De uitbraak van mazelen is een enorme valse vlag; bijna alle uitbraken worden veroorzaakt door geïnfecteerde migranten, geen Amerikaanse kinderen

De uitbraak van mazelen is een enorme valse vlag; bijna alle uitbraken worden veroorzaakt door geïnfecteerde migranten, geen Amerikaanse kinderen

30 april 2019 0 Door Indignatie redactie

“Denk eens aan hoe koelbloed het is, dat de bureaucraten en de VN en de globalisten die onze regering controleren, onze grenzen openden en de hele derde wereld, gevuld met ziektes, vertelden om in onze natie te gieten,” rapporteert Alex Jones in een nieuwe video met de naam “The Measles Outbreak is een gigantische valse vlag en hoax.”

Hij gaat door:

Vervolgens meldt de CDC van lokale gezondheidsafdelingen in het hele land dat het de illegale buitenaardse wezens zijn, “migranten” genaamd, die de mazelen, de bof, de rubella, de pertussis verspreiden en al deze ziekten op recordniveau die Europa en de Verenigde Staten treffen. … en dan wordt ons verteld dat diegenen van ons die niet de honderden gemandateerde vaccins hebben genomen de schuld hebben.

Dit hele ding is een valse vlag … de mazelen zijn echt, maar de toegelaten oorzaak is de illegale buitenaardse wezens en de overheid die ze niet aan de grens test … dit is schandalig en dit is misdadig … dit is een nationale gezondheidsnoodsituatie.

Onze regering heeft de grenzen geopend en toegestaan ​​dat deze plagen binnenkomen, en vertelt ons vervolgens dat gevaarlijke vaccins het antwoord zijn op wat ze in de natie hebben gebracht.

Hij heeft gelijk, natuurlijk. Het zijn de ziekte-bereden illegale buitenaardse wezens die besmettelijke ziekten in Amerika brengen, maar de CDC en de gehoorzame nationale media beschuldigen “anti-vaxxers” terwijl ze giftige, dodelijke vaccins op alle Amerikanen pushen via nieuwe vaccinmandaten die neerkomen op niets minder dan medische verkrachting .

Bekijk de volledige video over gezondheidsvrijheid op Brighteon.com:

Brighteon.com/6030711939001

Brighteon.com is snel uitgegroeid tot het belangrijkste videoplatform voor video’s over vaccinwaarheid. We zijn slechts enkele weken verwijderd van de uitrol van Brighteon 2.0, gebaseerd op een “censuur-resistente” nieuwe infrastructuur die de vrijheid van meningsuiting voor iedereen verder zal beschermen.

Maak je eigen Brighteon-account gratis . Later dit jaar zullen we Twitter-achtige functies op het platform aankondigen, waardoor Brighteon wordt omgezet in een op video gericht platform voor sociale media.

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie

Dit artikel is gekozen voor herpublicatie op basis van de interesse van onze lezers. Indignatie publiceert verhalen uit een aantal andere onafhankelijke nieuwsbronnen. De meningen in dit artikel zijn van de auteur en weerspiegelen niet het redactionele beleid van Indignatie.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Comments

comments