TECHNO-DICTATUUR: Apple verbiedt natuurlijk nieuws voor het publiceren van echte klimaatwetenschapsverhalen waarvan Apple beweert dat ze “zijn afgewezen door de wetenschappelijke gemeenschap”

TECHNO-DICTATUUR: Apple verbiedt natuurlijk nieuws voor het publiceren van echte klimaatwetenschapsverhalen waarvan Apple beweert dat ze “zijn afgewezen door de wetenschappelijke gemeenschap”

14 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

 Als onderdeel van de versnellende techno-dictatuur die door de online wereld raast, heeft Apple News Natural News verboden omdat ze meningen uiten waarvan Apple beweert dat ze “zijn afgewezen door de wetenschappelijke gemeenschap.”

Dit verbod werd ontvangen kort nadat Natural News een weerlegging publiceerde naar het verhaal van de junk science climate change, waarin ten onrechte wordt beweerd dat kooldioxide een gif is dat de planeet zal vernietigen. (Alleen iemand die wetenschappelijk analfabeet of volledig gehersenspoeld is, zou zo’n valsheid kunnen geloven.)

Natural News durft het simpele wetenschappelijke feit te stellen – nu bevestigd door de NASA – dat koolstofdioxide de groei van groene planten over de hele aarde stimuleert. Dit is niet toegestaan ​​door de techno-fascisten van links die Apple leiden en erop staan ​​dat CO2 op de een of andere manier een gif is dat verantwoordelijk is voor ‘klimaatverandering’.

Hier is de wereldkaart met de toename van herbebossing en vergroening, zoals aangehaald door NASA en gepubliceerd in het tijdschrift Nature: Climate Change :

klimaat

Merk op dat deze afbeelding een toename in “vergroening” in elk continent laat zien, wat door de NASA wordt bevestigd als gevolg van de stijgende koolstofdioxide, een meststof voor planten.

Apple censoren zijn het niet eens met de wetenschappelijke realiteit en verbieden iedereen die de waarheid spreekt

Hoewel NASA ook heeft toegegeven dat CO2 de aarde vergroent, zegt Apple dat Natural News-verhalen afwijken van de ‘wetenschappelijke gemeenschap’, op de een of andere manier de censuur van Apple te rechtvaardigen van al het nieuws van Natural News , inclusief de honderden artikelen per maand die wetenschappelijke tijdschriften aanhalen .

Natural News is de meest productieve uitgever van wetenschappelijk nieuws op het gebied van fytonutriënten, kruidengeneeskunde, voedingstherapieën, holistische gezondheidstherapieën en de gevaren voor de gezondheid van vaccins, geneesmiddelen en toxische chemotherapiebehandelingen. Apple – dat zich natuurlijk ook richt tot Big Pharma, Monsanto, Bayer en de vaccinindustrie – heeft nu besloten dat nieuwsuitzendingen die afwijken van het “officiële verhaal” tot zwijgen moeten worden gebracht .

Dit is een gevaarlijk precedent dat het hele proces van wetenschappelijke ontdekking zal verstikken, dat afhangt van het proces van het overwegen van afwijkende meningen. Zonder afwijkende meningen toegestaan, kan de wetenschap nooit verder gaan. Dit is de nieuwe eis van Apple: dat de mensheid voor altijd vast blijft zitten in welke mythen, misleidingen en misvattingen de ‘wetenschap’ in 2019 geloofde (en dat zijn er veel).

Ongeacht of een persoon het eens of oneens is met de inhoud van Natural News, Apple heeft nu besloten dat niemand zelfs die inhoud mag lezen of bekijken. In wezen functioneert Apple nu als het Ministerie van Waarheid , waarbij wordt beslist welke op wetenschap gebaseerde nieuwsverhalen passen in het geaccepteerde ‘consensus’-verhaal versus die welke afwijken van de mening van het establishment. In wezen heeft Apple verklaard dat het een wetenschappelijke dictatuur zal afdwingen die alle nieuwsverhalen, video’s of visies uitsluit die het wetenschappelijke establishment uitdagen.

Dit is de e-mail die Apple News naar Natural News stuurde:

klimaat

Lees ook:  Elektrische auto's, 'duurzaamheid' en andere stadse volksideologieën zijn een schone energie MYTHE

De geschiedenis van de wetenschap zit vol voorbeelden van verkeerde ideeën die werden gecorrigeerd door uiteenlopende opvattingen van baanbrekende denkers

Elke intelligente, geïnformeerde student over de geschiedenis van de wetenschap zou de voor de hand liggende vraag kunnen stellen: hoe kan de wetenschap ‘zelfcorrigerend’ zijn als er geen tegengestelde opvattingen mogen worden gezien? De geschiedenis van de wetenschap zit vol met voorbeelden van wetenschappers die het bij het verkeerde eind hebben, niet alleen over kleine dingen, maar ook over hele grote dingen.

Het was bijvoorbeeld eens de “wetenschappelijke consensus” dat vulkanen werden veroorzaakt door boze goden. Of dat de aarde plat was. Het was niet zo lang geleden dat wetenschappers beweerden dat thalidomide veilig was voor zwangere vrouwen.

Zelfs nu, de “consensus” wetenschappelijke opvatting die beweert dat koolstofdioxide een “vervuiler” is die de planeet vernietigt, staat volledig in tegenspraak met de wetten van plantenfysiologie (plantkunde) en fotosynthese. Tegelijkertijd is de bizarre nieuwe linkse “wetenschap” die beweert dat vrouwen en mannen biologisch identiek zijn en dat kinderen “geslachtloos” worden geboren, en vervolgens een geslacht bij de geboorte “toegewezen” door de arts, natuurlijk volledig gestoord en is in tegenspraak met biologische realiteit.

Van: https://grrrgraphics.com/settled-science/

klimaat

Als Apple de leiding had over de wereld in de 16e eeuw, zou niemand ooit hebben kunnen beweren dat de aarde niet het centrum van het universum was, of dat die ruimte (bijna) een vacuüm was. De voortgang van alle menselijke kennis zou in de wacht zijn gezet, “bevroren” in het tijdperk van onwetendheid , opgelegd door Apple.

Natuurlijk leven we nog steeds in een nieuw tijdperk van onwetendheid, en Apple heeft verklaard dat geen enkele nieuwe kennis door iemand mag worden gepubliceerd, gedeeld of bekeken. Toch publiceert Apple graag nieuws van bronnen die belachelijke, onmogelijke dingen beweren, zoals beweren dat mannen zwanger kunnen worden en kunnen bevallen – dat is de nieuwe “transgender” wetenschap, kwakzalverij die routinematig wordt gepusht door de linkse sekte die de moderne samenleving heeft ingehaald.

Denk er eens over: Apple dringt erop aan dat “transgenderisme” echt is, maar biologie, atmosferische chemie en plantkunde worden allemaal “nep” verklaard door Apple’s linkse censuur.

We zijn echt het rijk van de waanzin ingegaan, waar leugens als waarheid worden aangedrongen, en de waarheid als verraad wordt bestempeld.

Stop met het beheren van je nieuwsfeed door Apple

Als je nog steeds nieuws krijgt van Apple, Facebook, Google, Twitter of een andere bron die wordt beheerd door linkse gekken, wordt je gehersenspoeld en geïndoctrineerd door een gevaarlijke sekte die volledig in tegenspraak is met realiteit en rede.

klimaat

Stop met het lezen van Apple News en stapt uit iPhones. Hier zijn enkele veel betere nieuwsbronnen om uit te checken in plaats daarvan:

Censored.news

Whatfinger.com

Vaccines.news

AllNewsPipeline.com

CensoredScience.com

BigLeaguePolitics.com

Zie de nieuwe censuur-meme van OnlineCivilRights.org :

Afbeelding met volledige resolutie op deze link .Lees ook:  Trump: 'Weg met de stembiljetten of ... er komt geen machtsoverdracht'

Comments

comments