Schotse Liberalen beledigd om het feit dat de wedstrijd “Miss Scotland” alleen Schotse vrouwen bevat

Schotse Liberalen beledigd om het feit dat de wedstrijd “Miss Scotland” alleen Schotse vrouwen bevat


Als je een schoonheidswedstrijd zou houden in een land waar 96 procent van de bevolking een blanke huid heeft, zou het je dan verbazen als al je deelnemers blank waren?

Nee, niet als u een normale, rationele mens bent die begrippen zoals ‘de wet van gemiddelden’ begrijpt. 

Maar we leven in een tijd waarin de rationaliteit niet meer zo wijd verspreid is in de Westerse samenleving als het was, bijvoorbeeld, de dag na de Tweede Wereldoorlog, toen het Westen tirannie aan beide zijden van de wereld sloeg en generaties mensen redde van ellendige levens.

We leven ook in de tijd van sociale media, die weinig meer is geworden dan een riool waar losgeslagen, irrationele mensen zich wenden tot ontketenen van haat en vergif en gal die ze anders nooit het lef zouden hebben om persoonlijk te zeggen.

Eerder deze week liep er een idioot op Twitter om te klagen dat alle vrouwelijke deelnemers aan het missverkiezing in Miss Scotland groot waren. 

“Blij dat dit jaar zo’n gevarieerde line-up voor miss scotland te zien is”, twitterde een getriggerde persoon genaamd Iain Robertson samen met een foto van de deelnemers. 

iain robertson on Twitter

delighted to see such a diverse lineup for miss scotland this year

Oh, maar toen verduidelijkte hij:

Voor de duidelijkheid, dit is niet gericht op de vrouwen in het beeld – ze hebben helemaal niets fout gedaan en ik wens hen het allerbeste met Miss Scotland. Verder is het harde werk, vooral voor het goede doel, bewonderenswaardig. Het is het bestuursorgaan dat goed moet nadenken.

No Title

No Description

Onnodig te zeggen – want het is Twitter – Robertson was woest, maar terecht deze keer.

Gebruikers plaatsten foto’s van deelnemers aan de “Miss Botswana” -wedstrijd, die allemaal zwart waren; hetzelfde geldt ook voor “Miss Jamaica,” “Miss Ghana”, “Miss Zimbabwe”, “Miss Kenya” en “Miss Nigeria” optochten.

Anderen wezen erop dat vrouwelijke deelnemers op Indiase schoonheidswedstrijden Indiaas zijn; Japanners die in spektakels gehouden worden in Japan; idem voor China, Vietnam, Taiwan en Zuid-Korea.

Lees ook:  Ben ik nou echt de enige die Thierry Baudet zielig vindt en Martijn de koning gelijk geeft

Wat is het probleem van deze kerel?

In de VS, waar er echt een diversiteit aan huidskleur is, zijn onze schoonheidswedstrijden regelmatig met vrouwen van verschillende etniciteiten en huidskleur. En we verwachten dat hier te zien, omdat we opnieuw een veel diversere bevolking hebben.

Maar Schotland? Zesennegentig procent van de mensen die in Schotland wonen, is wit, dus … niemand zou verbaasd moeten zijn, en nog veel minder getriggerd, door een geheel witte strijdkandidaatopstelling. (Gerelateerd: Corrupt Congres duwt “Equality Act” om scholen te dwingen mannelijke atleten toe te staan ​​aan vrouwelijke sportteams .)

Er is echter nog iets anders dat overal in het Westerse liberalisme doordringt: waarom heeft deze Robertson-kerel een blank land uitgekozen om te demoniseren? Waarom klaagde hij niet over helemaal zwarte deelnemers in overwegend zwarte landen; volledig Aziatische deelnemers in voornamelijk Aziatische landen; Indiase optochten met alle Indiase deelnemers?

Het antwoord is duidelijk. Aan de linkerkant is het niet alleen in de mode, maar ook nodigom te bewijzen dat je “wakker” bent om blanken te bekritiseren, te demoniseren en te kleineren, hoewel wereldwijd, Europa en Noord-Amerika – waar de hoogste concentratie van Kaukasische mensen woont – alleen maar accounts zijn voor ongeveer 19 procent van de wereldbevolking.

Azië daarentegen vertegenwoordigt ongeveer 61 procent; en toch koos Robertson ervoor om Schotland, een blank gedomineerd land, uit te dagen voor spot en vermaning.

De Amerikaanse linkerzijde, inclusief – ongelofelijk – veel blanken, demonstreert ook blanken, alsof ze het “aan hen” zijn verschuldigd na zoveel jaren dat blanken hen “onderdrukken”. En toch, in Amerika, kan je helemaal elke huidskleur zijn en dezelfde kansen hebben om te slagen, als je het werk doet, de opleiding volgt en jezelf aanmeldt.

Wat het probleem van Iain Robertson ook is met een volledig witte Miss Scotland-line-up voor beautyoptredens, het is duidelijk dat hij veel meer geïnteresseerd is in het signalerenvan deugd dan in het rationeel nadenken.

 

Lees ook:  Met Russiagate werden wij Sovjetimmigranten uiteindelijk gedwongen rekening te houden met de onverdraagzaamheid van de Amerikaanse elite

 Comments

comments