Facebook verbiedt alle inhoud over het bewustzijn van vaccins, inclusief feiten over vacciningrediënten, vaccinbeschadiging en onderlinge afstemming van de vaccinindustrie


 6 total views,  2 views today

Net zoals we hebben gewaarschuwd dat de technologie reuzen nu agressiever zullen zijn om alle toespraken te verbieden die in tegenspraak zijn met de ‘officiële’ positie die door de corrupte instelling als ‘de waarheid’ wordt beschouwd. Deze week maakte Facebook bekend dat het alle inhoud op Facebook blokkeert die vraagtekens zet bij het officiële dogma over vaccins , dat ten onrechte erop staat dat vaccins nooit iemand hebben geschaad (een hilarische leugen), dat vaccins alleen veilige ingrediënten bevatten (een flagrante misleiding) en dat vaccins altijd werk aan iedereen (nog een lachwekkende leugen).

Facebook bereikt dit door vaccinatie-informatie “desinformatie” of “hoaxes” te labelen. Bovenaan de lijst staat de bewering dat vaccins gekoppeld zijn aan autisme – iets dat zelfs de eigen top-klokkenluiderwetenschapper van de CDC onthult dat het waar is , maar toch het vaccin de industrie beweert dat het allemaal een hoax is (om de misdaden van medisch geweld tegen kinderen die worden gepleegd door de vaccindrijvers te dekken).

Met name de technologische giganten verbieden nu informatie over vaccinwaarheden door het label ‘verkeerde informatie’ te plaatsen op precies dezelfde manier waarop ze conservatieve inhoud verbieden door het label ‘haattaal’ te noemen. Ze verzinnen eenvoudigweg een valse categorie om het verbod te rechtvaardigen, terwijl ze tegelijkertijd de vrije meningsuiting verpletteren van gebruikers (en uiteindelijk leidend tot het vaccin verminken van miljoenen onschuldige kinderen). Onder dit gedraaide systeem van spraakpolitie kunnen ze elke inhoud die ze niet leuk vinden, verbieden door het simpelweg ‘vals’ of ‘hatelijk’ te labelen, zelfs als het waar en belangrijk is.

Houd je niet van kindermoord en het doden van menselijke baby’s nadat ze zijn geboren? Dat is ‘haatdragende taal tegen vrouwen’, verklaart Facebook binnenkort. En je zult verbannen worden om over abortus te praten.

Bezorgd over fluoride en hoe het de ontwikkeling van hersenen schaadt en de IQ’s van kinderen verlaagt? Dat zal door Facebook een ‘hoax’ worden genoemd, ook al is het wetenschappelijk geverifieerd door meerdere studies om waar te zijn .

De censuurtruc: inhoud beperken tot “gezaghebbende informatie”

“Monika Bickert, vice president van Facebook voor globaal beleidsbeheer, zei dat het sociale medianetwerk de verspreiding van valse gegevens zou verminderen en gebruikers betrouwbare informatie zou verschaffen over vaccinaties”, meldt AFP via Breitbart .

Natuurlijk betekent “gezaghebbende informatie” elke propaganda die de diepe toestand van het vaccin op dit moment duwt. De vaccinindustrie is doordrenkt van belangenconflicten en een lange geschiedenis van het onderdrukken van wetenschappers en klokkenluiders die proberen het publiek te waarschuwen voor de toxische effecten van vaccinbestanddelen zoals Thimerosal (dat kwik bevat), aluminiumadjuvaten, MSG, formaldehyde en andere neurotoxinen die openlijk toegegeven door de CDC als ingrediënten gebruikt in vaccins toegediend aan kinderen .

Onlangs veroordeelde de Vereniging van Amerikaanse Artsen en Chirurgen verplichte vaccins , onder vermelding van “geen rigoureuze veiligheidsstudies” en waarschuwing voor de corruptie van de wetenschap in de vaccinindustrie. Hun verklaring bevat het volgende:

 • Fabrikanten zijn vrijwel immuun voor productaansprakelijkheid, dus de prikkel om veiliger producten te ontwikkelen is veel kleiner. Fabrikanten kunnen zelfs weigeren een product beschikbaar te maken waarvan wordt aangenomen dat het veiliger is, zoals een monovalent vaccin tegen mazelen, in plaats van MMR (mazelen-bof-rubella). De weigering van de consument is de enige stimulans om het beter te doen.
 • Er zijn enorme belangenconflicten met lucratieve relaties met leveranciers van vaccins.
 • Onderzoek naar mogelijke negatieve effecten van vaccins wordt vernietigd, evenals dissidentie door professionals.
 • Vaccins zijn noch 100% veilig noch 100% effectief. Ze zijn ook niet het enige beschikbare middel om de verspreiding van ziekten onder controle te houden.

Toch is Facebook, onder druk van radicale, gestoorde democraat Adam Schiff, nu gepest in het verbieden van gesprekken over vaccins om de vaccinindustrie tevreden te houden en zijn misdaden te verbergen.

Dit is slechts het begin: Facebook zal binnenkort menselijke meningen over kanker, GGO’s, pesticiden, fluoride, abortus en politiek verbieden

Het grotere plaatje gaat bij dit alles natuurlijk veel verder dan het probleem van vaccins. Met deze beslissing geeft Facebook nu aan dat het alle gesprekken of inhoud verbiedt die “officiële standpunten” over een onderwerp tegenspreekt. Die onderwerpen zullen zeer snel worden uitgebreid met GGO’s, kankerbehandelingen, waterfluoridering , politiek, verkiezingen, abortussen , pesticiden en voeding.

Het is niet langer moeilijk om je voor te stellen dat Facebook alle gesprekken over voeding verbiedt , verwijzend naar de absurde FDA-stelling dat er niet zoiets bestaat als een voedingsstof die elke ziekte of gezondheidstoestand kan voorkomen, genezen of behandelen. Dat is de feitelijke “gezaghebbende” positie van de FDA, dus door dezelfde logica die Facebook heeft toegepast op het vaccindebat, konden ze gewoon alle berichten over vitamine D, vitamine D, resveratrol, astaxanthine of een ander supplement verbieden.

Stel je voor dat je van Facebook wordt verbannen omdat je zegt dat vitamine C je immuunsysteem stimuleert. Dat is precies wat er gaat komen.

Erger nog, Facebook zou kunnen verklaren dat “gezaghebbende bronnen” hebben afgesloten dat president Trump samenspande met de Russen. Elke menselijke mening die in tegenspraak was met die “gezaghebbende bron” zou op Facebook verbannen worden.

“Gezaghebbende” bronnen zijn vaak de meest corrupte en misleidende bronnen van het globalistische farmaceutische establishment

Het probleem met Facebook dat voor censuur op zogenaamde ‘gezaghebbende bronnen’ vertrouwt, is dat dergelijke bronnen bijna altijd het corrupte globalistische, pro-farmaceutische, pro-establishmentstandpunt vertegenwoordigen dat doordrenkt is van fraude, bedrog en leugens. Vaccins zijn bijvoorbeeld zo gevaarlijk dat de Amerikaanse regering nu bijna $ 4 miljard aan prijzen heeft uitgedeeld aan families van door vaccins beschadigde kinderen, maar elke vermelding van die overheidsstatistieken die openlijk worden gepubliceerd door HHS ( VAERS.HHS.gov ) zal een vals label door Facebook worden genoemd, omdat de vaccinindustrie ten onrechte volhoudt dat vaccins nooit iemand hebben geschaad.

Dus, waarheid wordt een “hoax”, maar leugens worden de “officiële waarheid”. Facebook wordt het ministerie van waarheid (of beter gezegd, het ministerie van leugens), en alle stemmen van waarheid en rede worden het zwijgen opgelegd in de naam van het beschermen van corrupten , schadelijke industrieën die kinderen opofferen voor winst.

Dit is wat het nu allemaal is geworden, en daarom laten mensen Facebook massaal achter.

Binnenkort staat Facebook zelfs helemaal geen menselijke meningen toe, en de “social media” -site zal niets anders zijn dan AI-robots die officiële propaganda spuwen die voldoet aan de definitie van “gezaghebbende” informatie van de globalistische gevestigde orde.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments

Reacties 1

 • Fake book wordt in de nabije toekomst niet meer dan een veredeld theekransje waar alle aanzittenden het met mekaar eens zijn zodat er nooit ruzie kan ontstaan. onderwerpen moeten dan ook helemaal neutraal en nietszeggend zijn zoals b.v. de kleur van Máxima’s hoed op prinsjesdag.
  Voor diegenen die dit leuk vinden en verder niet wensen na te denken is dit ideaal.
  Maar alle andere mensen die hun verstand gebruiken zullen op zoek moeten gaan naar een ander media platform en het fake book zichzelf in haar sop laten gaar koken.
  Nog een tip: als je fake book verwijderd uit je pc zorg er dan voor dat je ook een diepe scan uitvoert want dan zie je wat er nog al blijft hangen na een gewone verwijdering.

Geef een antwoord