Amazon vereist nu dat marktplaatsverkopers video’s indienen voor een gezichtsherkenningsdatabase

Amazon vereist nu dat marktplaatsverkopers video’s indienen voor een gezichtsherkenningsdatabase

17 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Als je goederen of diensten wilt verkopen in het digitale universum van Amazon, dat snel de hele detailhandel opslokt, dan zul je je binnenkort moeten onderwerpen aan het Mark of the Beast van Amazon, volgens naar nieuwe rapporten .

In de nabije toekomst zullen verkopers van Amazon Marketplace zich moeten onderwerpen aan de Orwelliaanse eisen van Jeff Bezos, die naar verluidt het gezicht van elke verkoper wil vastleggen met behulp van zijn “Rekognition” gezichtsherkenningstechnologie om ze te “verifiëren”.

Goedkeuring krijgen om dingen op Amazon te verkopen, met andere woorden, zullen binnenkort afhankelijk zijn van het toestaan ​​dat Beelzebezos opnames van vijf seconden van je gezicht vastlegt, die vervolgens door Amazon’s kunstmatige intelligentie (AI) -apparaat ter goedkeuring worden verwerkt.

Amazon beweert dat de verhuizing deel uitmaakt van een grootschaliger poging om nep-verkopers aan te pakken, van wie velen namaakproducten verkopen via de Marketplace. Door gezichtsherkenning te gebruiken om de identiteit van verkopers te verifiëren, kan Amazon in essentie een veiliger en eerlijkere Marketplace-ervaring creëren, beweert het bedrijf.

“We experimenteren altijd met nieuwe manieren om de informatie te verifiëren die verkopers ons bieden om onze winkel te beschermen tegen slechte acteurs”, vertelde een woordvoerder van Amazon aan DailyMail Online (VK). “Verkopersidentificatiegegevens worden veilig opgeslagen en alleen gebruikt voor identiteitsverificatie.”

Amazon helpt bij het bouwen van de Nieuwe Wereldorde door het implementeren van voorlopers van het werkelijke merkteken van het beest waarover is geprofeteerd in het boek Openbaring

Maar privacy- en bewakingsdeskundigen waarschuwen dat de griezelige technologie slechts de laatste fase is van een berekende, door technocratie geleide belediging van individuele vrijheid – zoals iets uit de dystopische roman van George Orwell uit 1984 .

Steun onze missie en verbeter uw eigen zelfredzaamheid : de door het laboratorium geverifieerde organische noodoverlevingsemmer biedt gecertificeerd organisch, hoog-voedingsbaar voedsel dat geschikt is voor noodgevallen. Geheel vrij van maïssiroop, MSG, GGO’s en andere voedseltoxinen. Ultra-schone oplossing voor jarenlange voedselzekerheid. Meer informatie over de Health Ranger Store .

Lees ook:  Journalist onthult hoe Guardian en New York Times Assange lieten vallen

“Stel je een technologie voor die potentieus, uniek gevaarlijk is? -? Iets dat zo inherent giftig is dat het volledig moet worden afgewezen, verboden en gestigmatiseerd. Iets zo schadelijk dat regelgeving burgers niet adequaat kan beschermen tegen de gevolgen ervan “, schrijft Evan Selinger voor Medium.com .

“Die technologie is er al. Het is gezichtsherkenningstechnologie en de gevaren ervan zijn zo groot dat deze volledig moet worden afgewezen. ‘

Wat de Rekognition-technologie van Amazon zo schandelijk maakt, zoals we eerder hebben gemeld , is dat deze eenvoudig kan worden uitgebreid om 24/7 tabbladen te houden voor soevereine personen, in strijd met het vierde amendement op de Amerikaanse grondwet.

“Mensen moeten vrij zijn om door de straat te lopen zonder te worden gevolgd door de overheid”, waarschuwde de American Civil Liberties Union (ACLU), die reageerde op het gebruik van Amazon’s Rekognition-technologie door wetshandhaving in Oregon.

Zelfs als Amazon echt volledig boven het net stond met zijn Rekognition-technologie, van plan om het alleen te gebruiken voor het verbeteren van de Marketplace-ervaring voor zowel kopers als verkopers – wat we weten is niet het geval, gezien hoe Beelzebezos al betrapt werd op het delen van Rekognition bij overheidsinstanties – de technologie zou uiteindelijk toch in verkeerde handen terechtkomen.

Zoals Selinger waarschuwt, is er eenvoudigweg geen manier om full-scale gezichtsherkenningstechnologie in de samenleving te introduceren, ongeacht het aangegeven doel, zonder ook een doos met Pandora’s open te stellen van “drukkende, alomtegenwoordige bewakingssystemen en het soort losse en gevaarlijke gegevenspraktijken die civiele rechten en privacyregels willen voorkomen. “

“Toestemmingsregels, procedurele vereisten en standaardcontracten zijn geen partij voor zo’n formidabele infrastructuur en onweerstaanbare prikkels voor uitbuiting”, stelt hij.

De ACLU heeft publiekelijk geëist dat Amazon stopt met het bedrijven van deze fascistische samenwerking met overheidsinstanties, en waarschuwt dat deze publiek-private ‘bewakingsinfrastructuur’ een ernstige bedreiging vormt voor klanten en gemeenschappen in het hele land.

“Amazon zou zich niet moeten bezighouden met het aanbieden van bewakingssystemen zoals Rekognition aan de overheid”, aldus de ACLU.

Voor gerelateerd nieuws over de AI-invasie en hoe technocraten het gebruiken om 1984massaal te implementeren , moet je AISystems.news bekijken .

Bronnen voor dit artikel omvatten:

DailyMail.co.uk

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Surveillance en COVID-19: smartphones, honden en microchips

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Mainstream Media verbergen Skripal's connecties met Russiagate-Trump Case
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments