Amerikaanse meesterwever van valse vlaggen gebruikt draadvriendelijk materiaal

Amerikaanse meesterwever van valse vlaggen gebruikt draadvriendelijk materiaal

29 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Het kan niet onzinniger worden dan dit. De regering-Trump beschuldigt de Syrische regeringstroepen van het opnieuw gebruiken – naar verluidt – van internationaal verboden chemische wapens tegen burgers.

De VS hebben geen bewijsmateriaal verstrekt om haar beschuldigingen te ondersteunen. Deze keer lijkt het ‘materiaal’ te zijn opgebruikt, zich baserend op bombastische bewering en het dubieuze ‘woord’ van alleen Washington. Ja, dat is hoe wanhopig de meesterwever van valse vlaggen is geworden. “Het is omdat, eh, goed, wij zeggen het is.”

De Amerikaanse claims komen (er is de weggeefaanwijzing) net wanneer het Syrische Arabische leger en zijn Russische bondgenoot verhuizen om het land te zuiveren van het laatst overgebleven antiregerings militant bolwerk in de noordoostelijke provincie Idlib. Dit zijn geen knuffelige “gematigde rebellen” die de westerse media je laten geloven. Ze zijn gelieerd aan het barbaarse, internationaal verboden Al Qaida-netwerk en ontelbare uitlopers. De terroristen die naar verluidt 9/11 hadden uitgevoerd en waarvan de VS de afgelopen twintig jaar een oorlog voerden.

Bovendien is het Syrische, Russische offensief ingesteld omdat de terroristen herhaaldelijk staakt-het-vuren hebben gesloten door te schieten op Syrische burgers in de nabijgelegen stad Aleppo en de Russische luchtmachtbasis in Hmeimim.

Dus, wat de buiten adem gestelde VS beweert over chemische wapens, gaat eigenlijk over het belemmeren van het Syrische, Russische offensief van de terroristische enclave die Syrië teistert. Dat komt omdat ondanks alle retoriek over de strijd tegen het terrorisme, de Amerikanen en hun NAVO-bondgenoten in de afgelopen acht jaar heimelijk dezelfde terroristen hebben gesponsord om Syrië te destabiliseren voor regimewisseling. Het hebben van een enclave in Syrië waarover de regering geen controle heeft, is een handige manier voor de buitenlandse vijanden van president Assad om een ​​destabiliserende invloed op het land te behouden, om ervoor te zorgen dat het nooit volledig herstelt van de achtjarige oorlog die deze buitenlandse vijanden orkestreerde, maar voor alle bedoelingen en doelen zijn verloren gegaan.

Bovendien zouden de afgezaagde oude ‘chemische wapens tegen burgers’ list kunnen worden gebruikt om de Amerikanen te rechtvaardigen die raketaanvallen lanceren op Syrië en rechtstreeks ingrijpen vanwege het doel van het regime-verandering. Met de opbouw van VS-vuurkracht in de Perzische Golf, zogenaamd om de vermeende Iraanse agressie tegen te gaan, heeft Washington de militaire middelen op zijn plaats staan ​​als het besluit om hen door te verwijzen naar het agressieve Syrië. (Dubbel denkwaarschuwing!)

Lees ook:  Kijk: Trump en Macron botsen op ongemakkelijke NAVO-nieuwsconferentie

Wat dit alles zo brutaal maakt, is de flagrante aard van valse vlaggen met chemische wapens waar de Amerikanen en hun NAVO-bondgenoten medeplichtig aan waren. Vorige week bleek dat de VN-aangesloten organisatie voor het verbod op chemische wapens (OPCW) zijn een eigen deskundigenoordeel dat concludeerde dat een incident met een chemisch wapen dat vorig jaar in Syrië plaatsvond hoogstwaarschijnlijk werd ontworpen door terroristen met een westerse achtergrond als valse vlag. Het incident was afgelopen april in Douma bij de hoofdstad Damascus. In die tijd brachten de westerse media plichtsgetrouw de sensationele beweringen uit dat het de Syrische regeringstroepen waren die de dodelijke munitie uit de lucht hadden laten vallen. Binnen een week na de vermeende gruwel lanceerden de Amerikanen, Britten en Fransen een spervuur ​​van meer dan 100 luchtaanvallen waarbij verschillende Syrische burgers werden gedood, in wat zij beweerden was “vergelding” voor de Syrische regering “barbaarsheid” tegen burgers. (Zieke tas alsjeblieft voor de overweldigende double-think.)

Veel waarnemers ten tijde van het Douma-incident wezen krachtig op de anomalieën van de bewering dat de troepen van de Syrische regering de schuld waren. Getuigenverslagen, waaronder plaatselijke artsen, hebben verklaard dat het hele scenario is opgezet door jihadisten en hun medeplichtigen van de witte helmen. De chemische munitie werd niet uit de lucht gedropt door vliegtuigen, het werd betrouwbaar beweerd; ze werden op de grond afgeleverd door de zogenaamde “rebellen”. Een OPCW-expert heeft dat account bevestigd. Toch werd zijn rapport onderdrukt door de OPCW-chefs. De organisatie in Den Haag lijkt politiek onder druk te zijn gezet om de waarheid te verbergen. Waarom? Omdat het zou laten zien dat de VS, Groot-Brittannië en Frankrijk schuldig waren aan een enorme oorlogsmisdaad door Syrië aan te vallen met luchtaanvallen gebaseerd op een complete leugen.

Opmerkelijk en ook verdomd hebben de westerse nieuwsmedia niet gerapporteerd over de OPCW-doofpot. Omdat de bedrijfsgestuurde netwerken, kranten en nieuwsdiensten van de overheid, zoals de BBC, deel uitmaken van de propagandamachine. Ze verkopen geen waarheid, ze verkopen oorlog. En dat zullen ze niet toegeven.

De leugen over het Douma-incident met chemische wapens, net als veel andere dergelijke incidenten in het verleden, zoals in Oost-Ghouta in augustus 2013 en momenteel in Idlib, is een uitkomst. Het is raadzaam voor de VS en zijn bondgenoten om de Syrische regering en haar Russische bondgenoot te demoniseren en om “rebellen” te leeuwen die in werkelijkheid niets anders zijn dan buitenlandse terroristische huursoldaten die naar dat land zijn gestuurd na de boodschap van regimeverandering voor de VS en zijn criminele bondgenoten.

De juiste leugen strekt zich uit tot de ultieme misleiding om Washington en zijn NAVO-handlangers een excuus te geven om een ​​soeverein land aan te vallen. Met andere woorden, het uitvoeren van een nazi-achtige agressie – de hoogste oorlogsmisdaad – maar onder het mom van een ridderlijke beschermer van burgers, mensenrechten en internationaal recht.

Je kunt niet dapperder worden dan dat, en niet meer misselijkmakend.

Het enige voordeel van al deze herhaalde chicanes is echter dat de Amerikaanse meesterwever van valse vlaggen er in de loop van de jaren zoveel heeft rondgedraaid (Havana Harbor, Pearl Harbor, Gulf of Tonkin, 9/11, Iraakse massavernietigingswapens, Syrische CW’s, Iraanse agressie, enzovoort) dat het leugenmateriaal nu versleten is en transparant is geworden.Lees ook:  Erdoğan graaft bijl op: Turkije dreigt genocide op indianen te erkennen

Comments

comments