5 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Wetenschappelijk bewijs dat het griepvaccin de griep verspreidt


 149 total views,  18 views today

Een nieuw wetenschappelijk onderzoek in de Proceedings of the National Academy of Sciences (PNAS) toont aan dat mensen die griepprikken krijgen, 630% meer griepvirusdeeltjes in de lucht uitstoten, in vergelijking met niet-gevaccineerde personen. In feite bewijst deze bevinding bewijs dat griepvaccins de griep verspreiden , en dat de zogenaamde “kudde-immuniteit” een medisch bedrog is omdat “de kudde” daadwerkelijk wordt getransformeerd in dragers en verspreiders van griep.

De bomaanslag is gedocumenteerd in een studie getiteld Infectieus virus in uitgeademde adem van symptomatische seizoensgriepgevallen van een universiteitsgemeenschap . De auteurs van het onderzoek zijn Jing Yan, Michael Grantham, Jovan Pantelic, P. Jacob Bueno de Mesquita, Barbara Albert, Fengjie Liu, Sheryl Ehrman, Donald K. Milton en EMIT Consortium.

Details van deze studie met bombshells zijn onthuld door Sayer Ji op Green Med Info , een site die in snel tempo een van de meest gezaghebbende bronnen ter wereld wordt op het gebied van intelligente analyse van echte wetenschap. Green Med Info heeft 500 onderzoeken gepubliceerd waarin de schadelijke effecten (en letsel) van vaccins worden beschreven. Zoek die uitgebreide lijst op deze link.

griep

630% meer aerosolized griepviruspartikels afgeworpen door gevaccineerde personen

Het onderzoek, waarbij 355 vrijwilligers werden onderzocht die ziek waren van griepachtige symptomen, ontdekte dat mensen die eerder griepschoten kregen griezelig veel grotere hoeveelheden griepvirusdeeltjes uitstraalden die andere mensen konden infecteren. Uit de studie:

Fijn-aerosolviraal RNA was ook positief geassocieerd met het hebben van griepvaccinatie voor zowel het huidige als het vorige seizoen … We bieden overweldigend bewijs dat mensen infectieuze aerosols en kwantitatieve gegevens genereren om wiskundige modellen van transmissie en volksgezondheidsinterventies te verbeteren … Onze observatie van een verband tussen herhaalde vaccinatie en verhoogde virale aërosolvorming toonden de kracht van onze methode aan, maar moeten worden bevestigd.

griep

Schokkend werd gevonden dat mensen die eerdere griepprikvaccinaties hadden gekregen 6,3 keer (of 630%) het aantal griepvirusdeeltjes uitgezonden door niet-gevaccineerde personen uitstoten.

Dit betekent – bereid je voor op dit besef – dat de meest verantwoorde manier om te voorkomen dat je anderen infecteert, is VERMIJDEN dat je wordt gevaccineerd met griepprikken .

Mensen krijgen griepprikken, met andere woorden, zijn onverantwoordelijke verspreiders van de griep. Zij zijn degenen die andere mensen ziek maken, net zoals we al jaren waarnemen.

Fig. 2 van het onderzoek: Virale shedding: (A) infectieus influenzavirus (fluorescente focustellingen) in NP-swabs en fijne aerosols en (B) RNA-kopieën in NP-swabs, grove en fijne aerosolen. (C en D) Scatterplots en Spearman-correlatiecoëfficiënten van infectieus virus uitgezet tegen RNA-kopieën voor (C) NP-swabs en voor (D) fijne-aërosolmonsters. (E) Het effect van dag na het begin van de symptomen op RNA-kopieën waargenomen in NP-swabs, grove en fijne aërosolen uitgezet als GM gecorrigeerd voor ontbrekende gegevens met behulp van Tobit-analyse met foutbalken die 95% CI’s aangeven. (F-H) Het effect van hoestfrequentie op RNA-kopieën waargenomen in (F) NP-swabs, (G) grove aerosolen en (H) in fijne aerosols. Grof: aerosoldruppeltjes> 5 μm; Fijn: aerosoldruppeltjes? 5 μm in aerodynamische diameter.

“Anti-vaxxers” zijn verantwoordelijke burgers omdat ze geen virussen verspreiden en ziekten verspreiden

Ook uit de studie:

Zelfgerapporteerde vaccinatie voor het huidige seizoen ging gepaard met een trend (P <0,10) naar hogere virale shedding in fijne aerosolmonsters; Inenting met zowel de seizoensvaccins van het huidige jaar als die van vorig jaar was echter significant geassocieerd met grotere fijne aerosolafscheiding in niet-aangepaste en aangepaste modellen (P <0,01). In aangepaste modellen hebben we 6.3 (95% CI 1.9-21.5) keer meer aërosoluitval waargenomen bij gevallen met vaccinatie in het huidige en het vorige seizoen vergeleken met het hebben van geen vaccinatie in die twee seizoenen.

Met andere woorden – om dit te herhalen – verspreiden mensen die vaccins hebben vermeden minder dan 1/6 van het aantal griepvirusdeeltjes in vergelijking met degenen die griepprikken kregen. Niet-gevaccineerde mensen zijn dus degenen die de griep niet verspreiden. De ‘anti-vaxxers’, zo blijkt, zijn degenen die de kinderen toch beschermen.

Maar om te horen vaccin propagandisten zoals Jimmy Kimmel zeggen, mensen die niet krijgen vaccins zijn bijna “kind moordenaars.” Dat is de valse verhaal van de corrupte, pseudowetenschap vaccin-industrie .

