Timmermans: de islam maakt al 2000 jaar deel uit van Europa – massa’s moslims zouden nationale staten moeten vernietigen

Timmermans: de islam maakt al 2000 jaar deel uit van Europa – massa’s moslims zouden nationale staten moeten vernietigen

18 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

“Monoculturele staten moeten verdwijnen, massale immigratie van moslimmannen is een middel om een doel te bereiken”, zegt iemand die na 26 mei de toekomst van Europa zou kunnen bepalen. Frans Timmermans, vice-voorzitter van de EU-commissie en belangrijkste kandidaat van de sociaal-democratische fractie voor de EU-verkiezingen, antwoordt in het ZDF-programma “Schlagabtausch” van 16 mei op de vraag of de islam al 2000 jaar tot Europa behoort. En het publiek, gezegend met “kennis”, klapt in hun handen. Omdat ze niet weten wanneer de islam daadwerkelijk is ontstaan en ook niet dat er hier een buitengewoon gevaarlijke vinger op het podium staat.

Timmermans concurrent voor de opvolging van Jean-Claude Juncker, Manfred Weber, jarenlang voorzitter van de EU-Commissie en sterk “ischias”, blaast op dezelfde hoorn: “De islam hoort bij Europa”. De vice-voorzitter van de CSU en topkandidaat voor de Europese Volkspartij (EVP) beperkt zich echter tot het volgende: “Maar hij is niet constitutief voor de fundamentele waarden op dit continent. De EVP heeft immers een paar honderd jaar geleden bloedig gestreden tegen de invasie van de moslims en tegen hun onderwerping. Nu laat Europa hen graag de ophaalbrug vallen – en offert het zijn waarden aan hen op.

Over minder dan twee weken zullen we dus bijzonder vooruitziende mensen voor het Europees Parlement kiezen als toekomstige besluitvormers. Wie de agenda van de voormalige minister van Buitenlandse Zaken van Nederland, Timmermans (58), kent, zou van afschuw moeten beven voordat hij zijn stempel drukt: de invoering van de CO2-belasting, een belasting op kerosine, het verbod op korteafstandsvluchten, de samenwerking met de Groenen en links, die om massale immigratie vragen, en zijn heel eigenzinnige visie op de inval van asielzoekers: “Afrika zal naar ons toe komen en eisen wat het verdient – een billijk deel van de welvaart in de wereld”, is een kleinigheid in vergelijking met wat hij in een toespraak op het EU Fundamentele Rechten Colloquium in Brussel in oktober 2015 opriep: om te accepteren als zijnde gezien de “diversiteit van Europa en multiculturele diversiteit” door middel van migratie en immigratie. Als deze ontwikkeling zou worden ontkend, “zou Europa geen plaats van vrede blijven”.

Lees ook:  Assange Uitlevering: Procedure tot nu toe

Hij riep de leden van het Europees Parlement ondubbelzinnig op om hun inspanningen op te voeren om het proces van implementatie van “multiculturele diversiteit” in elk land wereldwijd te versnellen. Volgens Timmermans berust de toekomst van de mensheid niet langer op individuele naties en culturen, maar op een gemengde supercultuur. De huidige conservatieven, die hun eigen tradities waarderen en een vreedzame toekomst voor hun eigen gemeenschap willen, verwijzen naar een “verleden dat nooit heeft bestaan” en kunnen daarom de toekomst niet dicteren. De Europese cultuur en het Europese erfgoed zijn slechts sociale constructies, en iedereen die het tegendeel beweert is bekrompen. Europa is altijd een continent van migranten geweest. Volgens hem “zullen de monoculturele staten verdwijnen”.

De massale immigratie van moslimmannen naar Europa is een middel om dit doel te bereiken. Geen enkel land mag ontsnappen aan de onvermijdelijke vermenging, maar immigranten moeten ertoe worden aangezet “zelfs de verste uithoeken van de wereld te bereiken om ervoor te zorgen dat er nergens meer homogene samenlevingen overblijven”. De toekomst van de mensheid berust niet langer op individuele naties of culturen, maar op een gemengde supercultuur. Daarom moet de “multiculturele diversiteit” voor elke natie wereldwijd worden versneld en moeten “monoculturele staten” worden uitgeroeid. Timmermans eiste duidelijk en ondubbelzinnig dat de Europeanen uit hun nationale soevereiniteit en de “vervelende prehistorische natiestaat” werden verdreven (…) Wie insinueert dat hij vastbesloten is “de homogeniteit van de volkeren te vernietigen, heeft absoluut gelijk. Dat is precies wat ik van plan ben te doen”.

Lees ook:  Paniek aan de rechterkant: aantekeningen over de wanhoop van Neocon

Naast de Macrons, Merkels, Webers en Soros is deze Timmermans een van de gevaarlijkste voorlopers van het islamitische fascisme! Hij is de meest perfide doodgraver van de Europese naties. Met zulke verraders van de waarden van verlichting, vrijheid, gelijkheid tussen mannen en vrouwen, humanisme en pluralisme, die de islamisering bevorderen, installeren we hier sneller de omstandigheden die in het Midden-Oosten en Afrika heersen en veranderen we onszelf sneller in een kalifaat dan gevreesd. Deze man dom noemen omdat hij de islam vooronderstelde om 2000 jaar deel uit te maken van Europa, is uiterst naïef. Integendeel, met zijn uitspraak heeft hij de islam gelijkgesteld met het Westerse christendom om miljoenen kijkers voor de “vredesreligie” te winnen en hun eigen uitwisseling door bedrieglijke manipulatie te bevorderen.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Steeds meer kapitaal ten koste van de burgers is bewuste armoede kweken

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments