Democraten dalen af in liberale waanzin heeft het ‘progressieve’ merk en nog veel meer gedood

Democraten dalen af in liberale waanzin heeft het ‘progressieve’ merk en nog veel meer gedood

25 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Tegenwoordig verraadt extreem-links echte progressieve politiek door zijn basis te dwingen zichzelf te ‘identificeren’ met fantomen die nooit eerder bestonden. Dan, terwijl deze ongelukkige ‘slachtoffers’ bezig zijn met het achtervolgen van paarse eenhoorns door een psychedelisch landschap, worden de kwesties die eens het meest van belang waren voor de middenklasse vergeten.

Te beginnen met president Franklin D. Roosevelt en zijn New Deal hadden de Democraten een welverdiende reputatie als de echt ‘vooruitstrevende’ partij. Door middel van een reeks federale programma’s die tussen 1933 en 1936 zijn uitgevaardigd, zoals het Civilian Conservation Corps (CCC), de Farm Security Administration (FSA) en de Social Security Administration (SSA), zijn Amerikaanse arbeiders geleidelijk weer opgestaan ​​na de Grote Depressie. . De nalatenschap van de New Deal was zo krachtig dat FDR vier opeenvolgende termen (1933-1945) diende, terwijl de Democraten het Witte Huis beheersten gedurende zeven van de negen presidentiële termen van 1933 tot 1969.

Tijdens het beschrijven van de democratische initiatieven in deze tumultueuze periode, verklaarde Arthur M. Schlesinger, Jr. in ‘The Cycles of American History’ dat de liberalen de overheid beschouwden als, historisch en potentieel, een onmisbaar instrument van de algemene welvaart … “Hoewel bekritiseerd voor een beroep doen op het radicale beleid van John Maynard Keynes, die bepleitte dat de overheid geld uitgeeft dat ze niet had, althans de harten en geesten van de liberalen leken op de juiste plaats te zijn.

Het zou heel moeilijk zijn om te beweren dat dat vandaag het geval is. Veel mensen zijn echt perplex, zich afvragend wat er in vredesnaam met de Democraten is gebeurd en hun toewijding aan de werkende man en vrouw in het gezicht van de macht van het bedrijfsleven lopen op hol.

Beschouw het geval van Barack Obama. De eerste Afro-Amerikaanse president van Amerika werd in 2009 verkozen tot president, te midden van economische omstandigheden die doen denken aan die van Roosevelt. Iets meer dan een jaar eerder was de bodem uit de Amerikaanse economie verdwenen met de subprime-hypotheekcrisis, die leidde tot het uitsterven van Lehman Brothers, de op drie na grootste investeringsbank van het land in die tijd. De financiële crisis van 2007-8 is gedaald als de ergste economische recessie sinds de Grote Depressie.

Lees ook:  Trump scheld Cuba uit Terwijl Cuba de corona zieken in Zuid-Amerika geneest

In die tijd dachten veel Amerikanen dat Obama een hardhandig optreden tegen de ‘banksters’ zou op gang brengen, die, naar alle waarschijnlijkheid, willens en wetens de economie hadden geteisterd om uit louter roofzucht neer te storten. Hoewel de Fed de geldslangen op volle kracht draaide om de brandende economie te doven, werden de ‘brandstichters’ nooit verantwoordelijk gehouden voor de schade die ze miljoenen Amerikanen hadden aangedaan.

“Barack Obama,” schreef Drew Weston in de New York Times toen de ‘hoop en verandering’-optochten aan het verdwijnen waren’, wanneer ze worden geconfronteerd met de grootste economische crisis, de grootste niveaus van economische ongelijkheid en de grootste niveaus van invloed van bedrijven op de politiek sinds de depressie … staarde in de ogen van de geschiedenis en koos ervoor zijn blik af te wenden. ‘

Hoewel dit artikel niet over Barack Obama gaat, lijkt het erop dat de laatste fase van liberale waanzin die de Democratische Partij nu plaagt, onder zijn bestuur is begonnen. Het was toen dat Pandora’s Box opengebarsten was en in een klap een explosie van controversiële wetgeving op de culturele scène losliet.

Het homohuwelijk, de legalisatie van marihuana in sommige staten en de transgender-badkamerrekening gebeurden allemaal snel na elkaar, te snel om door normale mensen te worden verwerkt. Hoewel het ‘homohuwelijk’ en de legalisering van cannabis voor recreatief gebruik zeker het Heartland deden wankelen, was het Obama’s transgender ‘badkamer’-wetgeving die de culturele scène deed schudden als een ware aardbeving.

Het idee om biologische mannetjes op een ochtend wakker te laten worden, zich te identificeren als vrouwtjes, waardoor ze de damesbadkamer en veranderende faciliteiten kunnen gebruiken, is fout op zoveel niveaus dat het moeilijk te geloven is dat het ooit in de schedel van een verstandig persoon is terechtgekomen, laat staan ​​in de President van de Verenigde Staten. Maar dat zijn de tijden. Hoewel de Trump-regering de “signature” -wetgeving van Obama heeft teruggedraaid , belooft de transgenderbeweging – net als de feministische rage van een voorbije generatie – dat een nieuwe democraat, ervan uitgaande dat het merk niet onherstelbaar is beschadigd, weer in de problemen komt White House opnieuw. Met andere woorden, de waanzin is uit de zak en veel geluk voor de ‘transfobe’ persoon die het terug wil vullen, zoals voormalig tennis dat grote Martina Navratilova onlangs heeft ontdekt.

Lees ook:  Kan Brexit het VK kwetsbaar maken voor druk van Amerikaanse haviken?

Ondertussen, sprekend over feministen, zal de transgenderbeweging, als ze succesvol is, alle verworvenheden uit het verleden die vrouwen in verschillende bezigheden hebben gemaakt, uitbannen, niet het minst in de sportwereld. Nu biologische mannetjes in staat zijn om te concurreren met vrouwen in veel atletiekwedstrijden, heeft het niet veel verbeeldingskracht nodig om te begrijpen wie alle toekomstige wereldrecords en titels van vrouwen zal winnen. Toch is hier de ironie: zelden zal iemand getuige zijn van een biologische vrouw die is overgestapt op een man die eist om door mannen gedomineerde sporten te betreden, en dit alles ontmaskert de absolute dwaasheid van het hele schouwspel.

Natuurlijk plaatst dit de dames in een vreemde positie dat ze niet kunnen protesteren tegen de transgender-demografie, hoe minuscuul het ook is, omdat de laatste pleiten voor status door de slachtofferkaart te spelen, net zoals veel vrouwen dat deden op de dag.

Het zorgt voor een leuk gedachte-experiment om te vragen wie de volgende slachtoffergroep zal zijn die transgenders van het podium berooft van politieke correctheid. Zouden het de robots kunnen zijn? Omdat we nu het argument van de sceptici accepteren dat testosterongevulde mannen vrouwen kunnen zijn, en omgekeerd, wie moet een zeer mondige en uiterst krachtige robot ervan weerhouden zijn recht te verdedigen tegen mensen op het gebied van dromen? Als mensen nu het intelligente apparaat copuleren en ermee trouwen, spreekt het vanzelf dat zij, de mensen, ook het recht van robots zullen ondersteunen om deel te nemen aan menselijke sporten, niet beperkt tot vrijen. Alleen een gedachte.

Maar zoals we nu kunnen zien, waren de liberalen net aan het opwarmen voor de belangrijkste gebeurtenis, die miljoenen illegale migranten het recht geeft om onze natie binnen te vallen, terwijl ze tegelijkertijd – wacht erop – legale kindermoord legaal maken.

Ja, kindermoord. Sterker nog, de wetgevers van de staat New York waren trots en applaudisserend na het passeren van de barbaarse reproductieve gezondheidswet, die artsen in staat stelt om baby’s in het derde trimester te beëindigen, evenals nadat ze zijn geboren in het geval ze op de een of andere manier een blotched abortuspoging overleven.

De gouverneur van New York, Andrew Cuomo, was zo geboeid door de passage dat hij de 408-voets torenspits van het One World Trade Center in roze schijnwerpers verliet. Ja, roze. Hoe toepasselijk.

Bijna twee decennia geleden hebben 19 terroristen de Noord- en Zuidtorens van het World Trade Center-complex neergehaald met gekaapte vliegtuigen. Nu wordt diezelfde site ontheiligd door de dood te herdenken van nog meer onschuldigen – mogelijk miljoenen meer – door een totaal ander soort terrorisme. Als dat grof en grotesk gebaar niet laat zien dat de Democraten het complot hebben verloren, dan weet ik niet wat het doet. De liberalen verdienen het niet om verslagen te worden in 2020. Ze verdienen het om buitenstaanders te worden van het Amerikaanse politieke systeem voor hun aandeel in het helpen vernietigen van de laatste overblijfselen van alles dat eens goed was in Amerika.

Comments

comments