Liters olie stromen uit een Bijbel in Georgië – Is dit een “eindtijdmirakel” of een hoax?

Liters olie stromen uit een Bijbel in Georgië – Is dit een “eindtijdmirakel” of een hoax?

27 april 2019 0 Door Indignatie redactie

Gedurende de laatste 18 maanden zijn er liters olie uit een Bijbel in Georgië gestroomd, en sommigen noemen dit “een eindtijdwonder”. Je komt misschien in de verleiding om te denken dat dit een soort stunt is om geld te verdienen, maar dat gebeurt niet. In feite geeft de eigenaar van de Bijbel eigenlijk flacons van de olie gratis weg en mogen mensen er vrijelijk hun handen in steken. De olie is ter keuring aangeboden aan een drogist en hij heeft bevestigd dat het olie is, maar het lijkt geen enkele olie te zijn die door de mens wordt geproduceerd. Dus kan het mogelijk zijn dat dit een echt wonder is, of is dit gewoon een soort van wrede hoax?

Al geruime tijd verzamelen gelovigen zich in de gebedsruimte van een cadeauwinkel in Dalton, Georgië voor gebed en aanbidding. In januari 2017 stroomde er olie uit een bijbel van een van die gelovigen, en de olie is niet blijven druppelen sinds …

Achterin een kleine cadeauwinkel in Dalton, Georgia, is er een gebedsruimte. De afgelopen twee jaar hebben mensen zich daar verzameld om te bidden voor hun stad, regio en elkaar en af ​​en toe is er olie uit de muren gedruppeld. Op 27 januari van dit jaar merkte een van die gebedstrijders, Jerry, dat zijn Bijbel drupte van de olie. Te beginnen met Psalm 39 verspreidde het zich de volgende paar dagen door de rest van het Oude Testament, het Nieuwe Testament en de concordantie. Toen begon de olie terug in Genesis en verspreidde zich tot het de hele Bijbel bedekte.

Toen hij zich realiseerde dat de olie niet zou stoppen, zette Jerry de Bijbel eerst in een hersluitbare zak, maar naarmate de olie verder ging, moest hij steeds groter worden tot grotere en grotere containers. De emmer waar hij het nu in bewaart, blijft vullen. God vertelde hem al vroeg dat zolang hij de olie vrijelijk weggeeft en niet verkoopt, de olie zal blijven stromen.

Dus is er iets bijzonders aan deze olie?

Wel, er wordt beweerd dat mensen genezen zijn van een aantal verschillende ziekten nadat ze met deze olie gezalfd zijn, en dat is kanker .

Bovendien heeft de olie geen smaak en geen kleur, en toen hij werd ingezonden voor testen, zei de drogist dat hij “het meest op minerale olie leek”.

In de loop van de tijd zou je denken dat de olie de Bijbel zou beschadigen, maar zoals je kunt zien in de video hierboven, is zelfs de eerder benadrukte markering niet beïnvloed door de olie.

Natuurlijk is niet iedereen overtuigd. Op een christelijke website werd dit wonder afgedaan als een “bizarre en komische claim” .

Maar er werd geen bewijs gepresenteerd dat dit wonder weerlegde.

In feite heeft geen enkele bron die ik heb kunnen vinden dit wonder tot nu toe kunnen weerleggen.

Dus wat denk je ervan?

Gelooft u dat dit een wonder is, of gelooft u dat dit een hoax is?

Aarzel niet om ons te vertellen wat je denkt door hieronder een reactie te plaatsen …

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie


Comments

comments