Top 11 oorzaken van kanker die je misschien NOOIT geraden hebt

Top 11 oorzaken van kanker die je misschien NOOIT geraden hebt

19 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Je zou elke dag wakker kunnen worden en in een totale gezondheidsnachtmerrie stappen terwijl je denkt dat je “je kaarten speelt” prima. We hebben de afgelopen jaren allemaal geleerd dat de reguliere media een enorme graanschuur is van leugens die gevoed worden door bedrijfsgestuurde hebzucht die vergif levert voor onze geest en ons lichaam bij elke draai van het kanaal, krantenpagina of webpagina. Niet alleen zijn de meeste Amerikanen dagelijks bezig met het “eten” van kanker, ze consumeren de top 11 oorzaken van kanker – en dat terwijl ze ofwel calorieën tellen, “koolhydraten” of hoeveel kilo ze wegen – geen daarvan zal van belang zijn wanneer de oncoloog ze naar huis stuurt zonder genezing in zicht.

Dan gaan mensen “op weg naar genezing” op een bijeenkomst van Susan Komen Foundation terwijl ze Kentucky Fried Chicken eten en Mike’s Hard Lemonade drinken, beide Komen sponsoren voedingsmiddelen en dranken die carcinogenen bevatten (gefrituurde verwerkte oliën en alcohol, respectievelijk) die de ontwikkeling van kankercellen bevorderen .

Wil je de remedie? Stop met eten, drinken en injecteren van de ziekte waar je voor vecht! Zie het nu onder ogen. Je bent belogen door Big Food, Big Pharma en waarschijnlijk zelfs een paar MD’s en een oncoloog. Laten we eens goed kijken naar wat onze reinigingsorganen echt vervuilt, onze cellen kromt en onze goede darmbacteriën vernietigt, ons een donkere en gevaarlijke gang van celmutatie in leidt waar onze eigen cellen ons lichaam aanvallen en waar de reguliere geneeskunde ADDS toedient de chaos! Het is tijd om te kapitaliseren met de waarheid. Hier komen ze als een tsunami … de top 11 oorzaken van kanker die je misschien NOOIT geraden hebt.

Mother Nature’s geheim van micronutriënten : organische broccoli-spruitcapsules nu verkrijgbaar, die 280 mg hoge dichtheid voeding leveren, inclusief de buitengewone “sulforaphane” en “glucosinolate” voedingsstoffen die alleen te vinden zijn in kruisbloemig helende voedingsmiddelen. Elk lotlaboratorium getest. Zie beschikbaarheid hier.

1. Stress

Ben je gestrest? Ben je jezelf onnodig aan het benadrukken? Wist u dat stress uw bijnieren, die bovenop uw nieren zitten, kan afvoeren? Dit kan de balans van zout tot water in het lichaam beïnvloeden en uw bloeddruk beïnvloeden. Het aftappen van uw bijnieren kan ook de bloedsuikerspiegel verhogen en ontstekingsreacties veroorzaken. Ooit gehoord van het syndroom van Cushing? Het is een aandoening waarbij de bijnieren cortisol overproduceren, waardoor een agressieve vorm van kanker ontstaat die een overmatige productie van hormonen veroorzaakt. Bijnierinsufficiëntie wordt vaak veroorzaakt door slechte slaap, zware metalen, chronische luchtweginfecties en ja, meedogenloze stress.

2. Nitraten

Verwerkt vlees wordt niet bedorven met nitraten en nitraten, dat zijn in feite sterk geconcentreerde zouten die kanker veroorzaken. Nitrieten zijn geclassificeerd als een carcinogeen van klasse 1-A samen met sigaretten. Hé spekliefhebbers, word wakker en ruik de kanker. Knip de hotdogs, vleeswaren, worstjes en bacon eruit en je verkleint je kansen om het woord “C” in dit leven te contracteren aanzienlijk.

3. Gefluorideerd kraanwater

Nee, het fluoride dat de VS in uw drinkwater druppelt, helpt u NIET om sterke tanden te bouwen en holtes te bestrijden. Grote leugen. Als je uit de kraan drinkt, waaronder koffie, thee maakt of mengt met poedervormige drankmixen, voed je kankercellen door een giftig insecticide te drinken dat een bijproduct is van de industriële divisie van China. Geëxporteerd als natriumfluoride om de giftige moordenaar uit hun land te krijgen, druppelen de sluipende industriëlen van Amerika fluorwater in Amerikaans kraanwater om de bevolking stom, ziek en chronisch ziek te maken, inclusief toxische chemotherapie die MEER kanker. Ja, je bent door het systeem gedupeerd.

