Trump: de man die Iran heeft bedrogen

Trump: de man die Iran heeft bedrogen

19 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Hoewel de Mainstream Media dit feit volledig negeren, hebben de meesten van ons die vandaag leven het grootste deel van ons leven doorgebracht onder de altijd terugkerende dreiging van oorlogen tussen de VS en bepaalde landen. 

Hoewel Rusland een goede kandidaat is voor de nummer 1 in de lijst met slechteriken, kreeg het tijdens de naoorlogse Bush-Clinton-Bush-periode in de Koude Oorlog een grote pauze van de aandacht van de oorlogsstokers van Washington. Iran en Noord-Korea daarentegen zijn net als oude afleveringen van een zielige sitcom-kompressor die maar af en toe steeds opnieuw wordt afgespeeld, omdat er niets anders is dat beter te tonen is, en ze voldoende beoordelingen krijgen.

En nu is het de beurt aan Iran om afgestoft te worden, omver geblazen als een Nintendo-cartridge en terug in de speler te worden geschoven. dus opnieuw hebben we een probleem dat bedreigend genoeg is om beleid X, Y en Z te rechtvaardigen, maar niet genoeg bedreigend om er echt iets aan te doen.

Onlangs berichtten de media dat Trump absoluut van plan is om 120.000 troepen naar het Midden-Oosten te sturen om Iran te behandelen dankzij het kwade gefluister dat onder de moustache van Bolton vandaan komt. Maar nu zeggen de rapporten dat Trump eigenlijk helemaal niet van plan is iets te doen met een massale beweging van Amerikaanse troepen. Trump wil blijkbaar gewoon dat we weten dat hij “absoluut” zoiets zou doen, maar in werkelijkheid is er geen officieel plan om dit te doen. Dit aantal van 120.000 is ook nogal vreemd, omdat het veel minder is dan de aantallen die nodig zijn om een ​​militair pathetisch Irak binnen te vallen en vast te houden . Dit zou niet de eerste keer zijn dat Bolton dreigementen van bewegende troepen heeft gemaakt in aantallen die veel te klein zijn om een ​​bepaald territorium vast te houden als hij degene is die met dat getal kwam.

Helaas berichten de zielige Mainstream Media ons de woorden van politici, vooral die van Trump, alsof ze naïeve kinderen waren. Ze presenteren alles wat de machthebbers zeggen als zijnde wat ze bedoelen en dat niemand ooit dingen openbaar zegt omdat ze denken dat ze dat moeten doen.

Als je het nog niet gemerkt hebt, heeft Trump al van vóór de ingebruikname zwaar onder vuur gestaan. Hoewel het moeilijk is om concreet te meten hoeveel haat Trump krijgt van de Mainstream Media, heeft hij zeker een veel rockier rit gehad dan welke andere recente Amerikaanse president dan ook. Dit betekent dat, wil hij zijn positie kunnen behouden, zodat hij tenminste kan proberen “Amerika weer groot te maken”, hij af en toe dingen moet doen en zeggen die de status-quo van hem wil.

Lees ook:  Het ligt echt niet allemaal aan Donald Trump

Chatten, de juiste retoriek gebruiken met mensen als Bolton die van oorlog houden maar te laf waren om in Vietnam te dienen (waarvoor hij pleitte) wint grote browniepunten in het havikkamp. Bovendien, als je iets slechts zegt over Iran of zelfs maar belooft om die natie in de gaten te houden, gloeit het pro-Israëlische kamp vrolijk op. Als een Republikeinse kandidaat was en heeft Trump gelijk om altijd aardig te zijn tegen Israël, het enige land waar de rechtsbewegingen meer van houden dan van Amerika.

Als Trump zijn voet zou zetten en terug zou gaan naar kandidaat Trump (dat wil zeggen geen vage bedreigingen maken en hawkish handelen) dan zou aanvallen op hem als een soort verrader of slecht zijn voor verdediging verantwoord zijn en zou zijn tijd in functie gelijk zijn meer hels en inefficiënt. Als Trump dreigt Iraniërs te doden om de macht te behouden om de doelen te bereiken waar hij echt in gelooft, dan zal God hem vergeven … maar als hij daadwerkelijk Iran zou aanvallen, zou God van gedachten kunnen veranderen. Bovendien zou het aanvallen van Iran vrijwel zeker leiden tot het einde van het presidentschap van Trump.

Als je denkt dat Trump nu onder druk staat van tegenstanders, wacht dan tot hij daadwerkelijk 120.000 jongemannen stuurt om te vechten en / of te sterven in Iran, vooral omdat het verslaan van Iran en zijn marine misschien niet zo eenvoudig is . Deze actie zou de vijanden van de Orange Man in staat stellen om in het hele land een protestatmosfeer in de Vietnamese oorlog te creëren. Als Trump daadwerkelijk een langdurig ernstig conflict zou beginnen, zou hij in wezen het vuur van een kleurenrevolutie tegen hemzelf aanwakkeren. De gebruikelijke gekke en absurde Progressives, SJW’s en boze Antifa zouden vergezeld worden door vele andere facties / standpunten vanuit de Amerikaanse samenleving. Aangezien de media tegen Trump zijn, zou dit hun kans zijn om die oh-zo-sappige beschuldiging (of erger) in beweging te krijgen die hem als president zou verlammen.

Trump zoals het er nu uitziet, heeft echt bijna niets gruwelijks gedaan tegen mensen buiten de VS dan veel van zijn voorgangers. Hij tekende voor een meestal ineffectieve raketaanval op Syrië, steunt de gewelddadige Saoedi’s, maakt veel bedreigingen (trekt ze vervolgens in) en gebruikt economische druk tegen Venezuela en Rusland. Tot dusverre is het CV van Trump niet een van de moorddadige interventionisten, maar van een man die wordt gedwongen om mee te gaan met de status-quo en die het absolute minimum doet dat hij “niet ontslagen” moet worden. Het is heel jammer dat alleen politieke analisten dit lijken te begrijpen. De perceptie van Trump van de Amerikaan links als een soort van Hitler is ongegrond, maar als Trump inderdaad probeert “Polen binnen te vallen” dan is hij klaar als president.

Helaas moeten we allemaal een balletje spelen in een corrupt systeem om lang genoeg te kunnen overleven om echt goed te kunnen doen, inclusief de president van de Verenigde Staten. Ondanks wat Progressive SJW-bloggers zeggen, zijn woorden geen geweld en zou Trump een grote warhawk moeten blijven die ponterend Iran, Noord-Korea of ​​een andere vijandige duisternis bashing om de hele dag aan de macht te blijven en “MAGA”. De enige manier waarop je het spel kunt winnen, is erin te blijven en erin te blijven werken volgens de regels.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Zes politieagenten in Atlanta werden dinsdag aangeklaagd na dramatische video

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Maskeroorlog veroorzaakt spanning tussen Frankrijk, Zweden en VS
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments