Gezondheid Vrijheid wordt overal in de westerse wereld vernietigd

Gezondheid Vrijheid wordt overal in de westerse wereld vernietigd

17 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Ze vertellen ons dat we “vrij” zijn, maar het is slechts een leugen. In elk land in de westerse wereld is er laag na laag van regels en voorschriften die strikt zowat elk gebied van ons leven beheersen. Maar tot voor kort waren er bepaalde regels die nog steeds niet waren overschreden. Een van die lijnen heeft te maken met lichamelijke integriteit. We hebben een fundamenteel recht om te zeggen wat er in ons lichaam terechtkomt en wat niet in ons lichaam terechtkomt. Wanneer een regering dat fundamentele recht schendt, ongeacht hoe goed de intenties ook zijn, ze zijn het rijk van de tirannie binnengetreden.

En laat er geen twijfel over bestaan ​​- wat zich nu in New York City afspeelt, is tirannie. Op dinsdag, gebruikte burgemeester van New York, Bill de Blasio, het voorwendsel van “een noodgeval voor de volksgezondheid” om verplichte vaccinaties te bestellen voor alle orthodoxe joden in Williamsburg …

Burgemeester Bill de Blasio verklaarde dinsdag een volksgezondheidsramp en heeft verplichte vaccinaties besteld voor mensen die mogelijk zijn blootgesteld aan het virus in delen van Williamsburg tijdens een groeiende uitbraak van mazelen.

Misschien gelooft de burgemeester eigenlijk dat hij levens redt door dit te doen.

Maar het is nog steeds tirannie.

In een vrije maatschappij zouden we het recht hebben om te kiezen of we vaccins in ons lichaam willen stoppen of niet. Maar in bepaalde delen van New York City op dit moment bestaat er een staat van medische krijgswet.

Volgens een lokaal nieuwsrapport gaan leden van de gezondheidsafdeling de niet-gevaccineerde achtervolgen door hun medische dossiers door te nemen …

Onder de bestelling moeten niet-gevaccineerde personen, inclusief kinderen ouder dan 6 maanden, die wonen of werken binnen de postcodes 11205, 11206, 11221 en 11249 een MMR-vaccin krijgen .

Leden van het gezondheidscentrum van de stad zullen de vaccinatieregistraties controleren van personen die mogelijk in contact zijn geweest met geïnfecteerde patiënten.

Degenen die het vaccin niet hebben ontvangen of geen bewijs van immuniteit hebben, kunnen een overtreding krijgen en kunnen een boete krijgen van $ 1.000 .

Is dit nog steeds Amerika?

Lees ook:  Schokkende documenten tonen aan dat de FBI gegevens verzamelde over internetactivisten zonder een bevelschrift

Ik heb het moeilijk om te geloven dat dit echt gebeurt. Het is onmogelijk dat mensen zo’n 40 of 50 jaar geleden ooit zo’n onzin hebben aangenomen.

Zelfs de New Yorkse gouverneur Andrew Cuomo, een democraat, geeft toe dat deze poging om verplichte vaccinaties tegen inwoners van de stad te forceren ongrondwettelijk kan zijn …

“Kijk, het is een serieus probleem voor de volksgezondheid, maar het is ook een serieuze kwestie van de eerste wijziging en het zal een constitutionele, juridische kwestie zijn”, zei Cuomo.

Maar als de control freaks die in New York City draaien hiermee weg kunnen komen, zullen ze een zeer belangrijk nationaal precedent vormen.

Je denkt misschien dat je in een gebied woont waar je gezondheidsvrijheden beter worden beschermd, maar wat in New York of Californië begint, lijkt uiteindelijk uiteindelijk door de rest van het land te filteren.

En andere naties in de westerse wereld zijn al veel verder op weg gegaan naar medische tirannie dan wij hebben. Kijk bijvoorbeeld wat er net in Australië is gebeurd …

De vrijheid van meningsuiting heeft een nieuwe grote hit Down Under aangenomen, aangezien de autoriteiten in Australië onlangs hebben besloten dat een medische professional die zich sceptisch gedraagt ​​over de veiligheid of effectiviteit van vaccins, zal worden vervolgd voor de volle omvang van de wet, inclusief een mogelijke gevangenisstraf van maximaal 10 jaar .

Wat gebeurt er in de wereld met Australië?

Lees ook:  PAS OP! Nieuwe iPhones van Apple met ingebouwde 5G-zenders

Wanneer we bepaalde onderwerpen niet eens openlijk kunnen bespreken, weet je dat we goed op weg zijn om tirannie uit te spreken.

Kijk, iedereen is het erover eens dat veel kinderen zijn overleden of direct na het nemen van vaccins ernstig arbeidsongeschikt zijn geworden. Degenen in de pro-vaccin gemeenschap beweren dat dergelijke offers “voor het algemeen welzijn” moeten worden gemaakt, terwijl die in de antivaccinengemeenschap geloven dat ouders het recht zouden moeten hebben om te bepalen of hun kinderen zouden moeten worden blootgesteld aan dergelijke gevaren.

Maar waar iedereen het over eens moet zijn, is dat we over deze kwesties kunnen debatteren.

In plaats daarvan heeft de regering van Australië bepaald dat elk lid van de medische gemeenschap met een anti-vaccinatiepositie in de gevangenis zou moeten worden gezet en ze hebben zelfs een “snitch-programma” opgesteld voor het melden van overtreders

De Australische overheid heeft ook een snitch-programma opgezet voor medische ‘overtreders’ om te worden gemeld door hun ‘vrienden’, collega’s of anderen die vermoeden dat ze mogelijk in strijd zijn met deze nieuwe spraakcode – zoals een soort van diepe spionage door de staat en surveillanceschema gefabriceerd uit de dystopische roman 1984 .

Zonder vrijheid van meningsuiting kan een vrije samenleving niet bestaan ​​en vernietigt Australië de vrijheid van meningsuiting volledig.

Lees ook:  "Vrijheid sterft centimeter voor centimeter"

Dit is nog een ander voorbeeld dat laat zien dat we wanhopig onze regeringen terug moeten nemen . Als vrijheidslievende mensen zich er niet mee bemoeien, nemen controle freaks het onvermijdelijk over en op dit punt wordt Australië volledig overrompeld door hen. Met name Victoria Health Minister Jill Hennessy is een echt stuk werk …

Minister van Gezondheid van Victoria, Jill Hennessy, een volwaardige vaccinaanbidders , steunt natuurlijk de nieuwe regels, waarvan ze hoopt dat ze een strenge straf zullen zijn voor alle vaccinsceptici in Australië , die ze omschrijft als ‘hersendode schapen’.

“Ze zijn een georganiseerde beweging, grotendeels afkomstig uit de Verenigde Staten van Amerika, die de neiging hebben om misleidende ouders ervan te overtuigen dat vaccinaties onveilig zijn,” citeert Hennessy.

Als we ooit vrij zullen zijn, moeten we vrijelijk kunnen debatteren over elke kwestie in onze samenleving.

Er is een reden waarom onze oprichters de vrijheid van meningsuiting zo sterk wilden beschermen. Zonder dit is het slechts een kwestie van tijd voordat al onze andere vrijheden ook zijn verdwenen.

Als je diep gealarmeerd bent door wat je net in dit artikel hebt gelezen, is dat goed.

Het laat zien dat je nog leeft.

Nu is het tijd om op te staan ​​en te vechten voor onze vrijheden, want als ze eenmaal weg zijn, zijn ze bijna onmogelijk om terug te komen.Comments

comments