan Bluetooth-straling is niet veilig, vooral als het vlak naast je hoofd is

De Specific Absorption Rates (SAR) is de snelheid waarmee het lichaam straling absorbeert. De federale overheid stelde maximale niveaus van SAR vast voor RF-straling, zoals de EMF van Bluetooth.

De meeste Bluetooth-apparaten voldoen aan deze normen. De SAR voor Bluetooth-headsets is bijvoorbeeld beperkt tot 0,25 watt / kilogram.

Wettelijk is niet hetzelfde als gezond of veilig. De niveaus van blootstelling aan straling die overheidsregulatoren zullen laten afnemen, zijn nog steeds zeer schadelijk voor de gezondheid van de mens.

Het misleidende van Bluetooth-emissies is dat ze geen thermische of ioniserende straling zijn. Bluetooth-voorstanders baseren hun beweringen over veiligheid op deze eigenschappen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  PAS OP! Nieuwe iPhones van Apple met ingebouwde 5G-zenders

Niet-ioniserende straling is echter door veel onderzoeken op zijn eigen manier schadelijk gebleken. En hun gebrek aan thermische straling betekent niet dat Bluetooth-emissies vrij zijn van de negatieve effecten van EMF en microgolfstraling.

De voetafdruk van de EMF van een Bluetooth-headset kan klein zijn in vergelijking met een WiFi-router. Het omvat echter belangrijke organen zoals de hersenen, ogen en oren vanwege de nabijheid ervan. En terwijl de SAR van Bluetooth-headsets gemiddeld uitkomt op een “zuivere” 0,25 Watt / kilogram, is het meer dan voldoende straling om uw organen te beschadigen.

De schadelijke effecten van EMF-straling van een Bluetooth-headset

De hersenen zijn omgeven door een bloed-hersenbarrière. Straling van mobiele telefoons , WiFi en Bluetooth-apparaten kan ervoor zorgen dat deze beschermende barrière kapot gaat en begint te lekken. Wanneer dit gebeurt, worden je hersenen gevoeliger voor ontstekingen en infecties.

Verdere effecten van overmatige blootstelling aan EMF-straling omvatten versnelde huidveroudering en bacteriën die muteren tot antibiotica-resistente stammen. De laatste vormt een aanvulling op de voortdurende crisis rond superbugs die gemeenschappelijke antibiotica kunnen afschudden.

Mensen zijn niet de enigen die worden beïnvloed door EMF-blootstelling. Dieren zijn ook kwetsbaar voor straling , dus uw huisdieren lopen ook risico. En afhankelijk van de individuele mens of het type dier dat als huisdier wordt gehouden, kunnen de gevolgen erger zijn.

Dit zijn kritieke redenen waarom de federale overheid haar richtlijnen over blootstelling aan straling moet bijwerken. Het is meer dan 20 jaar geleden dat die richtlijnen werden vastgelegd. Onze gezondheid loopt gevaar.

Ontdek hoe u uzelf kunt beschermen tegen elektromagnetische frequentiestraling bij EMF.news .

Bronnen omvatten:

WakingTimes.com

FDA.govLees ook:  2020-2030, als bubbels leeg lopen volgt normaliter depressie van formaat

Comments

comments