Nieuwe meme: “WANTED” meme vereist dat CEO’s van gemene tech-giganten antwoord geven op hun misdaden tegen de menselijkheid

Nieuwe meme: “WANTED” meme vereist dat CEO’s van gemene tech-giganten antwoord geven op hun misdaden tegen de menselijkheid

19 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Een nieuw meme is gepost door Online Civil Rights , het non-profit mensenrechtenproject van het CWC.

De meme, die overal mag worden gekopieerd en gedeeld, vereist dat de CEO’s van de gemene tech-giganten antwoorden op “het loslaten van een echte Orwelliaanse nachtmerrie” door mensen het recht te ontzeggen om deel te nemen aan de dominante spraakplatforms van de moderne samenleving.

Apple, Google, Twitter, Facebook en andere technische giganten worden allemaal gerund door slechte schurken die hun macht misbruiken om de mensheid tot slaaf te maken en hun politieke vijanden of zakelijke concurrenten selectief het zwijgen op te leggen. Ze zijn allemaal verwikkeld in afpersing en fraude , in strijd met de RICO-wet en een groot aantal Amerikaanse antitrustwetten.

Het is tijd om deze slechte slechteriken te vervolgen, hun domeinnamen te grijpen en hun operaties te ontmantelen. “In plaats van je terug te trekken in niets of depressie, is het tijd dat we allemaal terugvechten. Het is tijd dat we schreeuwen en schreeuwen, “vraagt The Gateway Pundit . “Onze fundamentele rechten als Amerikanen verspillen aangezien de Republikeinen in DC rondhangen en niets doen. Zoals onze president rondhangt en tweets over hoe vreselijk het is. Wanneer gaan meer mensen zinvolle actie ondernemen? “

Stel je een wereld voor zonder het kwaad van Facebook, Twitter of Google. Stel je een wereld voor waarin iedereen vrijuit kan spreken en internetgebruikers niet bespioneerd worden door online technische giganten. Word lid van de gratis e-mailnieuwsbrief van OnlineCivilRights.org om die wereld werkelijkheid te laten worden. Lees ook BigTech.news om op de hoogte te blijven van de slechte operaties en censuuragenda ‘s van deze bedrieglijke, gevaarlijke bedrijven die de toekomst van de mensheid bedreigen.

Bekijk meer memes op de memes-pagina van OnlineCivilRights.org .

Deel deze meme overal:

Versie met hoge resolutie is beschikbaar op deze link .

wanted

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Na de golf van pro-liberty verkiezingsoverwinningen in Europa, laten globalisten Facebook schieten omdat ze niet genoeg doen om conservatieve stemmen te censureren ... serieus?

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Extreem-rechts en nazi´s zijn in opkomst
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments