Anti-Bitch-Partij

Anti-Bitch-Partij

22 april 2019 1 Door Indignatie redactie

De wijze waarop de ‘Warparty’ zich tegoed doet aan Trump, is een voorbode voor de wijze waarop men ook elders ‘Anti-Kandidaten’ zal trachten de pas af te snijden.

Ongehoorzame kiezers die de buik vol hebben van het hele oorlogszuchtige zooitje, en een ‘Anti-Kandidaat’ kiezen, dienen te worden gestraft. Dat is het waar ‘Russiagate’ over gaat. Nadat volkomen helder werd geconstateerd dat er van ‘Collusion’ tussen Trump, zijn ‘team’, en ‘de Russen’, geen sprake was, dendert het hele circus gewoon door op de ingeslagen weg. Bergen ‘Nep-nieuws’ worden uit de mouw geschud ten bate van deze epische strijd.

Stemmen op een ‘Anti-Kandidaat’, ooit ‘Proteststem’ genoemd, en beschouwd als een fenomeen waar de ‘gevestigde politiek’ niet aan voorbij kon gaan, is met de verkiezing van Trump volwassen geworden. Liever een clown, dan wéér zo’n ‘Warparty’-kandidaat. Maar het is een deceptie. Althans, voor dat deel van de kiezers die op die manier een ‘signaal’ af dachten te geven waar ‘Washington’ niet omheen kon.

Nog frivoler gaat het toe in Oekraïne. Morgen zijn daar verkiezingen waarbij een komiek hoge ogen gooit om de door ‘het westen’ aan de macht geholpen oligarchen, die vervolgens het land in het verderf hebben gestort, zijn hielen te laten zien. Wat een hoofdpijn-dossier is voor ‘Washington’ als dat ook de uitslag zal zijn, naar het zich laat aanzien. Waarom? Omdat van die komiek wordt verwacht dat hij zijn best zal doen om onder de druk van de ‘Warparty’ uit te komen, en de relatie met Rusland zal proberen te normaliseren. Als die hem vervolgens de ‘Trump-behandeling’ geven, en hem een gewillige ‘Openbaar Aanklager’ op zijn dak sturen om hem lukraak te beschuldigen van ‘Collusion’ met de ‘Eeuwige Jood’ ‘Eeuwige Rus’, is de uitkomst minder voorspelbaar dan in de Verenigde Staten. Dan doel ik niet op werkelijk bestaande ‘Collusion’, maar eerder op het gegeven dat de Neo-Nazistische groepen die via de ‘Maidan’-revolutie, aangestuurd door ‘Washington’, de macht veroverden, wel eens niet op de uitslag van zo’n ‘Onderzoek’ zouden willen wachten.

Lees ook:  'Beschamend': Trump Golfs, tweets Verkiezingen zijn vals terwijl 14 miljoen werkloosheidsuitkeringen verliezen vlak na Kerstmis

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenIn het ‘Europees Parlement’ straks ook volop ‘Anti-Kandidaten’, naar het zich laat aanzien. Ook zonder die schijnbeweging van opnieuw uitstel voor Theresa May, waardoor een peloton Britse Hooligans wat extra kabaal komen maken, was het al lastig genoeg. Maar dankzij Rutte en zijn lobby voor uitstel van het uitstel, wordt de bestuurbaarheid van ‘Europa’ nog verder bemoeilijkt. Chaos mag niet het doel zijn van die ‘Goedlachse’ kandidaat voor NAVO-Secretaris Generaal, zoals ik nog steeds denk. Maar dan toch wel van zijn bazen in ‘Washington’ en ‘Londen’, vrees ik. Die rol van Rutte als ‘intrigant’ staat of valt niet bij zijn persoonlijke ambitie, wat vooralsnog pure speculatie mijnerzijds is. Sterker nog, in die op de persoon toegesneden schets van ons land als ‘Bitch’ van de ‘Warparty’ doe ik velen in ons land die die agenda volop steunen tekort.

Maar steeds opnieuw blijkt Nederland bereid tot keuzes die, vanuit mijn gezichtspunt, ‘Anti-Europa’ zijn, maar nadrukkelijk ‘Pro-NAVO’. Pro ‘Oorlog’, waar in de wereld dan ook. Zo heeft Nederland zich kennelijk ook weer aangemeld als deelnemer aan een Brits initiatief om ‘Rusland’ onze tanden te laten zien in de Oostzee. De Oostzee? Sinds wanneer grenst ons land aan de Oostzee? En als de Duitsers al niet eens mee willen doen, wat hebben wij daar dan te zoeken? En hoe zit dat met die Amerikaanse atoombommen voor Nederlandse F-35’s? Rutte zegt dat ze nodig zijn, zolang Rusland haar atoomwapens niet terugtrekt. Terugtrekt waar naartoe? Heeft Rusland atoomwapens buiten het eigen territorium opgeslagen? Waar dan?

Lees ook:  Recessie komt er aan: hier zijn 14 tekenen dat de Amerikaanse economie gestaag verzwakt

Amerikaanse wapens in Europa houden, dáár gaat het Nederland om. En ik vrees dat Rutte niet de enige is die liever met de Britten en die Baltische ‘Ballenbijters’ verder gaat, dan met ‘Europa’. Dus op welke Nederlandse partij moet ik nou stemmen als ik vóór ‘Europa’ ben? Vóór een ‘Europese’ defensie, en tégen een NAVO die binnenkort wordt uitgebreid met ‘Arabische’ en ‘Zuid-Amerikaanse’ vrienden waar ik als Europeaan geen begin van vertrouwen in heb?

Het gaat mij er niet om dat ik wil dat ‘Europa’ afscheid neemt van landen die versmolten zijn met hun ‘Atlantische’ gelofte. Maar waar de ‘Warparty’ Europa ziet als strijdtoneel en afzetmarkt voor haar wapens, denk ik dat zij het zijn die afhaken. En dat je je dan niet wanhopig vast moet klemmen aan de broekspijpen van je kwelgeest, maar dat je je op moet richten, en je eigen pad uit moet stippelen.

Is er een ‘Anti-Bitch-Partij’ in de zaal met een serieuze kandidatenlijst, en pro-Europese agenda? Wie durft?Comments

comments