FBI’s Wray laat zien dat hij een diep staat moeras schepsel is nadat hij beweerde dat hij geen term “spionage” zou gebruiken om de FBI surveillance op Trump campagneambtenaren te beschrijven

FBI’s Wray laat zien dat hij een diep staat moeras schepsel is nadat hij beweerde dat hij geen term “spionage” zou gebruiken om de FBI surveillance op Trump campagneambtenaren te beschrijven

14 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

FBI-regisseur Christopher Wray is door veel mensen binnen DC-kringen geprezen als een rechtlijnig en rechtshandig man, en toch bewees hij eerder deze week dat hij niet veel anders is dan dezelfde moeraswezens. stel POTUS Donald Turmp af.

Tijdens een getuigenis op dinsdag voor een subcommissie van de subcommissie voor de begroting van het bureau voor 2020, zei Wray tegen het panel dat hij het woord ‘spioneren’ niet zou gebruiken om de diepe staat van Obama te beschrijven … spioneren … tijdens de 2016 Trump-campagne .

“Nou, het is niet de term die ik zou gebruiken. Veel mensen hebben verschillende uitdrukkingen, “zei hij. “Ik geloof dat de FBI zich bezighoudt met onderzoeksactiviteiten, en een deel van de onderzoeksactiviteit omvat surveillance.”

Firedirecteur James Comey, zelf waarschijnlijk in warm, heet water over naar verluidt vrijgegeven gerubriceerde memo’s die naar de media zijn gelekt , zei vorige maand iets vergelijkbaars. (Gerelateerd: Levin: Impanel grand jury NU en kom op tegen Comey en zijn diepe staat ‘Spygate’ samenzweerders .)

“Ik heb geen idee waar het over gaat (procureur-generaal William Barr). De FBI spioneert niet. De FBI onderzoekt: “Comey vertelde CBS This Morning , volgens Fox News . 

Heb het? De standaard reactie van de FBI op beschuldigingen van ‘spionage’ is duidelijk: ‘Nee, we doen surveillance .’ Natuurlijk, als je iemand zonder hun medeweten bewaakt, bespioneer je ze. 

We begrijpen waarom Comey zoiets zou zeggen – hij kijkt mogelijk naar een aantal belangrijke juridische problemen voor het naar verluidt falsificeren van een FISA-gerechtshof dat een verkenningsbevel besprak tegen Team Trump-adviseur Carter Page. 

Maar Wray? Waarom? Er kan maar één antwoord zijn: omdat ook hij een wezen is uit hetzelfde diepe staatsmoer dat POTUS Trump beloofd heeft te zullen wegvloeien. En hij zal , als hij gewoon door de ‘dingen’ kan waden die steeds naar de top zweven.

Lees ook:  Racisme in VK: debat bereikt nieuwe hoogte van Farce terwijl liberalen overwinning behalen op Laurence Fox

Fox News merkte verder op: 

In een interview in “America’s Newsroom” haalde House Transight Committee Ranking-vertegenwoordiger Jim Jordan, R-Ohio, het Christopher Steele-dossier aan, voordat hij een dramatische uitspraak deed over wat er vóór de verkiezingen van 2016 gebeurde met betrekking tot het toezicht op leden van de Trump campagne.

De FBI is betrokken bij contraspionage, waaronder spionage

“Als dat niet spioneert, weet ik niet wat het is”, zei Jordan. “[Fired Deputy Director FBI] Andy McCabe vertelde ons toen we hem daarvan afzagen, maar voor het dossier hadden ze het bevel niet gekregen. Dus het idee dat ze het gebruikten … Jim Comey’s eigen woorden: salacious en unverified. Niet mijn woorden. Geen republikeinse woorden.

“De directeur van de FBI die ontslagen is, zei dat het wellustig en ongeverifieerd was toen ze het voor een rechtbank brachten – een geheime rechtbank – om een ​​bevel te krijgen om Carter Page te bespioneren die banden had met de Trump-campagne,” ging Jordan verder.

AG Barr gebruikte dezelfde term – spioneren – toen hij getuigde voor een subcommissie van de Senaats Kredieten in april over het budget van het ministerie van Justitie, meldde Politico . 

“Spioneren op een politieke campagne is een groot probleem,” zei hij. “Ik denk dat spionage heeft plaatsgevonden. De vraag is of het voldoende is bepaald. En ik suggereer niet dat het niet voldoende is bepaald. Maar ik moet dat onderzoeken. ”

Lees ook:  Nederland heeft genoeg van de islam en de cultureelmarxistische Europese Unie

Ondertussen is het belangrijk op te merken dat de FBI inderdaad een contraspionagedivisie heeft en dat ontslagen agent Peter Strzok de nummer 2-official in die divisie was toen Spygate werd gelanceerd.

“Terwijl de contraspionagedivisie nationale veiligheidsrisico’s van buitenlandse inlichtingendiensten blijft neutraliseren, is haar hedendaagse missie veel breder”, zegt de website van het Bureau. “De FBI is de leidende instantie voor het blootleggen, voorkomen en onderzoeken van inlichtingenactiviteiten op Amerikaanse bodem, en de Contraintelligence Division gebruikt zijn volledige reeks onderzoeks- en inlichtingencapaciteiten om tegenintelligentiebedreigingen te bestrijden.”

Als een bureau op enigerlei wijze betrokken is bij spionage – zelfs contraspionage – dan gebruikt het en spionnen .

Wray moet afzien van de standaard “we onderzoeken alleen maar” onzin. We weten beter.

Comments

comments