Na het verlaten van christenen omarmen nu krachtige mediabedrijven het satanisme

Na het verlaten van christenen omarmen nu krachtige mediabedrijven het satanisme

24 april 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Er is een gezamenlijke inspanning om het satanisme te veranderen als een welwillend religieus systeem dat alle religies kenmerkt door tolerantie, diversiteit en inclusie, in tegenstelling tot de rituele en openlijke duivelsaanbidding waarmee de meeste mensen bekend zijn. En de leiding in de verspreiding van dit nieuwe soort satanisme naar de massa’s is niets anders dan Hollywood en de reguliere media, die allebei al lang de schijn van christelijke waarden hebben opgegeven, verkondigen nu openlijk dat hun ware doel en doel is om stel dit beter smakelijke Antichrist-systeem in werking als voorbereiding op, en anticipatie op, de mens van de zonde zelf.

Zoals uitgelegd door Matthew Jacobs, schreef ze voor de Verizon-bezeten The Huffington Post , toegegeven dat Satanist Penny Lane onlangs haar nieuwe documentaire, Hail Satan , heeft vrijgegeven , wat de toon zet voor dit nieuwe type duivelsaanbidding dat zeker populariteit zal winnen voor zijn fundamentele doctrines “do as thou want”. In plaats van aanhangers die zwarte kleding moeten dragen terwijl ze rond pentagrams en dergelijke chanten, biedt de versie van Lane van Satanism mensen de mogelijkheid om wezenlijk te doen wat ze willen, en wat “goed voelt” – en wordt misschien het best vertegenwoordigd door de zeskleurige ” regenboog “vlag van de LGBT-maffia, een populair beeld dat dit nieuwe alles symboliseert-gaat acceptatie van alles en nog wat, behalve het echte christendom.

“Satanisten, zo blijkt, zijn alles wat je denkt dat ze niet zijn: patriottisch, liefdadig, ethisch, gelijkheidsgezind, toegewijd aan het oppakken van zwerfvuil met hooivorken op een snelweg in Arizona,” schrijft Jacobs in zijn gloeiende aantekening van Lane’s merk van satanisme . “Door de popicoon die het evangelische Amerika lang bang heeft gemaakt – duivelse aanbidding, rituele opoffering, hoorns, pentagrammen, de zogenaamde zwarte mis – te herwinnen, probeert de Satanische Tempel de aandacht van mensen te trekken en ze vervolgens te verrassen met boodschappen van vrije meningsuiting, mededogen, vrijheid en gerechtigheid voor iedereen “, voegt hij eraan toe.

Lees voor meer gerelateerd nieuws over de opkomst van de Antichrist Evil.news en Antichrist.news .

Lees ook:  Ecuador protesteert tegen het IMF

Satanisme is tolerant voor iedereen, tenzij je op Christus vertrouwt als je Redder

Er is niets verboden binnen het rijk van het satanisme – behalve natuurlijk om te geloven dat Jezus Christus de Zoon van God is en op Hem te vertrouwen voor redding. Christenen, met andere woorden, hebben geen plaats in het satanisme, en ze zullen ook niet verwelkomd worden in het globale Antichrist-systeem dat Lane en haar mede-satanisten bij de bit koesteren om met geweld geïmplementeerd te zien.

Terwijl hij de ‘deugden’ van het satanisme verheerlijkt in termen van het zogenaamd propageren van een dogma-coëxistentie, maakt Lane duidelijk dat mensen als vice-president Mike Pence, die zich openlijk identificeert als een christen, niet naast elkaar mogen worden gebruikt, omdat ze, volgens haar, proberen een christelijke theocratie te implementeren. Het christendom kan met andere woorden niet samengaan met het satanisme en moet dus in de vergetelheid geraken – alles in de naam van ‘liefde’ natuurlijk.

Dit lijkt de toekomst van het satanisme te zijn: een vriendelijker, zachter religieus systeem van het omhelzen van de “echte jij” terwijl het samenkomt met iedereen, ongeacht de waargenomen verschillen, om “problemen” zoals “opwarming van de aarde” aan te pakken die zogenaamd van invloed zouden zijn de hele planeet, en dus een uniforme, alles-is-een oplossing nodig hebben van de nieuwe wereldburgers die in de val lopen onder de regenboog van trots – trots is de allereerste zonde die Satan tot bloei bracht in de Hof van Eden .

“Hoewel deze zijn bedoeld als tekenen van inclusiviteit en tolerantie, is hun aanwezigheid in werkelijkheid een teken van de onbeschaamde brutaliteit van de oude vijand van Christus die zijn vlag plaatst waar hij maar kan om Gods volk voor zichzelf te claimen”, schrijft Doug Mainwaring voor LifeSiteNews.com over wat Satans ‘regenboog’-vlaggen echt vertegenwoordigen. “De regenboogvlag in kerken staat in oordeel en bespotting van het oersacrament, Christus ‘echtelijke liefde voor zijn perfecte aanvulling, zijn verloofde, de kerk … Het is gewoon een gelijk teken: het ontmantelen van het kruis van Christus.”

Bronnen voor dit artikel omvatten:

DailyCaller.com

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Alexandria Ocasio-Cortez spot met God: "Wat heb je aan je gedachten en gebeden als ze je huis niet eens veilig houden"


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments