Burger King ondersteunt nu gewelddadige voedselaanvallen op Nigel Farage, terwijl het bedrijf HATE escaleert

Burger King ondersteunt nu gewelddadige voedselaanvallen op Nigel Farage, terwijl het bedrijf HATE escaleert

21 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

In 2010 was er woede over het Amerikaanse Hooggerechtshof door ‘personhood’ uit te stellen aan bedrijven in de Citizens United v. Uitspraak van de Federal Election Commission .

Het besluit van de High Court oordeelde dat bedrijven, los van hun geassocieerde mensen (eigenaren, managers, CEO’s, werknemers), ten minste enkele van dezelfde wettelijke rechten genieten die individuen genieten, en in het bijzonder, hoe bedrijven schonken aan politieke campagnes.

Zo ontstond het concept van ‘corporate personhood’. 

Ondanks het feit dat links het niet eens was met de uitspraak, werd het duidelijk dat een meerderheid van het Hooggerechtshof wist waar ze het over hadden, omdat bedrijven tegenwoordig veel meer op ‘personen’ dan op entiteiten lijken en dat geldt vooral als het gaat om politiek.

En zou je het niet weten? Dit ‘corporate personhood’-ding wordt feitelijk gebruikt om de politieke doelstellingen van te bevorderen.

Voorbeeld: Burger King is nu officieel het rijk van politiek activisme binnengetreden, en nee, niet aan de zijde van conservatieven en patriotten.

In het Verenigd Koninkrijk moedigt de fastfoodconcessie, via zijn zakelijke Twitter-account, klanten aan om milkshakes te kopen, zodat ze hen naar politieke kandidaten Nigel Farage, Tommy Robinson en Ukip-kandidaat Carl Benjamin kunnen gooien – omdat ze willekeurig zijn ‘Rechtsextremisten’, ‘dwepers’, ‘racisten’ en (u krijgt de indruk) omdat zij menen dat Groot-Brittannië onafhankelijk moet zijn van Europese globalisten.

Zoals The Gateway Pundit aangaf , is het gooien van milkshakes met politieke oppositiefiguren een linkse zaak geworden – een viraal ‘protest’, als je het zo wilt noemen – dat wordt aangemoedigd door een Amerikaans bedrijf.

Vorige week, toen Farage het land binnenkwam, vroeg de Schotse politie aan McDonald’s om te stoppen met het verkopen van milkshakes voor de duur van zijn bezoek, maar helaas, Burger King kreeg de memo niet of deed het maar koos ervoor om het te negeren.

Lees ook:  Mainstream Media is tot in de kern corrupt

“Beste mensen van Schotland. We verkopen het hele weekend milkshakes. Veel plezier. Love, BK #justsaying, “zei het officiële Twitter-account van het bedrijf. Toen ernaar werd gevraagd, had het account ‘geen reactie’.

Natuurlijk viel het op:

Jedi ++ Pastor franky22#FBPE@remainernowGTTO on Twitter

@BurgerKingUK Time to “Lactose an intolerant”?

Ross. 🔰 on Twitter

@BurgerKingUK Haha. Yes I do love threating people for their political views

Politiek geweld aan de linkerkant zal uiteindelijk worden opgevangen met tegenwerking

“Eerder deze maand liet Robinson milkshakes twee keer in twee dagen naar hem gooien terwijl hij campagne voerde. Vorige week mikten twee activisten op Benjamin met dezelfde tactiek, ” The Gateway Pundit meldde.

Het is al erg genoeg dat ons politieke discours een niveau heeft bereikt dat zo verdeeld, zo bijtend en zo intolerant is dat we nu bedrijven hebben die politiek geweld goedkeuren – en dat is het gooien van voedsel (of stoten) geweld . Maar erger is dat er niet meer mensen tegen duwen. Veel te veel mensen die beweren aanhangers te zijn van ‘vrijheid’ en ‘democratie’ keuren acties goed die vrijheid en democratie onderdrukken, en nu wordt het in sommige kringen ‘officieel’ bedrijfsbeleid.

Weet je nog toen Dick’s Sporting Goods besloot haar aandeelhouders te straffen door met trots “geweifende” geweren te mijden in reactie op de schietpartijen van februari 2018 op de Marjory Stoneman Douglas High School in Parkland, Florida? We zeggen dat straffen aandeelhouders zijn omdat na hard en trots een anti-tweede amendement mondstuk te zijn geworden voor linkse democraypistolen, de verkoop van het bedrijf een duikvlucht kreeg en dus ook de aandelen van het bedrijf .

Lees ook:  Respect, rechten en vrijheden in een tijdperk van identiteitsactivisme

Maar hey, het is veel belangrijker om deugd te signaleren tegen een grondwettelijk recht dan dat het winstgevend moet zijn, toch? Bedrijfspersoonlijkheid … en zo.

De algemene trend van links naar geweld en weg van de meer traditionele vorm van politiek discours – bijvoorbeeld open en eerlijk over concurrerende ideeën debatteren – zal niet goed eindigen. Een samenleving kan niet eenvoudigweg overleven op wederzijdse haat. Er moet iets worden gegeven en als niets oplevert, is conflict onvermijdelijk. Als mensen op rationele wijze politieke, culturele en maatschappelijke verschillen niet kunnen bespreken – ‘mogen de beste ideeën winnen’ – dan komen de dagen van het leven in een levensvatbaar land snel ten einde. 

Dat onze bedrijven in deze vijandigheid zouden spelen, is schandalig. 

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Lees ook:  Ongebreidelde haat tegen politieagenten: novemberweekend in Berlijn overschaduwd door extreemlinks geweld

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments