De censuur is hoe de radicale, wetteloze Linkerzijde Amerika in een ,,éénpartijstaat” marcheert waar de meningsverschillen gecriminaliseerd zijn.

De censuur is hoe de radicale, wetteloze Linkerzijde Amerika in een ,,éénpartijstaat” marcheert waar de meningsverschillen gecriminaliseerd zijn.

16 mei 2019 1 Door Indignatie redactie

De oprichter van Freedom Center, David Horowitz, had zijn Twitter-account onlangs opgeschort zonder duidelijke reden, behalve het feit dat hij geen gekkengeleerde is.

Een van de meest recente incidenten van flagrante censuur door Big Tech tegen weer een respectabele conservatieve stem met een grote online aanwezigheid en een aanzienlijke aanhang, Horowitz was effectief uitgesloten van communicatie met zijn aanhangers, hem beroofde van zijn recht op vrije meningsuiting.

In het geval u niet bekend bent met hem en zijn Freedom Center, dat hij in 1968 oprichtte, is Horowitz al lang een verdediger en promotor van een vrije Amerikaanse samenleving die, uiteraard, is gebaseerd op het handhaven van ons kostbare eerste amendement.

Horowitz is van mening dat de morele, culturele en economische principes waarop onze natie gebouwd is absoluut de moeite waard zijn om voor te vechten. Hij erkent ook dat deze mooie stichting voortdurend wordt aangevallen door onze vijanden, zowel buitenlandse als binnenlandse – en omdat hij actie onderneemt tegen zijn woorden, is Horowitz zelf nu een van hun doelen.

In de herfst rapporteerde Natural News over een golf van economische sabotage die werd uitgedragen door VISA en Mastercard, twee anti-Amerikaanse bedrijven die zijn blootgesteld voor het richten van Horowitz en zijn Freedom Center door te proberen hen de toegang tot financiële diensten te ontzeggen.

Horowitz zelf nam ook een positie in voor mensenrechtenactivist Roosh Valizadeh, oprichter van de Return of Kings- blog, die nog maar een paar dagen geleden de-platformed was van Instagram en op dezelfde manier werd verbannen uit Chase WePay, een betalingsverwerkingsdienst die hij gebruikte om verkoop tickets voor zijn verschillende spreekbeurten.

Slechts enkele dagen later zou Horowitz zelf hetzelfde lot van de sociale media ondergaan, onthullend in een tweet volgend op het herstel van zijn Twitter-account, hoe hij negatief werd beïnvloed door de targeting van Twitter op zijn account.

“Ik heb vanochtend geprotesteerd tegen mijn schorsing en heb een e-mail van Twitter ontvangen waarin stond dat het een ‘vergissing’ was,” schreef Horowitz. “In de tussentijd ben ik mijn Twitter-feed kwijtgeraakt met 62k volgers.”

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  Stel je voor dat MSM consequent de bewijskrachtige normen toepaste die het toepast op de e-mails van Hunter Biden

Wanneer Twitter accounts herstelt die door ‘fout’ zijn opgeschort, verwijdert het vaak ook duizenden volgers uit die accounts

Ondanks de bewering van Twitter dat zijn vering een soort glitch was, koopt Horowitz het niet – en wij ook niet, aangezien we dit smoezelige excuus eerder hebben gezien .

Het lijkt erop dat de tech-geeks die voor Twitter werken willekeurig besluiten om gewoon de accounts te trekken van mensen en groepen die ze niet leuk vinden, in de hoop dat hun doelen niet echt terugvechten. Maar wanneer ze dat doen, herstellen diezelfde Twitter-brownshirts soms de genoemde accounts en claimen ze simpelweg dat het allemaal gewoon een ‘ongeluk’ was.

In sommige gevallen zal Twitter de “ten onrechte” opgeschorte accounts herstellen, maar een hele hoop volgers van die accounts verwijderen, wat de technische reus deed met de parodie-rekening van Mike Morrison in Alexandrië Ocasio-Cortez (AOC) .

Rachel Blevins, een onafhankelijke journalist, was ook het slachtoffer van dit soort zuivering, nadat ze getweet had na het herstel van haar persoonlijke Twitter-account na een “foute” opschorting dat bijna 70.000 van haar volgers gewoon verdwenen waren.

“Democraten denken dat als je het niet met hen eens bent over wat dan ook, het is haatdragende taal,” liet Horowitz Stuart Varney in Fox Business ‘”Varney and Co.” zien over deze poging om de online gratis spraakrechten van alle conservatieven, Republikeinen, aanhangers van president Trump te elimineren. en andere ‘politiek incorrecte’ personen en groepen.

“Als je grenzen wilt, ben je een racist”, voegde hij eraan toe. “Iemands afwijkende mening is de haatdragende woorden van iemand anders … We marcheren naar een eenpartijstaat.”

Bronnen voor dit artikel omvatten:

TheGatewayPundit.com

NaturalNews.com

NaturalNews.com

LifeNews.comLees ook:  ALLE grote Amerikaanse mobiele telefoonbedrijven maken zich schuldig aan schendingen van de privacy

Comments

comments