Jim Carrey zegt dat alle Republikeinen uit de macht moeten worden gehaald

Jim Carrey zegt dat alle Republikeinen uit de macht moeten worden gehaald

21 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Veel mensen kennen hem omdat hij dom en dommer is. Maar acteur Jim Carrey vindt zichzelf blijkbaar niet te dom om te delen met iemand die zijn eigen politieke commentaar op de Republikeinse partij en onze huidige president zal luisteren , die hij allebei veracht en wil zien uitgeroeid voor het behoud van onze “democratie.”

In een recente reeks tweets, de gebaarde Hollywood-ite geroosterde conservatieven en iedereen die op Donald Trump stemde als zijnde “zielloze verraders” naar ons land. Hij benadrukte ook zijn wens om president Trump uit zijn ambt te zien verdwijnen “dus democratie kan leven” – een free-flow tirade die blijkbaar werd ingegeven door de recente belastingwetgeving die door de senaat werd aangenomen.

Maar de woede van Carrey had eigenlijk kunnen worden gericht op hervorming van de gezondheidszorg, immigratie of een ander aantal rekeningen die zich momenteel door het Congres banen, omdat hij niet precies specificeerde waar zijn hashtag “#killthebill” op gericht was. Toch maakte hij overduidelijk wat hij vindt van iemand wiens politieke voorkeuren verschillen van die van hem.

“De GOP en WH zijn sinistere conclaven geworden van verraders zonder ziel (sic), leugenaars en dieven – een gangreen die we moeten verwijderen zodat de democratie kan leven,” merkte de aangeslagen komiek op via zijn Twitter-account.

Amerika vertelt Jim Carrey: blijf bij met komedie en houd je mond

Carrey heeft meer vocaal dan ooit op Twitter gestaan ​​na de verkiezing van Donald Trump, omdat hij vaak tweets van beelden van onzedelijk artwork en andere vernederende inhoud tweats om de president en zijn aanhangers te denigreren. In augustus twitterde Carrey gekscherend dat Trump waarschijnlijk ‘een baby zou opeten’ tijdens een geplande rally die hij in augustus zou bijwonen om zijn ‘zombiewereld’ te sussen.

Een paar maanden later tweette Carrey een afbeelding van president Trump die rondsluierde over de blote achterkant van de Russische president Vladimir Poetin, gevolgd door een bijschrift dat luidde:

“Ze hebben hem gered, zetten hem op en maakten hem tot hun stroman. Met Trump in de WH wint Poetin mogelijk de 3e Wereldoorlog zonder een schot te schieten. #PuckerUpPOTUS.”

Lees ook:  Wenen: Groenen blokkeren de hoofdweg en bouwen een zwembadsysteem voor migranten

Na de laatste jaren heel weinig werk te hebben afgeleverd, is de acteur van “The Truman Show” en de iconische “Ace Ventura” -karikatuur waarschijnlijk alleen maar relevant om relevant te blijven door de ring van de sociale media binnen te gaan met zijn eindeloze politieke tirade. Maar zelfs veel van zijn toegewijde volgelingen worden het beu om zulke scheldwoorden op te lossen en sporen hem aan om zich in plaats daarvan op zijn carrière te concentreren.

“Nou, je bent gewoon een volgeling kwijtgeraakt,” tweette een persoon, en spoorde Carrey aan “vast te houden aan de komedie. Of doe je dat zelfs meer? “

Een andere Twitter-gebruiker verwees naar de voortdurende onthulling van de pedofilienetwerken in Hollywood en DC, waarvan Carrey werd beschuldigd medeplichtig te zijn. Deze gebruiker heeft verklaard:

“Hoe zit het met we wachten? Totdat jij en je collega’s klaar zijn om blootgesteld te worden als de perverselingen, verkrachters en pedofielen die je bent, en ga dan verder met andere zaken dan dat je gevoelens gekwetst worden. “

Nog een andere Twitter-gebruiker gestoken:

“Hier is Hollywood met het delen van meningen van bovenaf. Zorg ervoor dat je doet wat hij je vertelt, want hij is een rijke acteur, weet wat het beste is voor Midden-Amerika, en wat hij zegt gaat, heb je het kinderen ?! “

Houd in gedachten dat Jim Carrey dezelfde Hollywood-stroman is die op video werd betrapt terwijl hij spotte met de alledaagse Amerikaanse kanonbezitters terwijl hij het Tweede Amendement vernietigde. Carrey’s kleine spoofstunt, gericht tegen de gerespecteerde Hollywoodlegende Charlton Heston en verwees naar vuurwapenbezitters als harteloze [krachttermen], werd evenzo niet goed ontvangen door een groot deel van zijn schare fans, die op dit moment naar bijna niemand is teruggevallen.

Een Twitter-gebruiker met de naam “AmendmentOne” zei het goed toen hij of zij tweeted:

‘Laten we 2018 maken tot het jaar dat Hollywood erachter komt dat ze ten minste de helft van Amerika permanent hebben beledigd en veranderd, of we eindigen ze op dezelfde manier waarop we de NFL en al hun multi-miljonair huilbaby’s beëindigen.’

Bronnen voor dit artikel omvatten:

TheGatewayPundit.com

BizPacReview.com

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Als Barack Obama of Hillary Clinton dat telefoontje had gepleegd ...

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Nogmaals demonstreert YouTube pro-Second Amendment-video's en stemmen als 'aanstootgevende' inhoud, maar er is een alternatief: Brighteon.com
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments