Clash of Civilizations 2.0 Gesponsord door Prince en Bannon

Clash of Civilizations 2.0 Gesponsord door Prince en Bannon

29 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Bannon, Prince en andere extreem-rechtse mannen proberen nu hun volgers en medereizigers dezelfde soort ‘groepsdenkende’ nazi-propagandaminister Joseph Goebbels op te leggen aan Duitsland.

De oprichter van Blackwater, huurling Erik Prince, en de zelfbenoemde leider van Fascist International, Steve Bannon, hebben hun krachten gebundeld en de oude in diskrediet geraakte neoconservatieve theorie van ‘Clash of Civilizations’ afgestraft om de wereldwijde stabiliteit met religieus en etnisch nationalisme te bedreigen.

Een van de belangrijkste onthullingen in het rapport van Robert Legers over de verkiezingen van 2016, is het nauwe werkverband dat Bannon met Prince heeft gesloten. Omdat Bannon en Prince een vruchtbare politieke achtergrond hebben voor hun extreem-rechtse overtuigingen, hebben ze, onder de bescherming van hun beleden katholicisme, een beweging opgezet die zowel de huidige paus als de Europese Unie bedreigt.

De Clash of Civilizations was het belangrijkste principe van Samuel P. Huntington van de Universiteit van Harvard. Huntington verdedigde ook de pro-fascistische Mexicaanse Institutionele Revolutionaire Partij (PRI) van Mexico en de militaire dictatuur van Brazilië. Huntington was ook een voorvechter van de apartheidsstaat in Zuid-Afrika en pleitte voor zijn ‘hervorming’ in plaats van de afschaffing ervan. Huntington benaderingen van Latijns-Amerikaanse immigratie in de Verenigde Staten dient een basis voor de draconische anti-immigratiebeleid van Donald Trump en zijn “immigratie tsaar,” Stephen Miller. Huntington zag Europa en West-Europa, inclusief Kroatië en Slovenië, samen met Australië en Nieuw-Zeeland als een “kernbeschaving” tegen de rest van de wereld. Huntington maakte er een punt van om de christelijk-orthodoxe naties op de Balkan, waaronder Griekenland, uit te sluiten van de kernbeschaving

Om politieke overheersing door extreemrechtse politieke partijen en politici te bevorderen, is Bannon bezig geweest met het opzetten van een opleidingsacademie voor extreemrechtse christelijke zeloten in het Trisulti Charterhouse in Collepardo in Midden-Italië. Bannon heeft toegegeven dat hij het wereldwijde spelboek van George Soros volgt. In plaats van een neoliberaal mondiaal netwerk, zoals dat van Soros, creëert Bannon een extreemrechtse politieke beweging in Europa die zijn tentakels over de hele wereld zal uitbreiden, vooral in Huntington’s ‘kerncultuur’-landen plus Brazilië, Chili en Argentinië. Met zijn politieke fractie, genaamd “The Movement” die in Brussel in bedrijf is en zich richt op aanstaande verkiezingen voor het Europees Parlement, heeft Bannon gebruik gemaakt van een schisma binnen de Rooms-Katholieke Kerk om de tegenstanders van paus Franciscus I te overtuigen hem te laten winkelen in de 13het eeuws klooster in Collepardo.

Bannon is duidelijk de weg geëffend voor een herziene “botsing van beschavingen” tussen het joods-christendom en de rest van de wereld. Het fascisme wordt gezien als het politieke systeem dat de voorkeur heeft voor de westerse ‘kern’.

Bannon’s collega in de 2016 Trump-campagne, Michael Ledeen, de beruchte neo-conservatief, schreef in 1972 een boek dat de fascistische politieke filosofie promoot. Getiteld ‘Universeel fascisme: de theorie en praktijk van de fascistische international, 1928-1936’, beschrijft Ledeen in felle bewoordingen de inspanningen van Mussolini om een ​​internationale fascistische beweging te creëren in de late jaren 1920 en vroege jaren 1930. Volgens een interview dat Ledeen gaf aan de neo-con “National Review” in 2002, komt de Ledeen-doctrine neer op het volgende credo: “Elke tien jaar moeten de Verenigde Staten een klein waardeloos klein land oppikken en gooien tegen de muur, alleen om de wereld te laten zien, bedoelen we het bedrijfsleven. “Het sjabloon van Mussolini is grotendeels overgenomen door Bannon, die er nog steeds is, samen met de neoconservatieve nationale veiligheidsadviseur John Bolton.

Bannon probeert de nexus van zijn Joods-Christelijke kernbeschaving van waargenomen vijanden te zuiveren, waaronder Vaticaanse loyalisten van paus Franciscus. Bannon voert – in samenwerking met de uiterst conservatieve kardinaal Raymond Burke en voormalig paus Benedictus XVI – een politieke jihad tegen paus Franciscus. Bannon is van mening dat de huidige paus een gevaarlijke liberaal en een ‘culturele marxist’ is, die veel van het beleid van president Barack Obama heeft gesteund. Bannon en een rechtse katholieke groep dicht bij Burke, het Institute of Human Dignity, of Dignitatis Humana Institute, dat Bannon’s nieuwe hoofdkantoor in de Trisulti-abdij leidt, verzetten zich tegen Francis’s doel om een ​​’botsing van beschavingen’ tussen het christendom en de islam te vermijden.

Bannon voert, in samenwerking met kardinaal Raymond Burke en voormalig paus Benedictus XVI, een oorlog tegen paus Franciscus I. Bannon ziet Francis als een gevaarlijke liberaal en een ‘culturele marxist’, die het beleid van president Barack Obama ondersteunde. Bannon en een rechtse katholieke groep in de buurt van Burke, het Institute of Human Dignity, of ‘Dignitatis Humana Institute’, dat eigenaar is van het nieuwe hoofdkantoor van Bannon in de abdij van Trisulti, verzetten zich tegen het doel van Francis om een ​​’botsing van beschavingen’, met name een tussen Christendom en Islam.

Bannon’s financiële onderneming, Bannon & Company, investeert in Bitcoin en andere cryptocurrencies, waarvan veel financiële experts geloven dat het een gigantische oplichterij is. Cryptocurrencies hebben de voorkeur van neo-nazi’s en fascisten om hun activiteiten te financieren zonder zich zorgen te hoeven maken over financieel toezicht door toezichthouders en financiële inlichtingendiensten van banken. Bannon, als voormalig executive van Goldman Sachs, begrijpt hoe wegversperringen van financiële netwerken kunnen worden vermeden.

Abonneer u nu op onze gratis elektronische nieuwsbrief INDIGNATIE-nieuws klik hier om te registrerenLees ook:  De Europese unie wacht een gitzwarte toekomst

Een van de verplichte studies op de academie van Bannon voor neo-nazi’s zal zeer zeker gaan over de werken en gedachten van Julius Evola (1898-1974), een extreem-rechtse Italiaanse filosoof, die de inspiratie heeft geleverd voor verschillende fascistische terroristische aanslagen in Italië tijdens de Jaren zestig, zeventig en tachtig, inclusief het dodelijke bombardement op het centraal station van Bologna in 1980. Bannon is een promotor van Evola’s doctrine, die bekend staat als traditionalisme. De volgelingen van Evola worden de “Kinderen van de Zon” genoemd en ze omvatten aanhangers van twee toonaangevende neo-nazi-partijen in Europa: Golden Dawn in Griekenland en Jobbik in Hongarije. Andere traditionalistische filosofen, die allen in het Indo-Europese Arische occultisme hebben gelobbyd en in verschillende mate het fascisme in het interbellum omarmden, omvatten Roemeens Mircea Eliade (1907-1986), Frans / EgyptischRené Guénon (1886-1951) en Ceylonese (Sri Lankaanse) Ananda Coomaraswamy (1887-1947).

De Amerikaanse neo-nazi-leider en ‘alt-rechtse’ woordschepper, Richard Spencer, een universiteitsvriend van Trump’s anti-immigratie tsaar, Stephen Miller, is ook een volgeling van Evola. Evola’s geschriften waren een inspiratie voor Benito Mussolini Fascistische beweging en Schutzstaffel (SS) van Heinrich Himmler . Evola bezocht zelfs het SS-hoofdkantoor in Duitsland om zijn filosofie van het fascisme te bekeren tot de SS-status.

De verweven politieke financiën van Bannon en Prince werden onthuld tijdens de presidentiële campagne van 2016. Prince doneerde ongeveer $ 150.000 aan de pro-Trump PAC “Make America Number 1 in 2016.” Op zijn beurt heeft de PAC honderdduizenden dollars gesluisd naar Cambridge Analytica en Glittering Steel, een videoproductiebedrijf. Bannon heeft beide bedrijven mede opgericht. Bannon werd ook gesteund door gulle middelen van Robert Mercer, hedge fund-miljardair. Momenteel, met een schijnbaar eindeloze hoeveelheid geld, voert Bannon een extreemrechtse opstand in Europa met neo-nazi, fascistische en rechtse katholieke organisaties dicht bij het Opus Dei.

Erik Prince verliet het conservatieve calvinisme van zijn autodelenproducerende rijke vader om het katholicisme, het Opus Dei, de Soevereine Militaire Orde van Malta – gebaseerd in Rome en een rivaal beladen hoofdpijn voor paus Franciscus – en de Legionairs van Christus te omarmen. Opus Dei werd in 1928 opgericht door de Spaanse priester Josemaría Escrivá als een pro-fascistisch en pro-Francisco Franco antwoord op de meer vrijzinnige Jezuïeten. Het is opmerkelijk dat paus Franciscus, de eerste paus van de Jezuïeten, momenteel een virtuele burgeroorlog doormaakt in de katholieke kerk en de hiërarchie van het Vaticaan, onder impuls van Bannon, Prince, voormalig paus Benedictus en andere rechtse leden van het college van kardinalen.

