Medical BOMBSHELL: Chemotherapie blijkt kanker te verspreiden

Medical BOMBSHELL: Chemotherapie blijkt kanker te verspreiden

19 april 2019 1 Door Indignatie redactie

Nieuw onderzoek aan het Albert Einstein College of Medicine van Yeshiva University heeft aangetoond dat chemotherapie kanker door het hele lichaam verspreidt , waardoor er een sterke toename van kankercellen in het lichaam (inclusief de longen) ontstaat.

Geleid door D r. George Karagiannis, het onderzoek richtte zich op de chemotherapiebehandeling van borstkanker, maar verdere studies zijn van plan om te zien hoe chemotherapie ook kankers van andere weefsels kan verspreiden. Het onderzoek werd gepubliceerd in Science Translational Medicine en heeft als titel Neoadjuvante chemotherapie induceert borstkanker metastase via een TMEM-gemedieerd mechanisme .

Een samenvatting van de studie meldt dat “de auteurs ontdekten dat verschillende soorten chemotherapie de hoeveelheden TMEM-complexen en circulerende tumorcellen in de bloedbaan kunnen verhogen.” Het concludeert dat “chemotherapie, ondanks afnemende tumorgrootte, het risico van metastatische verspreiding verhoogt. ”

chemo

Chemotherapie verspreidt kanker en genereert herhalingsaankopen voor de winstgevende kankerindustrie

Met andere woorden, hoewel chemotherapie “tumoren doet krimpen”, verspreidt het ook kanker door het hele lichaam , functioneert het als een soort activering voor toekomstige kanker (dat is net zo goed voor herhaling van de kankerindustrie natuurlijk).

Dit onderzoek bevestigt verder precies wat Natural News al jaren meldde … namelijk dat chemotherapie kanker veroorzaakt . Dit bewijst nog maar eens dat de kankerindustrie veel meer geïnteresseerd lijkt in herhaalde inkomsten dan in het stoppen van kanker. Geen wonder dat kankerartsen dergelijke schriktactieken gebruiken om te proberen vrouwen te terroriseren in behandelingen voor borstkanker met chemotherapie … ze weten dat ze een patiënt recruteren die herhaalde inkomsten voor het leven zal produceren!

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Waarom je magnesium nodig hebt als je constant gestrest of angstig bent

Bekijk deze video voor meer informatie:

De kankerindustrie is een corrupte, crimineel opererende tak van de moderne geneeskunde, gerund door misdadigers en hoerenmakers zoals Dr. Farid Fata die momenteel gevangenistijd uitzat voor het vals diagnosticeren van mensen met kanker,zodat hij kon profiteren van chemotherapiebehandelingen die ze niet nodig hadden . Zijn collega , Dr. David Gorski van het Kanker Kanker Kankercentrum in Detroit , is nog niet in de gevangenis maar is voor onderzoek aan de FBI gemeld . Hij is nog steeds een van de ziekste en meest sociopatische misbruikers van vrouwen in de geschiedenis van kankeroperaties, waardoor hij de bijnaam “Gorski the Nipple Ripper” kreeg. Hij is ook beschuldigd vanhet bevorderen van kankerverwekkende medische interventies , mogelijk als een middel om zijn eigen winstbelangen te bevorderen ten koste van de gezondheid van onschuldige vrouwen. Dr. David Gorski is ook in verband gebracht met ‘skeptics’ kingpin James Randi , die betrapt werd op het maken van smeekbedes bij een jonge man.Comments

comments