Uitbraak van mazelen wordt veroorzaakt door mensen uit andere landen die de Verenigde Staten binnenkomen en de ziekte verspreiden

Uitbraak van mazelen wordt veroorzaakt door mensen uit andere landen die de Verenigde Staten binnenkomen en de ziekte verspreiden

21 april 2019 0 Door Indignatie redactie

In de eerste vier maanden van 2019 hebben de Centers for Disease Control (CDC) 555 gevallen van mazelen in 20 staten bevestigd. Ter vergelijking: in 2018 waren er 382 gevallen en in 2017 slechts 120. Vijf jaar geleden waren er 667 bevestigde gevallen, die de media woedend maakten. In hun laatste rapport geeft de CDC toe dat mazelengevallen eigenlijk afkomstig zijn van internationale reizigers . “Deze uitbraken zijn gekoppeld aan reizigers die mazelen terugbrachten uit andere landen, zoals Israël, Oekraïne en de Filippijnen, waar grote uitbraken van mazelen plaatsvinden”, zegt de CDC.

Begin april verklaarde de burgemeester van New York, Bill de Blasio, de noodtoestandover een cluster van gemelde gevallen van mazelen in de orthodox-joodse gemeenschap. De noodorder eiste dat alle niet-gevaccineerde inwoners binnen vier postcodes een vaccin tegen mazelen, bof en rodehond nemen. Overtreders worden geconfronteerd met een gevangenisstraf en boetes tot $ 1.000. De volgorde omvat kinderen die nog geen zes maanden oud zijn, hoewel het insert voor de MMR-verpakking aangeeft dat het vaccin niet wordt aanbevolen voor personen die jonger zijn dan twaalf maanden.

Als de autoriteiten zich zorgen maken over één goedaardige ziekte, waarom richt u dan niet de bron van het virus: internationale reizigers uit door een uitbraak getroffen gebieden?

Als Bill de Blasio aandringt op het onder dwang injecteren van zes maanden oude baby’s (die geen adequaat immuunsysteem hebben om met het MMR-vaccin om te gaan), waarom stopt hij dan niet alle internationale reizigers uit door een uitbraak getroffen gebieden zoals Israël, Oekraïne? en de Filippijnen? Hoe zit het met de ziekte die over de zuidgrens stroomt? Als de overheid aandringt op micromanaging-virussen in de grote wereld, waarom richten ze zich dan op gezonde, niet-gevaccineerde kinderen en negeren ze verifieerbare virusbronnen uit andere delen van de wereld? Als het stoppen van de mazelen zo belangrijk is, waarom dan niet verbieden internationale reizen tot de reizigers hebben bewezen dat ze besmettelijke ziekten hebben overwonnen?

De grotere vragen zijn: moet de overheid in de eerste plaats goedaardige aandoeningen microduceren? Moeten overheden de macht hebben om mensen op te sporen, hen met boetes en bedreigingen van opsluiting te dwingen hen tegen hun wil in te injecteren, allemaal op basis van de veronderstelling dat het vaccin van Merck voor iedereen werkt?

En de vraag die de CDC zichzelf zou moeten stellen: is vaccinatie echt het antwoord in dit alles? Of zouden de ouders niet zelf moeten beslissen of het vergroten van een deel van het immuunsysteem van hun kind en het beschadigen van hun celgemedieerde immuniteit de juiste manier is om een ​​goedaardige ziekte zoals mazelen aan te pakken?

Mazeleninfectie is meestal een goedaardige ziekte die begint met koorts en eindigt met uitslag. Na een natuurlijke infectie krijgt een individu levenslange immuniteit omdat zijn humorale antilichaamrespons en intracellulaire cytotoxische T-celreactie hebben geleerd om mazelenvirussen zowel buiten als binnen de cellen te richten. Tegenwoordig wordt de mazelen over-gehyped in de media en gebruikt als een verkoopargument voor MMR-vaccinaties (die alleen een allergische B-celreactie stimuleren bij gezonde personen).

