‘Hoax van de klimaatverandering’ die begint af te brokkelen als wetenschappers toegeven dat doomprojecties totaal verkeerd waren

‘Hoax van de klimaatverandering’ die begint af te brokkelen als wetenschappers toegeven dat doomprojecties totaal verkeerd waren

Klimaatverandering is gepresenteerd als een onweerlegbaar feit; een happening die niet genegeerd kan worden, waarbij zelfs de kleinste verandering in het weer een voorbode van een dreigende ramp wordt genoemd. Maar de waarheid is dat het idee van het broeikaseffect altijd al ter discussie stond – en nieuwe wetenschap blijft bewijzen dat de wereld uiteindelijk toch niet eindigt.

Ondanks wat de alarmactivisten van klimaatverandering willen dat je gelooft, heeft recent onderzoek aangetoond dat voorspellingen van de klimaatverandering overdreven zijn overschat. In feite zeggen klimatologen nu dat de impact van menselijke activiteit op het klimaat 45 procent minder ernstig is dan verwacht.

Het onderzoek werd uitgevoerd door de in de VS gevestigde klimatoloog Judith Curry en de wiskundige Nick Lewis, die afkomstig is uit het Verenigd Koninkrijk. Het duo analyseerde klimaatgegevens uit het midden van de 19e eeuw, tot en met het jaar 2016, waarbij de effecten van broeikasgassen en andere vermeende drijvende krachten achter de klimaatverandering werden gemeten.

Klimaatmodellen blijken wild onnauwkeurig te zijn

Wat ze vonden was schokkend: de simulaties die het Intergouvernementele Panel van de Verenigde Naties over klimaatverandering uitvoerde, waren ver weg. Volgens Curry en Lewis overschatten deze voorspellingen de toekomstige impact van “klimaatverandering” met tussen de 30 en 45 procent.

“Onze resultaten impliceren dat, voor elk toekomstig emissiescenario, de toekomstige opwarming waarschijnlijk aanzienlijk lager zal zijn dan het centrale computermodel-gesimuleerde niveau geprojecteerd door de IPCC, en hoogst onwaarschijnlijk dat niveau zal overschrijden,” merkte Lewis op.

De voorspellingen van Lewis en Curry schatten een temperatuurstijging van niet meer dan 1,66C; de schatting van de VN is bijna het dubbele van die van 3.1C. Meer rapporten wijzen erop dat deze voorspellingen van de VN  niet eens consistent zijn met het weer in het echte leven.

Voor veel  Natural News- lezers is het idee dat klimaatveranderingpropagandisten ongelijk hebben niets nieuws; de oprichter en directeur van CWC Labs , Mike Adams, onthulde in 2017 dat zogenaamde klimaatwetenschappers daadwerkelijk hun gegevens hadden vervalst. Zoals Adams meldde, toonde een analyse van de gegevens van de opwarming van de aarde aan dat “wetenschappers” de geregistreerde oppervlaktetemperaturen hadden veranderd om de opwarming te laten zien, terwijl er in feite geen enkele te melden was.

En het is niet alleen aan temperatuurgegevens waarmee is geknoeid: andere rapporten hebben aangetoond dat getijdingsmeterdata ook ten onrechte zijn “aangepast” om te passen in het klimaatveranderingsverhaal.

De Health Ranger heeft al vele malen gerapporteerd over wetenschappelijke fraude met betrekking tot klimaatverandering, waarbij wordt opgemerkt dat kooldioxide niet alleen essentieel is voor het leven op deze planeet, maar dat de CO2-niveaus op aarde vele malen vele malen hoger zijn geweest dan ze nu in het verleden zijn, en het leven is er nog steeds in geslaagd om te gedijen.

Zoals Adams beweert:

Het probleem met het verhaal over de opwarming van de aarde is natuurlijk dat  het in tegenspraak was met het wetenschappelijke bewijs  dat duidelijk aantoonde dat de aarde niet opwarmde zoals angstaanjagend voorspeld was door apocalyptische alarmoproepen van de aarde. Dus veranderden ze het verhaal in ‘klimaatverandering’, dat nu wordt erkend als een van de meest domme wetenschappelijke mislukkingen aller tijden, gegeven het feit dat het klimaat van de aarde altijd een snelle verandering heeft laten zien, lang voordat de moderne mens op het toneel verscheen. Misschien is dat de reden waarom  meer dan 31.000 wetenschappers nu zeggen dat het broeikaseffect een complete hoax is .

Alle echte bewijzen wijzen op één ding: het broeikaseffect, zoals we het hebben leren kennen, lijkt een complete en totale schijnvertoning te zijn. Niet alleen zijn voorstanders van zogenaamde klimaatverandering op heterdaad betrapt op manipulatie (of onveranderlijke) gegevens om in hun agenda te passen – de  echte  gegevens tonen aan dat de apocalyptische voorspellingen die door klimaatalarmeringspraktie worden gepropageerd zelfs niet gebaseerd zijn op de realiteit .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

Express.co.uk

Hannity.com

Steun deze website en steun het vrije alternatieve nieuws zonder censuur:
IBAN: DE97100110012628055249
BIC:NTSBDEB1XXX
Op naam van: Erich brink
Onderwerp: Indignatie


Comments

comments