The Annihilation Agenda: Waarom globalisten actief bezig zijn 90% van het menselijk ras uit te roeien

The Annihilation Agenda: Waarom globalisten actief bezig zijn 90% van het menselijk ras uit te roeien

24 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Globalisten werken actief aan het uitroeien van 90% van de mensheid en zeggen tegen zichzelf dat het elimineren van “nutteloze eters” de enige manier is om “de planeet te redden.” De vernietiging van de overgrote meerderheid van de mensen op planeet Aarde is nu openlijk geprefereerd door linkse beïnvloeders en de rijke elite, waaronder Bill Gates, Ted Turner en zelfs komieken zoals Bill Maher die gewoon wil dat mensen: “Geen kinderen hebben, sterven en dood blijven.”

“Terwijl hij beweerde dat mensen het milieu schaden, concludeerde hij dat het beter voor de aarde zou zijn als meer mensen ‘geen kinderen krijgen, sterven en dood blijven’,” meldt NewsBusters.org.

Begrijp dat gestoorde linksen echt geloven dat de planeet zal worden vernietigd als mensen veel langer mogen overleven. Linkse vleugelmoer Alexandria Ocasio-Cortez waarschuwt dat planeet Aarde nog maar 12 jaar heeft voordat het zal worden vernietigd door “klimaatverandering” – een volledig verzonnen geschiedenis van de rotzooi die is uitgevonden door machtsbeluste linksen die bijna universeel analfabeet zijn in het rijk van echte wetenschap.

Omdat linksen echt geloven dat mensen een bedreiging voor de planeet zijn, hebben ze geen enkele moeite om de massale genocide van mensen over de hele wereld op te roepen. Ze proberen tenslotte ‘de planeet te redden’, zeggen ze tegen zichzelf, wat in hun geest betekent dat de doelen de middelen heiligen.

Lees ook:  DEEP STATE, 'A State Within A State', is GEEN GEHEIM meer

Bekijk de video over de “Annihilation Agenda” op deze link op Counterthink.com . (Of bekijk onderstaande video.)

De staat Washington staat op het punt om de compostering van menselijke lijken te legaliseren om ze in de voedselvoorziening te “recycleren”

Naarmate de wereldwijde vernietigingsagenda toeneemt, worden nu wetten opgelegd die overheden in staat stellen om miljarden lichamen efficiënt te verwijderen door ze terug in de voedselvoorziening te “recycleren”. (Soylent Green, iemand?)

In de staat Washington is bijvoorbeeld een nieuwe compostering voor menselijke compostering aangenomen door het staatshuis en de senaat . Als het eenmaal in de wet is vastgelegd, kunnen menselijke lijken vloeibaar worden gemaakt en in het riool worden gespoeld. Van daaruit wordt “bioslib” verzameld door elke stad in Amerika – inclusief Seattle – waar het wordt uitgedroogd en wordt vervoerd naar de boerderijen op het platteland in de omliggende gebieden. Daar wordt het gedumpt op boerenvelden nadat het oneerlijk is bestempeld als “gratis meststof” voor boeren.

Dit wordt allemaal uitgelegd in mijn adembenemende film “Biosludged”, gratis verkrijgbaar bij Biosludged.com . (Je kunt de film bekijken of zelfs de onbewerkte videobestanden downloaden en de bestanden op torrents delen, als je dat wilt.)

In feite betekent dit dat menselijke lijken opnieuw “gerecycled” worden in de voedselvoorziening in Washington. Binnenkort wordt dit in heel Amerika geautoriseerd. Het is een van de noodzakelijke stappen voordat de globalisten hun biologische “kill switch” -wapen ontketenen dat is ontworpen om ten minste 90% van de wereldbevolking te doden. Als dat eenmaal is gelukt, wordt menselijke arbeid vervangen door geautomatiseerde robots, terwijl gewapende Google-zelfmoorddrones op zoek gaan naar en het uitroeien van de menselijke overlevenden die leven in het puin van steden als Seattle. (Wat al bijna een stad in de Derde Wereld is , dankzij mislukt liberaal economisch beleid.)

Lees ook:  Het geheime project van de heersende elite

De Amerikaanse regering moet een manier vinden om de massa’s uit te roeien, of het zal in 2035 financieel worden weggevaagd

Wat veel mensen zich nog niet realiseren is dat de regeringen van de wereld teveel beloften hebben gedaan die simpelweg niet kunnen worden nagekomen als mensen mogen overleven. Uitroeiing van 90% van de bevolking wordt nu beschouwd als een ‘noodzakelijke stap’ om die regeringen financieel solvabel te houden door miljarden uit te wissen in financiële verplichtingen zoals pensioenen, Medicare en Sociale Zekerheid.

Zoals de Wall Street Journal nu meldt , wordt de Social Security Administration (SSA) in 2020 cashflownegatief en zal deze in 2035 volledig zijn geplunderd en straatarm zijn, zelfs als deze triljoenen verschuldigd is aan toekomstige gerechtigde ontvangers. “Tegen 2035 zullen de trustfondsen voor beide programma’s uitgeput zijn en zal de sociale zekerheid niet langer in staat zijn om de volledige geplande voordelen te betalen, tenzij het Congres instapt om het programma te ondersteunen”, meldt de WSJ. “Meer in het algemeen, zal de stijgende sociale zekerheid en Medicare kosten ook naar verwachting wegen op de federale begroting. Beide programma’s zijn samen goed voor 45% van de federale uitgaven, exclusief rentebetalingen op de staatsschuld, en hebben bijgedragen aan grotere tekorten die in 2020 boven de $ 1 biljoen zullen uitkomen. ”

Lees ook:  De elite verhindert de mooie toekomst van de mensheid

De ‘verzorgingsstaat’ is duidelijk niet duurzaam. Als de massa’s mogen leven, zullen ze uiteindelijk de regeringen overslaan / omverwerpen die hun recht op beloften niet nakomen.

Het antwoord op dit alles? Globalisten laten een biowapen los die 90% van de menselijke bevolking doodt. Mensen die gestorven zijn, krijgen immers geen overheidsbaten meer. Zo wordt genocide een zaak van openbaar beleid en zelfbehoud van de overheid. (Ik behandel dit in de Counterthink-aflevering van volgende week veel gedetailleerder.)

Bekijk “The Annihilation Agenda” – een van de laatste vier Counterthink-afleveringen die geproduceerd moeten worden

“The Annihilation Agenda” is een van de laatste vier Counterthink-afleveringen die zullen worden geproduceerd. Dat komt omdat ik een nieuwe videoserie start met de naam “Food Forensics”, die de criminele voedingsindustrie en zijn giftige ingrediënten zal onderzoeken, met behulp van laboratorium forensische wetenschap.

Dat betekent dat “Counterthink” zijn run beëindigt. Bekijk de annihilatie-agenda hieronder en deel de volgende link overal:

Blijf op de hoogte door deze websites dagelijks te controleren:

Depopulation.news

Collapse.newsComments

comments