Massaal protest tegen censuur op Facebook gepland op jaarlijkse aandeelhoudersvergadering

Massaal protest tegen censuur op Facebook gepland op jaarlijkse aandeelhoudersvergadering

30 mei 2019 0 Door Indignatie redactie

Facebook is bezig met het  afsluiten van verkeer  naar conservatieve websites sinds de overwinning van Donald Trump bij de verkiezingen van 2016.

Natural News ) (artikel door Jim Hoft heruitgegeven van TheGatewayPundit.com )

Conservatieven domineerden sociale media in 2016, waar ze in staat waren om de waarheid ongecensureerd te krijgen. Facebook eindigde dat in 2017 en 2018.

De Gateway Pundit sprak vorig jaar met twee van de meest conservatieve uitgevers in Amerika.

California Rising on Twitter

MASS PROTEST AGAINST SOCIAL MEDIA CENSORSHIP at FACEBOOK ANNUAL SHAREHOLDER MEETING: May 30 @ 9 AM Hotel Nia 200 Independence Drive Menlo Park CA Fight for freedom of speech- before they silence YOU! EVERYONE BE THERE- BRING WHISTLES HORNS ETC! #MAGA RT $FB @RealJamesWoods https://t.co/tUJ5wxtPyb

Floyd Brown  is een conservatieve auteur, spreker en mediacommentator. In 2008 lanceerde Floyd  Western Journal, dat al snel een van de meest conservatieve websites in Amerika werd. Tegen 2016 organiseerde Floyd’s organisatie van Western Journal en andere conservatieve websites onder zijn paraplu meer dan een miljard pageviews. Sinds 2016 verloor de organisatie van Floyd 75% van haar Facebook-verkeer.

Op dezelfde manier spraken we met  Jared Vallorani  van  Klicked Media . Jared reisde  in juni naar Washington DC met The Gateway Pundit en website-eigenaren bij  100% FedUp om Facebook te targeten gericht tegen conservatieve uitgevers met Republikeinse wetgevers. Jared vertelde The Gateway Pundit zijn organisatie Klicked Media, die meer dan 60 conservatieve websites herbergt, verloor 400 miljoen pageviews van Facebook in de afgelopen zes maanden als je het verkeer vergelijkt met een jaar geleden.  Jared zei: “We hebben 70% tot 80% van ons verkeer verloren als je januari-mei 2017 versus januari-mei 2018 vergelijkt.”

Als u het totale aantal paginaweergaven dat door deze twee conservatieve online uitgevers is verloren, combineert, ziet u een verlies van meer dan 1,5 miljard paginaweergaven van Facebook in één jaar.

Dit zijn getallen van slechts twee van de meest conservatieve uitgevers in Amerika. Dit zijn niet de duizenden andere conservatieve uitgevers in het hele land die al hun verkeer van Facebook hebben verloren. Hier bij The Gateway Pundit is ons Facebook-verkeer effectief geëlimineerd nadat we waren gerangschikt als de 4e meest invloedrijke conservatieve uitgever in de verkiezing van 2016.

Lees ook:  'Censuur' of 'het werd tijd'? Felle reacties op Zwarte Piet-verbod Facebook

Het feit dat Facebook zich richt op conservatieve uitgevers moet geen verrassing zijn voor lezers van Gateway Pundit.

We rapporteren hier al enkele maanden over.

Deze invloedskaart hieronder door Columbia Journalism Review toont de belangrijkste beïnvloeders tijdens de verkiezingen van 2016.

En hier is diezelfde kaart met de conservatieve uitgevers die sinds 2017 het doelwit van Facebook zijn.

Facebook heeft sinds 2017 de inhoud van een overgrote meerderheid van de beste, conservatieve uitgevers uitgeschakeld.

In februari publiceerden James O “Keefe en Project Veritas het  bewijs van een klokkenluider  die Facebook had  uitgezet en van plan  was om conservatieve inhoud  van hun platform te  verwijderen .

In mei werd Paul Joseph Watson verbannen van Facebook omdat hij werd geassocieerd met Infowars en Alex Jones.

Paul Joseph Watson is een populist die NOOIT de Facebook-regels heeft overtreden … Maar hij associeert met Alex Jones.

Hoe gebeurt dit in Amerika?

We hebben onze vrijheid van meningsuiting verloren – de technische reuzen hebben het van ons afgepakt.

Eerder deze maand heeft president Donald Trump een  Breitbart.com- artikel geretweet op conservatieve Facebook-censuur.

Maria Bartiromo on Twitter

This will become an imp & bigger story going into #2020 ⁦@GOPLeader⁩ ⁦@realDonaldTrump⁩ ⁦@MorningsMaria⁩ ⁦@FoxBusiness⁩ #vote harvesting

Dit is goed nieuws.

Maar conservatieve leiders moeten actie ondernemen voordat het te laat is.

Plan dit protest alstublieft op 30 mei.

Lees meer op: TheGatewayPundit.com

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Boerkaverbod, gezichtsmaskerwetten frustreren Nederlandse moslims

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Hoe de westerse pers loog over de staatsgreep van 2014 in Oekraïne en deed alsof het in plaats daarvan een echte democratische revolutie was
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments