Je hersenen blijven nog een tijdje functioneren NA je sterft, en stellen nieuwe vragen over orgaandonatie en medische “oogsten” terwijl patiënten zich nog steeds bewust zijn

Je hersenen blijven nog een tijdje functioneren NA je sterft, en stellen nieuwe vragen over orgaandonatie en medische “oogsten” terwijl patiënten zich nog steeds bewust zijn

20 april 2019 1 Door Indignatie redactie

Een angstaanjagende nieuwe studie suggereert dat je bewustzijn een tijdje blijft functioneren nadat je hart is gestopt met kloppen, en het roept serieuze vragen op over het concept van orgaandonatie.

Volgens Dr. Sam Parnia, die onderzoek heeft gedaan naar het bewustzijn na de dood, kunnen mensen in de eerste fase van de dood nog steeds een vorm van bewustzijn ervaren . Hij heeft onderzoeken gedaan naar gevallen van hartstilstand in de VS en Europa, en hij zei dat mensen die een hartstilstand hebben overleefd later nauwkeurig kunnen beschrijven wat er om hen heen gebeurde nadat hun hart was gestopt met kloppen.

Hij rapporteert bijvoorbeeld dat ze in staat waren te beschrijven hoe verpleegsters en doktoren om zich heen werkten, en verhaalden volledige gesprekken tussen hen in de kamer en wat er visueel gebeurde – alles waar ze anders geen kennis van hadden gehad.

Hoewel de tijd van overlijden kan worden gebaseerd op het moment waarop het hart van een persoon stopt met kloppen , gelooft hij dat mensen op dat moment niet volledig dood zijn. Nu, hij onderzoekt wat er met de hersenen gebeurt als iemand in een hartstilstand is en hoe lang het bewustzijn doorgaat nadat je hart stopt met kloppen.

Zou je kunnen voelen dat je organen uit je lichaam worden gesneden?

Het is angstaanjagend om te denken dat je ‘gevangen’ kunt raken in je eigen lijk terwijl je hersenen nog steeds werken, ook al duurt het maar voor een korte tijd. Het zou schokkend genoeg zijn om je laatste momenten door te brengen met het besef van de verwoesting van je geliefden als je voorbij komt en je dokter hoort zeggen dat je dood bent, maar het zou nog erger zijn als je zou kunnen voelen hoe artsen je beginnen open te snijden en organen weg te rukken. toch zou dat best de ervaring van orgaandonoren kunnen zijn.

Natuurlijk gebruiken ze geen anesthesie wanneer ze dit doen omdat de persoon dood is – zo staat in hun overlijdensakte. Als je hersenen echter nog steeds werken, betekent dit dat je je laatste minuten op aarde doorbrengt en dat je elke plak voelt als artsen je organen gretig oogsten.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Nieuwe studie zegt dat mensen met bloedgroep A meer kans hebben om het coronavirus op te lopen

Helaas dwingt de medische industrie artsen om organen te oogsten, gezien de enorme winsten die ze kunnen genereren. Slechts één orgaantransplantatie kan miljoenen dollars aan inkomsten genereren, van de kosten voor de procedure zelf tot de geneesmiddelen die de ontvanger nodig heeft en het leven van vervolgbezoeken aan artsen. Niet slecht voor iets wat ze krijgen voor “gratis” – zolang ze maar snel handelen nadat een persoon sterft, zodat het orgel nog steeds levensvatbaar is. Daarom worden mensen in sommige gevallen snel dood verklaard, zodat hun organen onmiddellijk kunnen worden geoogst.

Mensen maken vaak de gecompliceerde keuze om een ​​orgaandonor te worden uit een verlangen om andere mensen te helpen, en het is een mooi gevoel om te denken dat iets dat je niet langer nodig hebt, iemands leven kan verlengen en meer tijd met hun geliefden kan geven, maar wat als deze organen worden meegenomen terwijl je nog bij bewustzijn bent?

Aan de ene kant is het duidelijk dat er meer onderzoek moet worden gedaan naar het punt waarop mensen het bewustzijn verliezen en op elke manier echt dood zijn, en dat moet worden overwogen in het transplantatieprotocol. Dat brengt ons echter tot een nog groter probleem, namelijk het feit dat de orgaantransplantatiewinstmachine artsen motiveert om in te korten en medisch geweld uit te voeren . Wanneer miljoenen dollars aan potentiële winst op het spel staan, kan er eenvoudigweg niet op mensen worden gerekend om het juiste te doen.

Bronnen voor dit artikel omvatten:

FoxNews.com

NaturalNews.comLees ook:  Dat is nogal dom: ruïneert uw smartphone uw relaties?

Comments

comments