Candida Auris: De stille superbug die al te laat is om te stoppen – volledige documentaire

Candida Auris: De stille superbug die al te laat is om te stoppen – volledige documentaire

18 april 2019 0 Door Indignatie redactie

indignatie.nl Candida auris is een “stille superbug” die zich al verspreidt over Amerikaanse ziekenhuizen en verpleeghuizen. De CDC heeft honderden infecties gemeld in zeven staten en volgt meer dan 1000 ‘kolonisaties’ waar de schimmelstam menselijke dragers heeft geïnfecteerd die het aan anderen hebben doorgegeven .

Met name weigert de CDC te noemen welke ziekenhuizen door Candida auris zijn geïnfecteerd, zelfs als het toegeeft dat infecties zich verspreiden over Illinois, New Jersey en New York. ( Zie het artikel Natural News Medical Alert hier voor volledige informatie en CDC-kaarten.)

Het heeft zich ook over de wereld verspreid, met ziekenhuisgerelateerde infecties die in verschillende landen zijn gedocumenteerd. De volgende kaart wordt door de CDC gepubliceerd:

Candida Auris

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenVolgens de CDC, mensen besmet met Candida Auris hebben een kans om door hem te worden gedood binnen 90 dagen 50% .

Er is geen vaccin, wat waarschijnlijk de reden is waarom de bedrijfsmedia deze superbacter bijna nooit noemen. Erger nog, deze superbug-schimmelstam is een product van de chemische landbouw en zolang de landbouwreuzen hun gewassen met fungiciden blijven overspoelen, zullen er meer schimmel superbacteriën opduiken en de mensheid bedreigen.

We hebben een volledige 46-minuten durende Counterthink- aflevering geproduceerd en geplaatst die deze opkomende bedreiging voor de mensheid documenteert. Bekijk het exclusief op Brighteon.com, het YouTube-alternatief voor gratis spraakvideo’s over wetenschap, geneeskunde, gezondheid en meer.

Lees ook:  Ouderen in Spanje worden VERLATEN en voor dood achtergelaten in verpleeghuizen als gevolg van het coronavirus

Brighteon.com/6026835517001

Blijf op de hoogte van de dreiging van superbugs door meer nieuws te lezen op Superbugs.news .

Zie Counterthink video-afleveringen (ten minste één nieuwe aflevering die elke week wordt gepost) op Counterthink.com .Comments

comments