Klokkenluider vertelt het allemaal, bewerend dat Hillary Clinton betrokken zijn bij mensenhandel, seksslavernij en satanisme

Klokkenluider vertelt het allemaal, bewerend dat Hillary Clinton betrokken zijn bij mensenhandel, seksslavernij en satanisme

14 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Klokkenluider vertelt het allemaal, bewerend dat Hillary Clinton, Chuck Schumer, Kirsten Gillibrand en andere prominente Democraten betrokken zijn bij mensenhandel, seksslavernij en satanisme.

Een voormalige publicist voor de beruchte sekscultus NXIVM is als klokkenluider naar voren gekomen om alles te vertellen wat hij weet over het kwaad dat hij heeft gezien tijdens het werken voor de groep – en misschien nog belangrijker, om de identiteit van enkele van de corrupte personen te onthullen politici die ook betrokken waren.

Tijdens een exclusief interview op The Campaign Show met Patrick Howley , dat uitgezonden wordt op Patriots Soapbox, besprak Frank Parlato het proces van Keith Raniere, de cult-leider en tophond van NXIVM. Parlato had het ook over hoe Raniere en andere NXIVM-leiders nauw waren afgestemd op Hillary Clinton, omdat ze “illegaal gebundeld geld” hadden gegeven om Big League Politics te citeren , voor haar presidentiële campagne van 2008.

Volgens Parlato werd NXIVM routinematig verhandeld bij tienermeisjes uit Mexico, die vervolgens werden veranderd in seksslaven en fysiek op hun lichaam werden gebrandmerkt met de initialen van Raniere. En buiten medeweten van miljoenen Amerikanen zijn de vele reguliere politici die op zijn minst lijken te hebben geweten dat dit gaande was – en sommigen van hen zijn mogelijk zelf ook dader.

Het blijkt dat de democraat-senator voor New York en presidentskandidaat Kirsten Gillibrand in 2020 uitgeroepen is om haar hechte ‘familiebanden’ met de NXIVM-sek-sekte. De vader en stiefmoeder van Gillibrand, die achter de neven zijn, waren beiden nauw betrokken bij NXIVM voordat ze trouwden. De vader van Gillibrand, Doug Rutnik, is ook een voormalig medewerker van NXIVM.

Volgens Big League Politics , functioneerde de vader van Gillibrand als makelaar tussen Raniere, de leider van NXIVM, en de toenmalige New Yorkse procureur-generaal Eliot Spitzer, die op dat moment had gewerkt aan het ‘oplossen’ van Raniere’s ‘financiële problemen met de staat’ – dit, volgens Joseph O’Hara, nog een ex-medewerker bij NXIVM-draaide-klokkenluider.

Voor meer nieuws zoals dit over diepe staatspolitici en hun vuile daden, moet je Evil.news bekijken .

Bill Minton’s goede vriend Richard Mays raakte “verslaafd” aan de NXIVM-sekscultus, zeggen klokkenluiders

Nancy Salzman, president van NXIVM, fungeerde blijkbaar als een persoonlijke ‘goeroe’ voor de stiefmoeder van Gillibrand, Gwenn Belcourt, die naar verluidt ‘verslaafd’ was geraakt aan de sekte – samen met Richard Mays, een goede vriend van voormalig president Bill Clinton.

New York senator Chuck Schumer zou ook verbonden zijn geweest met NXIVM, omdat de sekscultus naar verluidt hem als een “vriendelijke” democraat-bondgenoot beschouwde, aldus Parlato.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Ground Control naar PLANET LOCKDOWN: DIT IS ALLEEN EEN TEST

Bekijk de volledige discussie tussen Frank Parlato en Patrick Howley op YouTube .

Kort gezegd, NXIVM was nauw verbonden met Gillibrand en haar familie, de Clintons, en vermoedelijk veel andere diepe staatspolitici, van wie velen zich identificeren als Democraten, en die allemaal schijnbaar schijnen te zijn geweest voor de onnoemelijke ongerechtigheid die het propageerde tegen onschuldige menselijke wezens.

Zoals je je misschien herinnert, is NXIVM dezelfde sekse-sekte die “Smallville” -ster Allison Mack in haar gelederen plaatste , om uiteindelijk haar in een van haar leiders te veranderen om andere jonge vrouwen (en mogelijk jonge mannen) te rekruteren om de volgende generatie te worden seksslaven.

“Toen ik voor hen werkte, vond ik ze een beetje eigenaardig,” beweert Parlato. “Maar het was pas op het einde dat ik me realiseerde dat ze een ronduit slechte groep waren”, zegt hij.

U kunt op deze link volledige exemplaren van de gerechtelijke documenten lezen waarin het kostuum van NXIVM wordt geschetst tegen Rutnik, dat Parlato heeft gedeeld met Big League Politics .

“Er zijn vrouwen op de lijst die nu volwassenen zijn die Raniere hebben beschuldigd van wettelijke verkrachting en er zijn enkele zeer verdachte incidenten waarbij Mexicaanse meisjes onder de controle van Raniere kwamen en onder verdachte omstandigheden achterbleven,” voegt Parlato eraan toe.

“Ze kwamen uit Chihuahua, Mexico. Ik meldde dit aan de autoriteiten. ‘

Kijk voor de komende website Satanism.news voor meer berichtgeving over de satanische aanbidding door globalistische elites.

Bronnen voor dit artikel omvatten:

BigLeaguePolitics.com

YouTu.beLees ook:  Hoe het Midden-Oostenbeleid van Obama leidde tot de wedergeboorte van de nazi's in het huidige Duitsland

Comments

comments