4 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Geconfronteerd: als je Amazon Alexa bij je thuis gebruikt, ben je een ongelooflijk domme persoon

amazon

 11 total views,  3 views today

De domheid van de reguliere bevolking is weer op volle kracht met het aanhoudende succes van Amazon’s luisterapparaten op de achtergrond, die herhaaldelijk zijn ontmaskerd als niets meer dan Big Brother-bewakingsgereedschap om mensen goedgelovig genoeg in de gaten te houden dergelijke technologie in hun “slimme” huizen.

Door ze op de markt te brengen als ‘cool’ technologiespeelgoed dat het leven naar alle waarschijnlijkheid gemakkelijker en handiger zou maken, heeft Amazon met zijn Alexa-truc echt een snel succes getrokken – en vooral degenen die dom genoeg zijn om daadwerkelijk geld te betalen voor een van deze dingen, die eigenlijk stelt Jeff Bezos en zijn brigade van digitale kijkgaatjes perverten in staat om hen 24/7 te bespioneren.

Helemaal niet verrassend is het feit dat bijna geen van wat Amazon al lang beweert over Alexa’s “privacy” -bescherming echt waar is. Ten eerste moet het ding altijd luisteren om het “wake word”, dat “Alexa” is, op te nemen – wat betekent dat het alles hoort watmensen zeggen, anders zou het het wake-word niet eens kunnen oppikken.

Alexa is ook constant bezig met het opnemen en opslaan van gesprekken van mensen, zoals nu door het bedrijf is toegelaten. En hoewel het mogelijk is om deze opnames te verwijderen, heeft Amazon het blijkbaar buitengewoon moeilijk en lastig gemaakt om dit te doen, als een duidelijk afschrikmiddel voor gebruikers die misschien proberen enige schijn van privacy te handhaven.

“U kunt eerdere opnames handmatig verwijderen als u precies weet waar u moet kijken en vergeet niet om terug te gaan”, legt een rapport uit. “Je kunt Amazon er niet van weerhouden om deze opnames te maken, behalve de microfoon van de Echo te dempen (het belangrijkste doel ervan te verslaan) of de stekker uit het stopcontact te halen.”

Gesponsorde oplossing van de Health Ranger Store: het Big Berkey-waterfilterverwijdert bijna 100% van alle verontreinigingen met alleen de zwaartekracht (geen elektriciteit nodig, werkt volledig off-grid). Overweeg op grote schaal het ultieme “overlevings” -waterfilter, de Big Berkey is gemaakt van roestvrij staal en is door een laboratorium geverifieerd voor het verwijderen van zware metalen met hoge efficiëntie van CWC Labs, met tests die persoonlijk werden uitgevoerd door Mike Adams. Ontdek hier meer .

Voor meer verwant nieuws over technocraten zoals Jeff Bezos die voortdurend de privacyrechten van Amerikanen met hun technologische aanbod vertrappen, moet je Technocrats.news bekijken .

Alles wat Amazon doet is liegen – waarom zou iemand iets geloven dat Jeff Bezos zegt, laat staan ​​dat hij zijn ‘goederen’ zou kopen?

Naast het luisteren naar elk gesprek en het doorgeven van deze gesprekken terug naar het moederschip van de Amazone, volgt Alexa ook de locatiegegevens van gebruikers , die vervolgens worden overgedragen aan het “Alexa-team” van Amazon voor transcriptie, annotatie en analyse.

Voor een tijdje ontkende Amazon dat een dergelijke mogelijkheid zelfs in Alexa-spionage-apparaten bestond. Nu we weten dat het bestaat, verandert Amazon zijn tune en beweert hij dat de technologie “beperkt” is omdat het geen “directe toegang tot informatie biedt die de persoon of het account kan identificeren”.

Zelfs de Jeff Bezos-bezeten Washington Post heeft onlangs toegegeven dat Amazon zich bezighoudt met niet-zo-hartige gegevensverzameling en spionagepraktijken als onderdeel van zijn doorlopende programma om kunstmatige intelligentie (AI) -robots te trainen in het uitvoeren van verschillende taken, waaronder het op de markt brengen van meer Amazon-producten aan goedgelovige klanten.

In werkelijkheid is Amazon niets anders dan een diepe staatsactiva die routinematig de Constitutional Law negeert in zijn streven om Jeff Bezos nog rijker te maken dan hij al is, evenals om al zijn concurrenten uit te roeien en een wereldwijd, digitaal monopolie over vrijwel alles te vestigen .

“Dus als het apparaat voortdurend naar ons luistert, opnames maakt, die informatie archiveert en de Amazon-medewerkers toegang hebben tot de locatie van het apparaat – wat is dit anders dan iemand lastigvallen?”, Vraagt ​​K. Walker voor Clash Daily. . “Spoiler alert: het is het niet.”

“We betalen bedrijven letterlijk om onze huizen te mishandelen en onze gegevens te verkopen aan andere bedrijven om ons te richten op advertenties … [u] hebt geen enkele privacy met deze ‘slimme’ apparaten,” voegt ze eraan toe.

Voor meer gerelateerd nieuws over hoe techreuzen zoals Amazon snel AI-systemen ontwikkelen om al je rechten te elimineren en de wereld te controleren, moet je AISystems.news bekijken .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

ClashDaily.com

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments