Wat gebeurt er als de lichten voor altijd uitgaan?

Wat gebeurt er als de lichten voor altijd uitgaan?

5 juni 2019 0 Door Indignatie redactie
0
()

Je bent net op een doordeweekse dag wakker geworden en merkt dat hij buiten veel lichter is dan normaal. Je bent gewend vroeg op te staan. Je kijkt naar je wekker en ziet alleen maar een zwart display dat zich gedraagt ​​als een donkere spiegel. Je tilt je horloge op van je nachtkastje. De secondewijzer is gestopt en het elektronische display is verdwenen.

Je probeert je licht in te schakelen, maar geen geluk. Je springt uit bed en gaat naar de keuken. U programmeerde uw koffiezetapparaat om ‘s morgens om 6.30 uur te beginnen met brouwen. Geen koffie in de pot en de groene cijfers die de tijd aangeven zijn verdwenen. Je gaat naar de woonkamer op een knop op de afstandsbediening om je tv aan te zetten. Zwart scherm dat uw afbeelding weerspiegelt. Je kijkt naar je antieke grootvaderklok terwijl het om 9:00 uur gaat. Dat werkt, maar je bent al laat op het werk. Je gebruikelijke ontwenningsroutine is verlopen

Je weet niet wat er aan de hand is, maar om 12:01 uur Eastern Time werd het elektriciteitsnet op drie manieren aangevallen: de Eastern Interconnection werd door hackers afgesloten; De Electric Reliability Council van Texas werd neergehaald door aanvallen op transformatoren op kritieke substations, de Western Interconnection werd donker toen een SCUD-raket met een kernkop werd gelanceerd vanaf een lege olietanker en op een hoogte van 100 mijl boven het westen explodeerde Kust. Het stuurde een elektromagnetische puls (EMP) neer, geluidloos omlaag, niet alleen op de Western Interconnection, maar als verzekering neemt het meer op dan alleen de Western Interconnection.

De tanker zinkt snel nadat meerdere explosies veertien mijl buiten onze internationale wateren zijn gemeld door passerende schepen die getuige waren van de ontploffing. Het was gezonken om zijn identificatie en nationaliteit te vermijden.

De timer op de schatting van de overheid klikt – als de stroom gedurende maanden of een jaar uitblijft, zal meer dan 92% van de Amerikaanse bevolking uitsterven. En je dacht dat alleen een nucleaire holocaust zo’n soort bloedbad zou kunnen veroorzaken.

Lees ook:  In Q1 was Covid-19 de vijand. In Q2 zal de vijand China zijn

Hoewel het bovenstaande scenario uiterst onwaarschijnlijk is, kan een van die aanvallen het raster in een oogwenk uitschakelen, waarbij het ergste een EMP is, die alles uitschakelt met elektronische onderdelen: alle communicatie, cyberspace, elektriciteit (inclusief alle zonnepanelen) ), alle auto’s vervaardigd na 1974, alle elektronica, een groter dan acceptabel aantal wapens in het leger, de hele negen yards. In ongeveer een maand zullen alle tweeënzestig kerncentrales, waarvan sommige meer dan één reactor hebben en alle splijtstofdokken in de VS, uiteindelijk Fukushima zijn, de generatoren en batterijen die koel water over hen pompen – gevaarlijke meltdowns gieten nucleaire besmetting in de Jet Stream, watervoorzieningen en de bovenste zes centimeter van de bovengrond landelijk.

Zelfs als een reactor offline is, hebben de splijtstofstaven koel water nodig dat eroverheen gespoeld wordt om te voorkomen dat ze kritische temperaturen bereiken. De Nuclear Regulatory Commission eist dat alle kerncentrales slechts een back-upvoorraad van één week dieselbrandstof hebben om hun generatoren van energie te voorzien tijdens een langdurige stroomuitval. Een week. Er is geen manier om gas te pompen, dus het moet worden overgeheveld uit de benzinestations en als de tanks droog zijn, zijn er geen leveringen meer.

Denk je dat het niet kan gebeuren? Bedenk dat een enkele menselijke fout in een energiecentrale in Ohio de stroom naar de Mid-Atlantische en de Noordoostelijke regio’s van de VS en delen van Canada in 2003, die ook bekend staat als Northeast blackout van 2003, heeft uitgeschakeld . Dat is zo ongeveer de kwetsbaarheid van een elektriciteitsnet waar we niet zonder kunnen leven, maar dat een fundament heeft van delen die teruggaan tot de eerste machtsinterconnectie die ooit is gebouwd. We hebben sindsdien altijd nieuwe technologie geïnstalleerd en sommige software die het raster beheert, is gebaseerd op Unix – al te gemakkelijk gehackt door de Chinezen, Russen en mogelijk Iran. Het is echt de ultieme nachtmerrie.

Onze gok is dat je hebt gehoord over EMP’s en wat er zou gebeuren als we door twee of drie werden geraakt. We geloven ook dat in een paar of een van de verhalen die je hebt gelezen het nucleaire kernsmeltende aspect hiervan is opgenomen, waarschijnlijk omdat de overheid geen paniek wil veroorzaken of de auteur niet heeft nagedacht over onze kerncentrales. Dit is net zo waar Armageddon voor de Verenigde Staten van Amerika, de machtigste natie op de planeet, die na een jaar een bevolking van 8% zal omvatten van wat het vóór de aanval was geweest.

Lees ook:  Waarom toerisme zou moeten sterven van Greta Thunberg en waarom dit niet willen
OPMERKING VAN DE REDACTIE: Indignatie.nl is van mening dat het helpen van lezers om op de hoogte te blijven van de gevolgen van de coronaviruscrisis een vorm van openbare dienstverlening is. Om die reden is dit artikel en al onze coronavirus-dekking gratis. Als u ons wil helpen met een kleine donatie voor onze schrijvers en medewerkers te ondersteunen, en gezond te blijven.

How useful was this post?

Click on a star to rate it!

Average rating / 5. Vote count:

No votes so far! Be the first to rate this post.

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Comments

comments