Zijn vaccins echt het antwoord op deze “uitbraken?”

Het MMR-vaccin bevat een levend verzwakt mazelenvirus dat wordt gekweekt in WI-38- en MRC-5-celstammen, die zelfreplicerende kweekmediums zijn die zijn afgeleid van 2-4 maanden oude geaborteerde foetale longcellen. Nadat het virus is gekweekt en gerepliceerd in de afgebroken foetale cellen, wordt het teruggehaald en verwerkt voor gebruik in het combinatievaccin. Na injectie is dit antigeen bedoeld om een ​​immuunrespons van het individu te versterken. Een aluminium-adjuvans wordt aan het vaccin toegevoegd om een ​​immuunrespons op te wekken, terwijl het bijdraagt ​​aan de toxiciteit van het vaccin. Na injectie reageren T-helper-2-cellen op de kunstmatige infectie, waardoor de lichaamseigen productie van B-cel-antilichamen wordt verhoogd. Het vaccin is bedoeld om de humorale respons te verhogen, maar de consequentie van deze wetenschap wordt zelden besproken. Deze augmentatie veroorzaakt een disbalans in hoe het menselijk immuunsysteem omgaat met toekomstige virussen.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Het eten van bewerkt voedsel kan het risico op kanker verhogen

Er zijn twee hoofdonderdelen van het immuunsysteem. De eerste is de humorale respons, gemedieerd door T-helper-2 cellen die B-cel antilichaamreactie stimuleren voor het doden van virussen buiten cellen. Het tweede deel speelt zich af in de cel. Dit deel wordt gemedieerd door T-helper-1 cellen die communiceren met cytotoxische T-cellen om virussen te doden die repliceren in cellen . Wanneer vaccins worden gebruikt, wordt het eerste deel overgehaald tot hyperactie, maar het tweede deel wordt nauwelijks gebruikt, verzwakt. Bij herhaald gebruik van vaccins verzwakt de celgemedieerde immuniteit, stimuleert het virale mutaties en toekomstige infecties van de cellen.

Het sterftecijfer van de mazelen daalde aanzienlijk voordat een vaccin werd geïntroduceerd , dus het is moeilijk te zeggen of het vaccin de redder was, zelfs als het sterfgevallenrisico bleef dalen nadat het vaccin werd gebruikt. Als er iets is, moeten mensen vandaag hun voorouders bedanken voor het zien van goedaardige ziekten zoals mazelen, bof en rubella. Volgens studies over antilichaamniveaus in de gevaccineerde versus de niet-gevaccineerde, is natuurlijk verworven immuniteit effectiever voor het voorkomen van ziekte over de lange termijn, en dit helpt ook bij het opbouwen van sterkere kudde-immuniteit in een populatie. Mensen vandaag moeten ook hun moeders bedanken voor het doorgeven van passieve immuniteit door antilichamen van de moedermelk. Vitamine A is ook onderzocht om de duur en de ernst van de infectie door mazelen te verkorten. Op een dosisafhankelijke manier voorkwam vitamine A complicaties van mazelen , waaronder kroep, diarree en de dood door longontsteking. Als de overheid een ziekte gaat micromanage, dan kunnen ze vitamine A verplicht stellen en internationale reizigers stoppen die uit door een uitbraak getroffen gebieden komen.

Het richten van slimme mensen die hun celgemedieerde immuunrespons niet willen verzwakken, is niets om het publiek te beschermen. De CDC, de media en de regeringsteksten worden verblind door hun eigen agenda.

Blijf up-to-date bij Vaccines.News .

Bronnen omvatten:

Breitbart.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

EthicalResearch.net

YouTube.com

VaxTruth.org

Academic.oup.com

NCBI.NLM.NIH.gov

NCBI.NLM.NIH.govLees ook:  Luchtvervuilingsniveaus vallen overal ter wereld, omdat het coronavirus ervoor zorgt dat steden en industrieën worden gesloten

Comments

comments