WTF: Oudersmagazine hekelt gelukkige mensen met blond haar en zegt dat ze waarschijnlijk rechtse, slechte mensen zijn

WTF: Oudersmagazine hekelt gelukkige mensen met blond haar en zegt dat ze waarschijnlijk rechtse, slechte mensen zijn

26 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Een Duits ouders-magazine dat bekend staat als Baby & Family publiceerde onlangs het meest schaamteloos racistische, anti-witte commentaar dat verscheen in een mainstream mediabron die we tot nu toe hebben gezien .

Het artikel roept openlijk alle blanke mensen op – vooral die met blond haar die veel lachen en over het algemeen gelukkig en tevreden lijken – om openlijk verbannen en volledig afgesneden te worden van al hun ondersteuningsnetwerken, omdat hun witte huid en lichtgekleurd haar waarschijnlijk betekent dat ze politiek “rechts” zijn en dus slecht.

Met behulp van bijvoeglijke naamwoorden als “onopvallend” en “opgewekt” om deze “gevaarlijke” personen te beschrijven, de wit-hatende tirade, die werd geschreven door de wit-hatende mensen over de extreem-linkse Amadeu Antonio Foundation, een communistische organisatie die zich inzet voor witte genocide , inclusief foto’s van blonde vrouwen met blauwe ogen en kinderen als een bekend voorbeeld van het soort mensen dat het doelwit van sociale uitsluiting is.

Omdat het houden van rechttoe rechtaan politieke opvattingen “zorgen voor oproer veroorzaakt”, stelt het artikel, denkend aan beelden van “brandende vluchtelingenhuizen” en nazi-skinheads, kennelijk moeten alle mensen die dergelijke opvattingen kunnen koesteren etnisch worden gereinigd van de wereld – en de enige mensen die in deze categorie vallen, zijn blanke mensen, volgens de Amadeu Antonio Foundation.

Niet alleen zijn blonde-harig, blauw ogende vrouwen en kinderen kwaad, het artikel gaat verder met te beweren, maar ze zijn eigenlijk nog gevaarlijker dan de neo-nazi’s, omdat op het oppervlak, zijn ze vaak “schattig en betrokken,” en verschijnen op geen enkele manier bedreigend.

“Allereerst zijn [rechtse gezinnen] aardig en toegewijd”, zegt Michaela Köttig, een anti-blanke vrouwelijke socioloog en onderzoeker aan de extreem-linkse universiteit van Frankfurt .

Collega White-hating linkse vrouw Eva Prausner is het daarmee eens, waarschuwend dat het grootste “gevaar” van rechtse gezinnen is dat ze over het algemeen “normaal” lijken en meestal goede relaties onderhouden met hun vrienden, buren en collega’s.

Lees ook:  Kijk dan! Zangeres Anouk en Arie Boomsma gaan volledig los op Akwasi-criticus Johan Derksen: ‘Ziek, hondenpoep! Racisme!’

Volgens Prausner is de beste manier om met deze blanke huid om te gaan met deze rechtse gezinnen, om ze flagrant te marginaliseren, zonder alle sociale steun te verliezen, zodat ze vervallen in niet-bestaan ​​- dit is de laatste oplossing van Linksvoor het omgaan met blanke conservatieven.

“Het recht heeft vele vormen” , legt het artikel Baby & Family vaag uit. “De definitie van wat extreem is en wat niet is, is moeilijk,” voegt het eraan toe, benadrukkend dat rechtse gezinnen moeten worden “aangepakt” in elke sfeer van de samenleving om ze uit te roeien van het bestaan.

Blanke liberalen die anti-witte opvattingen uitdrukken zijn rasverraders die moeten worden verstoten door conservatieven

De conclusie van het Baby & Family- artikel is eigenlijk dat rechtse gezinnen allemaal in ovens moeten worden geschept en geëlimineerd – wat precies is wat de nazi’s tijdens het Tweede Wereldoorlog-Duitsland hadden gericht op het bereiken van joden en andere gemarginaliseerde groepen die ze haatten.

Het enige verschil is dat blanke mensen vandaag de nieuwe gemarginaliseerde groep van alle kanten worden aangevallen door rabiate, racistische liberalen – waarvan er veel zelf witte huid hebben.

In werkelijkheid zijn het eigenlijk de hordes blanke liberalen die zich verzetten tegen anti-witte opvattingen die het grootste gevaar vormen voor de samenleving, en degenen die moeten worden verbannen en afgesneden door alle conservatieven en andere anti-racisten die deze aanval van duidelijk kunnen zien anti-witte propaganda als opwindende witte genocide – en recht in het volle zicht.

Als conservatieven niet opstaan nu en hun stem laten horen luid , zal anti-blank racisme alleen exponentieel escaleren – waardoor er weinig kans om te overleven voor de toekomstige generaties van de witte kinderen, die zullen worden gedwongen om op te groeien in een wereld die openlijk gemarginaliseerd en vervolgt , zo niet uitroeit , gewoon vanwege de kleur van hun huid.

“Als je wit en blond bent en nog erger, gelukkig, je staat op de lijst voor vervolging door je buren”, schreef een  Breitbart News- commentator over de verschrikkelijke situatie van blanke mensen in het Westen.

“Als dit eenmaal aan de gang is , kan de staat meer betrokken raken bij het instappen met steun van het ‘publiek’ om met deze vijanden van de staat om te gaan. ‘

Bronnen voor dit artikel omvatten:

Breitbart.com

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Een 70-jarige oorlog tegen 'Propaganda', gebouwd door de CIA

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  In Chili wordt dictatuur-tijdperk erfenis van straffeloosheid nog steeds onderschreven door regeringen
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments