Nu we weten dat de FBI corrupt en verraderlijk is, is het tijd om het “officiële verhaal” van 9/11 opnieuw te bekijken op zoek naar de echte waarheid

Nu we weten dat de FBI corrupt en verraderlijk is, is het tijd om het “officiële verhaal” van 9/11 opnieuw te bekijken op zoek naar de echte waarheid

26 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Nu het Amerikaanse volk er zich volledig van bewust is dat de FBI een corrupte, verraderlijke criminele kliek is, is het belangrijk om de gebeurtenissen van 9/11 opnieuw te bekijken:

  • De FBI nam honderden videocameravideo’s uit de gebieden rond het Pentagon in beslag om te verbergen dat het gebouw nooit werd geraakt door een commercieel passagiersvliegtuig (zoals universeel werd beweerd door de nep-nieuwsmedia). De video’s zijn nooit vrijgegeven voor het publiek. Het officiële verhaal is een leugen, net als de Russische heimelijke afspraak. In werkelijkheid werd het Pentagon getroffen door een kruisraket afgevuurd door een diep, door de staat gecontroleerd, schurken element van het Amerikaanse leger. Het was een klassieke valse vlagaanval .
  • De aanslagen van 9/11 mochten plaatsvinden om de Patriot Act te doorstaan waardoor de inlichtingengemeenschap politieke tegenstanders en Amerikaanse burgers bespioneerde. Deze macht werd door de regering-Obama gebruikt om Trump-campagnebeambten en familieleden illegaal te controleren. De illegale spionageoperatie heette ‘Operation Hammer’ en volgens The American Report:

FBI Adjunct-adjunct-directeur van de contraspionagedivisie Peter Strzok en zijn veronderstelde minispeler, FBI-jurist Lisa Page, wisselden een cryptisch, inderdaad gecodeerd sms-bericht uit op zondag 19 maart 2017, zesentwintig minuten na de gepensioneerde US Air Force Four Star General Thomas McInerney las ons exclusieve ‘Whistleblower Tapes’-exposé over de Amerikaanse ethergolven en onthulde’ The Hammer ‘.

The Hammer is het Stasi-achtige geheime surveillance systeem gemaakt door CIA / NSA / FBI contractant-gedraaid-klokkenluider Dennis L. Montgomery voor Obama’s inlichtingen chefs, CIA directeur John Brennan en directeur van National Intelligence James Clapper.

De Hammer, onder de regering-Obama, negeerde de grondwettelijke rechten van elke Amerikaan op privacy, waardoor de Verenigde Staten een politiestaat werden waar de federale regering werd bewapend door de regering-Obama tegen zijn politieke vijanden.

  • De regering Bush, met duidelijke banden met de CIA (Bush senior was de voormalige directeur van de CIA) gebruikte de aanslagen van 9/11 om de wurggreep van de inlichtingengemeenschap over alle politieke en politieke spelers stevig vast te stellen. Geheime surveillance was gericht op iedereen die probeerde het corrupte politieke establishment te ontzetten. De aanslagen van 9/11 betroffen het opzettelijke offeren van meer dan 3500 onschuldige Amerikanen om de publieke steun voor illegale spionageoperaties te manipuleren, valselijk belovend dat dergelijke bevoegdheden alleen zouden worden gebruikt om “terroristen na te streven”. Amper vijftien jaar later, diezelfde krachten keerde zich tegen president Trump om hem ten onrechte te beschuldigen van verraderlijke complotten met de Russen.
  • Gebouw 7, beter bekend als WTC 7, werd duidelijk neergehaald door gecontroleerde sloop. Dit gebouw werd niet door een vliegtuig geraakt en leed slechts enkele kleine kantoorbranden. Maar op miraculeuze wijze zakte het netjes in zijn eigen voetafdruk met de soort precisie en symmetrie die alleen kan worden bereikt door gecontroleerde sloopwerkzaamheden.
  • Duizenden architecten en ingenieurs hebben publiekelijk de officiële uitleg van 9/11 gebeurtenissen aangeklaagd omdat ze in directe tegenspraak zijn met de wetten van de natuurkunde en techniek. Zie Architects & Engineers voor 9/11 Truth . Bekijk deze video voor meer details:
Lees ook:  Franse nieuwsfotograaf gelyncht in Reims door moslimjongeren

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registreren  • WTC 7 was de opslagplaats voor diepgaande staatsdocumenten die de inlichtingengemeenschap wilde vernietigen, waarbij het bewijs van hun verraad tegen de Verenigde Staten van Amerika werd gewist. Met andere woorden, de aanslagen van 9/11 bereikten meerdere doelen voor de diepe staat, inclusief de vernietiging van fysieke bestanden, computerbestanden en andere bewijsstukken waaruit bleek dat de FBI, de CIA en de NSA allemaal samenzweerden om een ​​toezichtspolitie uit te rollen stelt dat de Amerikanen naar believen kunnen worden vermoord en alle toekomstige verkiezingen kunnen controleren.
  • De onafhankelijke media waren in 2001 nog niet goed ingeburgerd en daarom was niemand in staat om het officiële verhaal effectief aan te vechten, wat een onmogelijke leugen was voor het Amerikaanse publiek via een gecoördineerde disinfo-campagne die sterk lijkt op het Russische heimelijke verhaal over hoaxbeelden. (De media waren de hele tijd bezig met het inlichten van het Amerikaanse publiek, net zoals ze dat vandaag doen met vaccins, klimaatverandering en andere onderwerpen.)
  • Tot op de dag van vandaag herinneren de meeste Amerikanen zich niet dat een derde gebouw wordt geraakt door vliegtuigen. Dat komt omdat WTC 7 is verwijderd uit de herinneringen van het Amerikaanse volk door een kwalijke desinformatiecampagne van de media, die natuurlijk volledig wordt beheerst door de diepe staatsverraders die de persvrijheid (en echte journalistiek) minachten.
  • President Trump weet de waarheid over 9/11 en zou ervoor kunnen kiezen om enkele van de 9/11-documenten in zijn tweede termijn vrij te geven, als hij de moordpogingen van de diepe staat overleeft die nu worden opgevoerd. De les in dit alles? Vertrouw nooit een ‘officieel verhaal’. Het zijn altijd leugens geweest, zelfs decennia terug. (Je volgende huiswerkopdracht is het bestuderen van de bomaanslag in Oklahoma City en ontdek dat het ook is uitgevoerd door gecontroleerde sloop, compleet met een handige zondebok om de schuld op zich te nemen.Ook onderzoek naar de geschiedenis van Operatie Fast & Furious , een ander valse vlagschema dat wordt uitgevoerd door Eric Holder en Barack Obama om onschuldige Amerikanen te vermoorden om politieke tirannie en controle over de bevolking te bereiken.)
Lees ook:  Klimaat en het geldspoor

Luister naar mijn volledige podcast voor meer details die je nooit zou mogen weten:

Brighteon.com/6038145906001

Zie ook deze video op Brighteon.com: David Chandler – Wetenschappelijke analyse bewijst de sloop van het WTC .Comments

comments