Elektrische auto’s, ‘duurzaamheid’ en andere stadse volksideologieën zijn een schone energie MYTHE

Elektrische auto’s, ‘duurzaamheid’ en andere stadse volksideologieën zijn een schone energie MYTHE

27 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Klimaat-gekkies van wie velen in grote steden wonen, staan ​​erom bekend dat ze hun elektrische en hybride voertuigen, sociaal activisme en andere “duurzame” leefstijlgewoonten aanwenden om “de planeet te redden”. Maar veel van wat extreem-linkse liberalen die graag opscheppen over hun vermeende steun voor schone energie en milieubehoud zijn lege mythen die geen basis hebben in de werkelijkheid.

Tijdens een recente aflevering van zijn Health Ranger Report- show, beschikbaar voor weergave op Brighteon.com , slaat Mike Adams, de Health Ranger, een paar grote gaten in populaire liberale mantra’s die, bij nader onderzoek, niet veel meer vertegenwoordigen dan “nepnieuws” van de gebruikelijke verdachten die betrokken zijn bij de liberale menigte.

“Mensen die in steden wonen, denken dat elektrische auto’s ‘schoon’ zijn, maar in werkelijkheid exporteren ze alleen vervuiling naar plattelandsgebieden buiten de steden,” benadrukt Adams, waardoor de “Ik ben beter dan jij omdat ik een Prius-menigte bestuur” wordt verminderd tot logisch puin.

“Wat bevoegdheden een elektrische auto? Misschien denk je misschien aan batterijen. Oke. Maar laten we hier een stap verder gaan. Wat voedt de batterijen? Waar komt die elektriciteit vandaan? Overwegend komt het van kolengestookte elektriciteitscentrales, die zich buiten de steden bevinden. En die kolencentrales stoten natuurlijk wat kwik en zware metalen uit, en ze stoten natuurlijk koolstofdioxide en deeltjesvormige verontreinigende stoffen uit, die zich vervolgens vestigen op landbouwgronden en bossen en landelijke gebieden. ‘

Lees ook:  'Hoax van de klimaatverandering' die begint af te brokkelen als wetenschappers toegeven dat doomprojecties totaal verkeerd waren

Bekijk deze volledige aflevering van het Health Ranger-rapport op Brighteon.com hieronder:

Stadsmensen, ongeacht hoe ‘liberaal’ ze zijn, vertegenwoordigen ‘s werelds grootste vervuilers

Bijna alles over het stadsleven in 2018, merkt Adams op, is veel vervuilender dan activistische liberalen ons allemaal zouden doen geloven. Zelfs als elke afzonderlijke “benzineslurpende” auto van de weg werd getrokken en vervangen door een Tesla, wordt er nog steeds ergens vervuiling verspreid .

“Als je een stad hebt waar, laten we zeggen, je niet eens meer verbrandingsmotoren hebt voor reguliere voertuigen, dan ben je alleen bezig met het nemen van die vervuiling die vroeger in de stad bestond, uit de eindpijpen kwam en nu drijf je die vervuiling het platteland in, “zegt Adams.

“En dat is niet de eerste keer dat steden dat hebben gedaan. Ze doen ook hetzelfde met rioolwater: het wordt bio-slib genoemd. Dus al het riool dat mensen hun toiletten in de stad doorspoelen, dat zich als ‘kunstmest’ verspreidt op boerderijen op het platteland . ‘

Het is een volledig onhoudbare en onethische situatie die ertoe leidt dat alle vervuiling op de drempel van mensen die in het land wonen achterblijft, terwijl hun tegenhangers in de stad ook genieten van gevoelens van superioriteit omdat ze zogenaamd de morele ‘hoge grond’ zouden nemen door ‘duurzaam’ te leven. ”

Lees ook:  UIT FRUSTRATIE OVER MINDER GELD? Asielzoekers zouden luxe auto's hebben aangestoken

“Steden … het zijn vervuilers, ze exporteren vervuiling naar omliggende gebieden”, zegt Adams.

“Ze stelen ook grondstoffen van het platteland – veel steden moeten water stelen van het platteland om voldoende water voor de stad te bieden. Dus nemen ze water in en stelen ze grondstoffen van het platteland terwijl ze hun vervuiling terug naar het platteland exporteren. ”

Volgens Adams zijn plattelandsmensen echt echt duurzaam, tenminste als ze geen schadelijke pesticiden en herbiciden in hun gewassen gooien. Hun septische systemen, in tegenstelling tot stedelijke rioolstelsels, zijn beter voor het milieu, en velen van hen verbouwen hun eigen voedsel, verzamelen hun eigen regenwater en gaan er alles aan doen om de omgeving beter te behandelen dan de gemiddelde stadspersoon.

“Mensen die in steden wonen praten graag over ‘duurzaam leven’ en ‘groen leven’ en ‘milieubewustzijn’, maar ze beseffen niet dat juist het feit dat ze in een stad wonen, rampzalig voor het milieu is en volledig onhoudbaar omdat ze ze vervuilen de wereld alleen maar met hun uitwerpselen en met hun elektrisch verbruik, dat per hoofd van de bevolking veel hoger is in een stad dan in een landelijke omgeving, “legt Adams uit.

“Het plattelandsleven is duurzaam. In landelijke omgevingen kun je je eigen regenwater verzamelen, je kunt wat zonnepanelen op het dak gooien … of misschien kun je zelfs off-grid gaan. Je kunt wat van je eigen voedsel verbouwen. ”

Lees ook:  Het ‘Corona-nieuws’ wordt steeds grappiger

Bekijk deze volledige aflevering van het Health Ranger-rapport op Brighteon.com .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

Brighteon.comComments

comments