Bannon, Prince en andere extreem-rechtse mannen proberen nu hun volgers en medereizigers dezelfde soort ‘groepsdenkende’ nazi-propagandaminister Joseph Goebbels op te leggen aan Duitsland. In zijn baanbrekende werk, Yale University professor Irving Janis samengevat “groepsdenken,” met name hoe groepen kunnen, in tegenstelling tot het brengen van de beste in mensen, ook brengen het ergste. Het boek van Janis uit 1982, ‘Groupthink’, beschrijft het fenomeen door de negentiende  eeuwse Duitse filosoof Friedrich te citerenNietzsche: “Waanzin is de uitzondering in individuen, maar de regel in groepen.” Europa’s huidige fascinatie en brede steun voor politieke partijen die grotendeels werden verbannen en gemeden na de nederlaag van de nazi’s in 1945 hebben een omgeving geschapen waarin Bannon, Prince en hun medewerkers vinden klaar publiek voor hun extremisme. In dergelijke klimaten is een botsing van beschavingen mogelijk, een nirvana voor de neo-cons en extreem-rechts.

De recente dodelijke Christchurch moskee-aanvallen lijken de eerste daad te zijn geweest in een strategie van spanningen, waarbij conflicten werden gevoerd door extreem-rechts. De bomaanslagen op Paaszondag van kerken in Negombo, Batticaloa en Colombo, Sri Lanka, evenals drie vijfsterrenhotels in Colombo – waarbij meer dan 300 mensen werden gedood, werden naar verluidt opgeëist door een tot nu toe onbekende groep, de National Thowheed Jamath of het nationale monotheïsme. Organisatie. De regering van Sri Lanka beweerde dat de aanvallen een vergelding waren voor de bomaanslagen op de moskee in Christchurch. Er zijn enkele dingen bekend over de groep die beweert dat het de aanslagen in Sri Lanka heeft uitgevoerd. Het is niet operationeel verbonden met de Islamitische Staat of Al Qaeda, hoewel de Islamitische Staat niet-verifieerbare claims van verantwoordelijkheid heeft gedaan. Nieuw-Zeelandse premier Jacinda Ardern zei dat de inlichtingendienst van Nieuw-Zeeland geen aanwijzingen heeft dat de aanvallen in Sri Lanka een vergelding waren voor de aanvallen in Sri Lanka. Opgemerkt moet worden dat Nieuw-Zeeland, als lid van de FIVE EYES signalen van intelligence-alliantie, toegang heeft tot talloze communicatie-intercepts.

Terwijl de vlammen op 15 april uit de iconische Notre-Dame van Parijs opsprongen, brak brand uit in de Al Aqsa-moskee in Jeruzalem, het op twee na heiligste heiligdom van de islam. In de weken voorafgaand aan de brand in Notre Dame, braken vandalen in Notre-Dame-des-enfants in Nîmes, Frankrijk en besmeurde uitwerpselen op het crucifix en de muren van de kerk. In maart brak brand uit bij een andere beroemde Parijse kerk, Saint-Sulpice. In februari brak er brand uit in de kathedraal van Lavaur in Lavaur, Frankrijk. Die brand werd voorafgegaan door vandalisme van Sint Nicolaas in Houilles en Sint-Niklaas in Maisons-Laffitte in Yvelines.

Brandstichting vernietigde ook drie Afrikaans-Amerikaanse kerken in Opelousas, Louisiana. De zoon van de afgevaardigde van een sheriff werd gearresteerd voor brandstichting. Louisiana is onlangs het toneel geweest van hernieuwde activiteiten van Ku Klux Klan en andere blanke racistische groeperingen.

Alle incidenten – in Nieuw-Zeeland, Sri Lanka, Frankrijk en Louisiana – die bevestigd worden als terrorisme en die waarvoor de jury nog steeds uit is, moeten bekeken worden door de strategie van spanningen en een laatste confrontatie tussen het christendom en de islam gevorderd door Bannon, Prince, en hun supporters in Brussel en het Trisulti-klooster.

De wereld heeft dit specifieke stuk eerder gezien. Vanaf het einde van de jaren zestig tot de jaren tachtig stierven meer dan tweeduizend mensen aan terroristische aanslagen die vooral de schuld kregen van linkse terroristen, waaronder de Italiaanse Rode Brigades en de West-Duitse Rode-Leger-factie. De slachtoffers waren de voormalige christen-democratische premier van Italië, Aldo Moro. De dodelijkste aanslag was de bomaanslag op het station van Bologna in 1980. Oorspronkelijk was er een poging om alle aanvallen, meestal bombardementen, op de linkse groepen te beschuldigen. In feite werden de meeste aanvallen uitgevoerd door neo-fascistische groepen in de hoop de communisten de schuld te geven. Onderzoekscommissies stelden later vast dat de neofascisten en extreem-linkse groepen allemaal banden hadden met de Central Intelligence Agency – die ooit Blackwater van Blackbird als aannemer gebruikte – en de inlichtingendiensten van NAVO-leden.Lees ook:  Woordvoerster McEnany weigert details vrij te geven van Trump's nieuwe 'gezondheidsplan'

Comments

comments