4. Aspartaam

Ze noemen het “zoete ellende” omdat deze kunstmatige zoetstof wordt gemaakt van de uitwerpselen van E-coli en gewichtstoename, kanker en symptomen veroorzaakt die artsen voor de gek houden en ze laten geloven dat je multiple sclerose (MS) hebt. Aspartaam ​​wordt gemaakt door farmaceutische bedrijven die niets liever willen dan je langzame overlijden, het geld op je spaarrekening en meer mensen die geloven dat ‘suikervrij’ vrijheid betekent.

Lees ook:  Frankrijk wil gezichtsherkenning invoeren

5. MSG

Heb je ooit hoofdpijn gehad met migraine zo erg dat je door harde geluiden of felle lichten denkt dat je schedel net als een eierschaal kan barsten en je hersenen weglekken? Dat is een MSG-migraine, ook bekend als mononatriumglutamaat. Dit geconcentreerde zout is genetisch gemodificeerd en wordt vaak aangetroffen in Chinees eten, soepen in blik, gekruide chips, vleeswaren, kipcoating van fastfood en in duizenden Amerikaanse producten. MSG heeft ook “neven” die, wanneer ze gecombineerd worden, dezelfde nachtmerrieachtige hoofdpijn en ernstige uitdroging veroorzaken. Pas op voor gehydrolyseerd soja-eiwit, soja-isolaten, autolyzed gistextract. MSG is een chemisch samengestelde formule die gewichtstoename, hersenbeschadiging, leverontsteking en leverkanker veroorzaakt.

6. Verwerkte oliën

De meeste oliën in Amerika worden verwerkt met industriële chemicaliën om zich te ontdoen van de stank en om ze te laten bederven in de schappen van het bedrijf in de supermarkten. Als eten niet bederft, eet het dan niet op! Van sojaolie tot maïsolie, en tot op de giftige bodem van het vat waar je canolaolie vindt (zelfs de organische “verdrijver geperst” rommel), bevatten de meeste oliën nog steeds hexaan, een dampbestanddeel van benzine. Je eet letterlijk kanker.

7. Vaccins – inclusief griepprikken

Ja, dat hebben we net gepubliceerd. Vaccins bevatten bekende cancereuze neurotoxinen. Wil je de korte lijst? Hier zijn slechts enkele van de meest vreemde ingrediënten die op de pagina met vaccinatie-inleg zijn vermeld die niemand ooit leest, inclusief de verpleegsters en artsen die ervoor moeten zorgen dat u ze injecteert terwijl u en uw kind worden geïnjecteerd: besmette Afrikaanse groene apenniercellen , afgebroken foetale cellen, aluminium, kwik (vermeld als thimerosal in bijna alle griepschoten), gelatine, eieren, caseïne (veroorzaakt ernstige zuivelallergieën), pinda-olie (veroorzaakt ernstige pinda-allergieën ), polysorbaat 80, humane diploïde cellen, squaline, formaldehyde en circovirus (een zeldzame dodelijk virus dat door duizenden mensen in China wordt gedood).

8. Geneesmiddelen op recept

Ja, de voorschriften die uw arts u aanbeveelt om te kopen bij de gevreesde Amerikaanse apotheek zijn grotendeels kankerverwekkend, wat bijdraagt ​​aan een chaotische gezondheid.

9. Wit voedsel

Bijna alle witte voedingsmiddelen worden gebleekt, en bleek veroorzaakt alvleesklierkanker en blaaskanker. Denk aan wit brood, rijst, pasta, suiker, meel en zelfs koffiefilters.

10. Bestrijdingsmiddelen

GMO betekent dat gewassen genetisch gemanipuleerd zijn om pesticiden te bevatten en worden bespoten met onbeperkte hoeveelheden van diezelfde chemicaliën om insecten en onkruid te doden.

11. Diabetes

Dat is juist. Studies tonen aan dat diabetes een verhoogd risico op vele vormen van kanker met zich meebrengt. Waarom? Hoge niveaus van circulerend insuline bevorderen de tumorgroei . De volgende risico’s voor kanker worden verdubbeld door de aanwezigheid van type 2 diabetes: pancreas, lever, borst, blaas, colorectale kanker, bloedkanker zoals non-Hodgkin-lymfoom en zelfs baarmoederkanker.

Wil je een aantal natuurlijke geneeswijzen voor kanker en andere PREVENTIEBARE ziekten? Bekijk de top 7 natuurlijke geneeswijzen voor kanker die de FDA, CDC en AMA niet willen dat je weet. Geloof niet de mythen die bestendigd zijn door het land dat alle ziektes die het best voorkomen heeft uitgevonden . Vergeet niet dat kanker, Alzheimer, diabetes en hartaandoeningen amper een eeuw geleden in Amerika bestonden.

Bronnen omvatten:

TruthWiki.org

TheGuardian.com

FoodMatters.com

CDC.gov

Diabetes.co.uk

Lees ook:  Belangenconflict: Coca-Cola financierde meer dan 40 studies over zwaarlijvigheid bij kinderen - en zij hebben nagelaten de financiële invloed van het bedrijf te onthullen

Comments

comments