INSANE video: migranten duwen kinderen onder water, via prikkeldraad om in de VS te komen

INSANE video: migranten duwen kinderen onder water, via prikkeldraad om in de VS te komen


We crediteren de zogenaamde “mainstream” media tegenwoordig niet veel als het gaat om berichtgeving over de Trump-administratie, maar dat komt omdat het zo scheefgetrokken, zo bevooroordeeld en zo vervuld met nepnieuws is.

Maar we moeten ons hoeden maken voor ABC News voor het vastleggen van enkele van de meest hartverscheurende, maar onthullende video tot nu toe met betrekking tot de echte blauwe nationale noodsituatie en humanitaire ramp die plaatsvindt langs onze zuidwestelijke grens met Mexico. We blijven ons echter afvragen waarom het maanden duurde om het uit te geven.

Een paar dagen geleden tweeterde het netwerk een video waarin migranten – voornamelijk uit Midden-Amerika – letterlijk met hun kinderen door prikkeldraad kropen in een poging om koste wat het kost op de Amerikaanse bodem te komen, gewoon om ‘asiel’ te claimen.

In andere segmenten toont de video volwassen migranten – we weten niet of ze oudersvan deze kinderen zijn of niet – kinderen onder water duwen om barrières te vermijden om hen naar ons land te smokkelen.

“Nieuw: in de video verkregen door @ABC, probeert een familie van asielzoekers door een gat onder de grensmuur bij Yuma, Arizona te kruisen, ondanks waarschuwingen van CBP-agenten – en een vrouw die de Amerikaanse kant bereikt is gescheiden van haar zusterfamilie, “de nieuwssite die maandag op Twitter is gepost. (zie hieronder)

Lees ook:  Over 30 jaar zullen onze (achter)kleinkinderen dagelijks een appje ontvangen: “Nederland gáát verdwijnen.”

Een andere clip toont illegale immigranten die hun eigen leven riskeren en die van de kinderen in hun bedrijf om over afwateringssloten te sluizen op slechts enkele meters van de grensovergang San Juan del Rio Colorado.

In de verontrustende video kunnen verschillende kinderen worden gezien en gehoord, huilend in het Spaans terwijl ze onder water worden gedwongen onder een slagboomhek te duiken voordat ze door Amerikaanse overheersing naar de VS worden getrokken.

“Ga terug … doe dit niet. Kijk naar het kind! Hallo! Wees voorzichtig met het kind! Wees voorzichtig met het kind! “Amerikaanse grenspolitie-agenten zijn in het Spaans schreeuwend te horen – zoals de migrantenvolwassenen ze negeerden, meldde The American Mirror .

Op een bepaald moment komen politieambtenaren uit Mexico tussenbeide bij de waterovergang en kunnen ze voorkomen dat ten minste één kind onder water moet blijven. “Je gaat dit arme kind traumatiseren,” riep een agent van de grenspolitie. “Ze huilt, als ze oversteekt, kan het kind verdrinken.”

Mexico zal economisch lijden als ze niet beginnen de stroming van de mensheid te ondersteunen

Nogmaals, het is niet duidelijk of de volwassenen die deze kinderen dragen eigenlijk hun ouders zijn, want toen Department Department of Homeland Security Secretary Kirstjen Nielson eerder deze week Fox News vertelde , opereren de kartels in “kinderrecycling” -ringen waar ze kinderen ontvoeren en doorgeven aan migranten. volwassenen die in de VS proberen te sluipen omdat ‘gezinnen’ speciale aandacht en behandeling voor asiel krijgen.

Lees ook:  ANALYSEBUFFET: 25 dringende dingen die u moet weten over Spygate, Epstein, China, financiële ineenstorting, massale schietpartijen en burgeroorlog

“We hebben de afgelopen paar maanden zogenoemde ‘child recycling’-ringen verbroken, als dat waar is, waar smokkelaars een kind kidnappen,’ zei ze.

“Als ze eenmaal binnen zijn, omdat, zoals je weet, we alleen families 20 dagen kunnen vasthouden, ze het kind terugsturen en het kind terugbrengen met een ander gezin – een ander nep gezin, een andere volwassene,” voegde Nielsen eraan toe.

Bij de slagboom toont de video van ABC News dat de Mexicaanse politie uiteindelijk in het koude water waadt om het pad van migranten te blokkeren, maar pas nadat ze verschillende mensen hebben overgestoken.

Wat interessant is, is dat volgens The American Mirror de video’s maanden oud zijn . Maar zij “benadrukken niettemin de crisissituatie die is ontstaan ​​door het slecht functionerende Amerikaanse immigratiesysteem en versterken het aandringen van president Trump op de situatie als een nationale noodsituatie”, meldt de site.

Maar niet tot 2020 Democratische presidentiële kanshebbers, huisbaas Nancy Pelosi (D-Calif.), En senaatsleider van minderheden Chuck Schumer (DN.Y.).

In de tussentijd gaf Trump donderdag een jaar de tijd om Mexico te stoppen met de illegale drugssmokkel en illegale immigratie in de Verenigde Staten, of hij dreigde handelssancties op te leggen in een wanhopige poging om wat medewerking van onze zuiderbuur te krijgen.

Lees ook:  Gebrek aan leiderschap aan de top tijdens een crisis

Kijk maar:

ABC News on Twitter

NEW: In video obtained by @ABC, a family of asylum seekers attempts to cross through a hole under the border wall near Yuma, Arizona, despite warnings from CBP agents-and a woman who makes it to the U.S. side is separated from her sister’s family. Watch: https://t.co/j1WbdnIcL5 https://t.co/oVL0PleCD7

Comments

comments