Wetenschappelijk bewijs dat het griepvaccin de griep verspreidt

Deze resultaten onthullen de schokkende waarheid over griepvaccins die maar weinigen hebben durven uiten, uit angst om gebrandmerkt te worden als “anti-vaxxers:” Griepvaccins verspreiden de griep. (Is het in het ontwerp? Dat behandelen we in een later artikel …)

“Het is duidelijk dat als deze bevinding accuraat en reproduceerbaar is, je door griepvaccinatie waarschijnlijk sneller anderen zult infecteren,” legt Sayer Ji uit in zijn Green Med Info-artikel . “We rapporteren al meer dan een decennium over het opvallende gebrek aan bewijs voor de effectiviteit (en veiligheid) van het griepvaccin, grotendeels gebaseerd op het niet-gerapporteerde falen van de Cochrane Database Review om ze effectief (en veilig) te laten zien, ondanks honderden door de industrie gefinancierde studies die hebben geprobeerd om dit te doen. Meer informatie: http :  //www.greenmedinfo.com/blog/shocking-lack-evidence-supporting-flu-vacc… “

Ver weg van de huidige tactiek van de vaccinindustrie die niet-gevaccineerde mensen de schuld geeft voor het verspreiden van ziekten, onthult deze studie waarom het feitelijk gevaccineerde kinderen en volwassenen zijn die zich blijven verspreiden over infectieziekten. Zij zijn degenen die de griepvirusdeeltjes “afwerpen” die anderen infecteren! (Dit verklaart ook waarom griepuitbarstingen vaak voorkomen bij kinderen die al zijn gevaccineerd met griepprikken.)

“Herd immuniteit” hoax stort in het gezicht van de echte wetenschap

Bovendien is het zogenaamde “kudde-immuniteit” -effect dat vaak wordt aangeprezen om meer vaccins voor iedereen aan te duwen door deze studie als een complete hoax onthuld. Als gevaccineerde mensen de persoon zijn die griepvirusdeeltjes in de lucht verspreidt , verspreidt de kudde de griep , zonder deze te voorkomen.

“Kudde-immuniteit”, zo blijkt, wordt feitelijk “kuddevermenigvuldiging” van de virale stam, aangezien de kudde “bewapend” is tot verspreiders van het griepvirus. Dit verklaart tenslotte waarom zoveel kinderen die besmet zijn met de griep (of mazelen, bof en andere infectieziekten) meestal dezelfde kinderen zijn die tegen deze ziekten zijn ingeënt. De vaccins transformeren kinderen in dragers van de ziekte, infecteren anderen en dragen bij aan de epidemie. Dit leidt op zijn beurt tot paniek onder de nieuwsmedia, wat iedereen aanspoort om zich zo snel mogelijk te laten vaccineren. Binnen een paar dagen begint een tweede golf van besmettelijke infecties zich te verspreiden, veroorzaakt door het vaccin zelf .

Vaccins zijn met andere woorden zichzelf in stand houdende besmettelijke ziekteverspreiders. Hun rol in de maatschappij, zoals die momenteel wordt gestructureerd, is om uitbraken van besmettelijke ziekten te  veroorzaken die een sterke stijging van de vraag naar vaccinverkoop veroorzaken . De rol van de media is hierbij cruciaal, want het is de taak van de media om angst en paniek bij de ouders te creëren en vervolgens er bij hen op aan te dringen hun kinderen te laten vaccineren. Dit bestendigt de verspreiding van de ziekte en zet de volledige zwendel in voor een nieuwe ronde van uitbraken, paniek en vaccinverkoop.

Vaccinatiemarketing is afhankelijk van vaccins die infectieziekten verspreiden

Het product brengt zichzelf op de markt, met andere woorden. Terwijl crack-cocaïne en heroïne afhankelijk zijn van verslaving voor zichzelf in stand houdende marketing, veroorzaken vaccins juist de voorwaarden die zij beweren te voorkomen. Elke uitbraak wordt dan weer een marketingdruk en de cyclus herhaalt zich in golven (zoals kinderen gewond raken en gedood door vaccins in heel Amerika).

Om de medische oplichterij op gang te houden, wordt iedereen die durft te verwijzen naar legitieme wetenschappelijke bevindingen die het vaccindogma van het moderne medische kartel in twijfel trekken onmiddellijk een “anti-vaxxer” en gemarginaliseerd door de media. Zo worden vaccins nooit onderworpen aan wetenschappelijk onderzoek , aangezien alle wetenschap die gevolgen hebben die het vaccin dogma wordt buitenspel gezet, aangevallen of genegeerd merkt. Alleen bevindingen die het pseudowetenschapsvaccineverhaal ondersteunen, worden door de medische instelling “geaccepteerd”, waardoor wordt gewaarborgd dat geen enkele uitdaging voor de veiligheid of effectiviteit van vaccins het daglicht kan zien.

Dit is hoe de vaccinindustrie doorgaat met het uitvoeren van wat vaak een ” medische holocaust ” wordt genoemd, terwijl het scepticisme, wetenschap en kritisch denken onderdrukt, dat de risico’s van het wijdverbreide immunisatiebeleid durft aan te wijzen.

Levens redden door op de hoogte te blijven van de ware risico’s die verbonden zijn aan vaccins. Lees Vaccines.news en Medicine.news voor dagelijkse updates die zijn geworteld in wetenschappelijk onderbouwde wetenschap en geneeskunde.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments