Hier is meer bewijs dat het illegale Mexicaanse “migranten” zijn die de schuld hebben voor de verspreiding van de mazelen, niet de niet-gevaccineerde

Hier is meer bewijs dat het illegale Mexicaanse “migranten” zijn die de schuld hebben voor de verspreiding van de mazelen, niet de niet-gevaccineerde

15 mei 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Het vliegt grotendeels onder de radar vanwege de capitulatie van de nep-nieuwsmedia tot politieke correctheid. Maar de aanhoudende zuidelijke grenscrisis, waarvan linksenisten beweren dat ze niet echt bestaan, is geïdentificeerd als een van de vectoren die de verspreiding van mazelen in de Verenigde Staten stimuleert.

Volgens autoriteiten in de grensstaat Tamaulipas in het noorden van Mexico werden kinderen met mazelen, waterpokken en “andere ziekten” onlangs vastgehouden nadat volwassenen die hen vergezelden, hadden geprobeerd hen met vrachtwagens met een aanhangwagen in de VS te sluipen.

Staatsambtenaren in Mexico onthulden dat de kinderen in de vrachtruimten van de vrachtwagens met aanhangwagens waren gepropt, die moesten worden geperforeerd om deze kleintjes te bevrijden, van wie velen vastbesloten waren om besmettelijke ziekten zoals mazelen te hebben.

Deze kinderen werden overgedragen aan de immigratieautoriteiten nadat ze voedsel, water en “medische aandacht” kregen , volgens Fox5NY.com , die ook meldde dat de kinderen afkomstig waren uit de Mexicaanse staat Tabasco aan de Golfkust.

Het artikel Fox5NY.com is kort en bondig en onthult wat velen hebben gezegd over de verspreiding van besmettelijke ziekten in de VS als gevolg van illegale immigratie, iets dat linksen weigert te erkennen, omdat het in strijd is met hun verhaal dat niet-gevaccineerde mensen zijn verantwoordelijk voor de verspreiding van de mazelen.

President Trump heeft gelijk: er is echt een noodgeval aan onze zuidelijke grens

Interessant genoeg is dit niet de eerste keer dat er mazelen zijn ontdekt bij illegale immigranten aan de zuidgrens van Amerika.

In april rapporteerde The Washington Times over een geval waarin Amerikaanse grenspolitie-agenten mazelen hebben geïdentificeerd in een acht jaar oude illegale alien die ze vasthielden in de buurt van Yuma, Arizona.

Het meisje maakte samen met haar vader deel uit van een karavaan van 39 mensen die illegaal de grens hadden bereikt, slechts twee dagen nadat functionarissen in de grensstad in de Verenigde Staten de noodtoestand hadden uitgeroepen, waaruit bleek dat ze niet in staat waren om in de behoeften van de honderden migranten worden in de stad gedropt. “

Lees ook:  Wat een KUTland zijn we aan het worden Meneer Rutte verman u en donder op!

“Het Guatemalteekse meisje en haar vader werden in quarantaine geplaatst bij de andere gevangenen, en de gezondheidsfunctionarissen van Yuma zijn ook gewaarschuwd”, meldde The Washington Times , eraan toevoegend dat routinematige screenings van ziekten nu worden toegediend aan elke illegale migrant die bij de grens wordt betrapt.

Zoals gebruikelijk blijven de reguliere media liegen tegen het publiek over niet-gevaccineerde mensen die mazelen verspreiden, terwijl illegale indringers de echte bedreiging vormen

Dit wil niet zeggen dat alle gevallen van mazelen geïdentificeerd in de huidige “uitbraak” werden veroorzaakt door illegale buitenaardse wezens. Maar we hebben nu meer definitief bewijs dat criminele buitenaardse wezens op zijn minst bijdragen aan de crisis – met name degenen die, in tegenstelling tot de vorige gevallen, illegaal de grens oversteken maar nooit worden gepakt of geïdentificeerd.

Het is met andere woorden niet te zeggen hoeveel geïnfecteerde illegale buitenaardse wezens zich in de VS hebben verspreid en infecteren nu anderen met ziektes als de mazelen, die volgens de Amerikaanse Centers for Disease Control and Prevention in 2000 zouden zijn uitgeroeid. CDC).

Zoals je je misschien herinnert, heeft de CDC in het verleden toegegeven dat mensen van “overzee”, wat betekent uit andere landen, hier een ziektedreiging zijn in de VS – iets dat je nooit zult horen van de  corrupte Californië politicus en vaccinindustrie hoer Richard Pan trouwens.

Tijdens de Disneylandemie-uitbraak van 2015 bijvoorbeeld, gaf Anne Schuchat van de CDC openlijk toe dat het meer dan waarschijnlijk iemand was die niet uit Amerika afkomstig was – wat betekent dat een persoon een illegaal buitenaards wezen zou kunnen zijn uit het zuiden van de grens, gezien Zuid-Californië is gevuld met hen – die deze specifieke uitbraak heeft veroorzaakt.

Bronnen voor dit artikel omvatten:

Fox5NY.com

WashingtonTimes.com

OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is een onafhankelijk nieuwsbron voor ieder die op de hoogte wil blijven van het Nationale en Internationaal nieuws vaak in de vorm van opinies. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.
Lees ook:  Waarom zijn Amerikaanse bedrijven nog steeds actief in China?


How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments