Als u ervan overtuigd bent dat vaccins veilig zijn, bent u niet goed op de hoogte … hier is de informatie die u wordt onthouden

Als u ervan overtuigd bent dat vaccins veilig zijn, bent u niet goed op de hoogte … hier is de informatie die u wordt onthouden

21 april 2019 4 Door Indignatie redactie

Als u ervan overtuigd bent dat vaccins veilig zijn, luistert u niet naar de mensen die een kind hebben verloren nadat een ronde vaccins was toegediend. De Amerikaanse regering heeft een speciale rechtbank ingesteld om gevallen van vaccins te horen , met schadeloosstelling voor geselecteerde slachtoffers, maar geen verantwoording voor vaccinproducenten. Als u nog niet bekend bent met het vaccinrisico , bekijk dan LearnTheRisk.org , ChildhoodShots.com  en TheWorldMercuryProject , drie van de vele plaatsen waar de waarheid wordt verteld.

Als de waarheid naar voren komt, zal je dan lachen in de gezichten van de slachtoffers die een vaccin beschadigd hebben? Plotselinge kinderdoodsyndromen, toevallen, allergieën, zwelling van de hersenen, huidaandoeningen, eetstoornissen en neurologische ontwikkelingsproblemen zijn allemaal trieste gevolgen  van falend vaccinbeleid in de VS en de rest van de wereld. Elk vaccin op de markt van vandaag, ongeacht het beoogde gebruik, belast een lichaam, met name kleine lichamen met een lager bloedvolume en -gewicht.

Vaccins gebruiken adjuvantia om het immuunsysteem te ontsteken en het te dwingen om te reageren op pathogenen. Het meest populaire adjuvans dat in vaccins wordt gebruikt, zijn aluminiumzouten. Zoals Dr. Chris Exley aantoont , reizen immunoresponsieve cellen na het toedienen van een vaccin snel naar de injectieplaats en laden hun cytoplasma op met het antigeen en aluminiumzouten van het vaccin. De immuunresponsieve cellen reizen vervolgens door het lichaam en nemen aluminiumkationen mee naar onvoorspelbare plaatsen, inclusief de hersenen. Wanneer de vesicles verzuring ondergaan, lossen ze het ingesloten aluminiumzout op. Biologisch reactieve A13 + aluminiumkationen breken het membraan, gaan het celcytoplasma binnen en veroorzaken celdood.

Lees ook:  Waarom kopen mensen wapens? Dat is ongeveer het laatste wat we nu nodig hebben

Dit is het eerste probleem met vaccins; het aluminium dat een immuunrespons versterkt, reist door het hele lichaam en veroorzaakt door de hele persoon celdood, ontsteking en aluminiumtoxiciteit. Als u ervan overtuigd bent dat vaccins veilig zijn, begrijpt u de toxiciteit van het samenstellen van aluminiumkationen op cellulair niveau en de mogelijke schade aan de hersenen en het immuunsysteem niet wanneer aluminium-gebaseerde vaccins worden geïnjecteerd.

Vaccins gebruiken conserveermiddelen. Een van de conserveringsmiddelen in sommige vaccins is een vorm van anorganisch kwik dat thimerosal wordt genoemd. Onderzoekers hebben de blootstelling aan thimerosal op de hersenen van zoogdieren bestudeerd. Terwijl thimerosal sneller uit de hersenen wordt verwijderd dan organische vormen van kwik, concentreert het zich daar ook sneller , wat leidt tot schadelijke blootstellingshoeveelheden. Een laboratoriumonderzoekvan het griepvaccin van GlaxoSmithKline ontdekte dat kwik bij 51 ppm, of 25.000 keer het wettelijke maximum voor drinkwater was, gereguleerd door de EPA. Kwik is een van de slechtste conserveringsmiddelen die direct in het lichaam worden geïnjecteerd, waarbij de gastro-intestinale filters, het microbioom en de darmwand worden omzeild. Wanneer dit vaccin wordt aanbevolen voor zwangere vrouwen, wordt de foetus dan beschermd? Absoluut niet. De zich ontwikkelende baby kan levenslang worden vergiftigd door de minste blootstelling aan kwik in de baarmoeder. Als u ervan overtuigd bent dat vaccins veilig zijn, begrijpt u de giftigheid van kwik of de gevaren van een hersenbeschadigend element in de spieren en bloedbaan zonder normale lichaamfiltratie.

Lees ook:  Geen vaccin in zicht

De Texaanse onderzoeker Dawn Richardson leidde een studie in een mortuarium in Austin, waar hij onderzoek deed naar gevallen van wiegendood. Ze vonden hoge concentraties van SIDS-sterfgevallen na 2, 4 en 6 maanden, op hetzelfde moment dat de kinderartsen meerdere vaccindoses voor kwetsbare baby’s plannen. Zal er een onderzoek komen om te zien of deze statistieken zich herhalen in lijkenhuizen in het hele land? Zo ja, is SIDS slechts een vage term om de dood van baby’s die het slachtoffer zijn van een mislukt vaccinbeleid te verdoezelen.

Hoewel poliovaccins worden geadverteerd als reddende levens, is de trieste waarheid dat poliovaccins dodelijke verlamming veroorzaken in het Midden-Oosten. Drieëndertig kinderen waren kreupel na ontvangst van het poliovaccin in Syrië. Ondanks de aankondiging in augustus 2017 riep het Kinderfonds van de Verenigde Naties (UNICEF) meer poliovaccins op om te stoppen met de start van de vaccins. Als u ervan overtuigd bent dat vaccins veilig zijn, beseft u dan niet dat een onvoorspelbaar aantal kinderen wordt opgeofferd, zodat de overgebleven kinderen zogenaamd kunnen worden beschermd.

Wist u dat een consortium van vaccins verzwakte levende virussen bevat die mogelijk terug kunnen keren naar een besmettelijke vorm, waardoor de ontvanger van het vaccin misselijk wordt met de ziekte die het vaccin zou moeten voorkomen? Wist u dat deze virussen tot een maand of langer kunnen afstorten, zich verspreiden naar anderen, met name de immuungecompromiteerde? Virale shedding is een echt probleem veroorzaakt door vaccins, vooral bij mensen die vanaf het begin ondervoed zijn. Als u ervan overtuigd bent dat vaccins veilig zijn, weet u niet hoe vaccins de ziekte bij de ontvanger kunnen veroorzaken en verspreiden naar de meest kwetsbaren onder ons.

Lees ook:  Lincoln Project distilleert Trump's NH Rage Fest in 104 seconden en het is hilarisch

Deze informatie is het topje van de ijsberg. Ga voor meer onderzoek naar  Vaccines.News .

Bronnen omvatten:

LearntheRisk.org

NaturalNews.com

ChildhoodShots.com

Comments

comments