Op zoek naar een zinvolle identiteit

Op zoek naar een zinvolle identiteit

6 juni 2019 0 Door Indignatie redactie

Ik ben geen nationalist, maar ik zet altijd mijn mensen op de eerste plaats. Het probleem met het zijn van een patriot is dat het je bindt aan je land, dat kan worden overgenomen door buitenlandse / subversieve entiteiten, en veranderd in iets dat je niet weerspiegelt. Uw mensen, aan de andere kant, zullen altijd uw mensen zijn. Dit is het probleem dat optreedt wanneer landen niet op bloed en bodem zijn gebaseerd; ze worden in zekere zin verre entiteiten van de mensen die ze moeten dienen. Conservatieven (die door nationalisten terecht worden bespot) zijn in essentie de patriotten van de moderne tijd, die de vlag van hun land, de regering en het leger volgen zonder rekening te houden met het ontbreken van een diepere kern van hun land en identiteit.

Hetzelfde geldt voor het fenomeen ‘fandom’ dat veel jonge en zelfs oudere mensen grijpt. Af en toe naar films en tv-programma’s kijken is prima, maar het is niet nodig dat ze uw gedachten of leven beheersen. Mediaconsumptie zou een zij hobby moeten zijn of voor gebruik tijdens downtime, het zou je bewustzijn niet moeten domineren. Naar conventies gaan die gekleed zijn als superhelden, vooral als je een volwassene bent, is een duidelijk teken dat je een oppervlakkige persoonlijkheid hebt aangenomen. Mensen kunnen zoveel beter doen.

Vroeger was een patriot iemand die hun land steunde, en dat was meestal prima omdat hun land homogeen was en de belangen van hun volk trachtte te vergroten. Toen de Ottomanen Constantinopel innamen, heeft het niet alleen de belangen van de Sultan bevorderd, het heeft ook de interesse van de Turken bevorderd, samen met hun religie van de islam. En toen Spanje een groot deel van de Amerika’s veroverde, profiteerde het niet alleen de koning, maar ook zijn land als geheel, omdat de grondstoffen en handel die terugkwamen uit de koloniën ertoe leidden dat Spanje de dominante macht ter wereld werd.

Tegenwoordig is het echter moeilijk in te zien hoe de groei van de economie van een land ten goede komt aan iedereen, afgezien van een kleine kliek van miljardairs en miljonairs. Anders dan in de zestiende eeuw zijn er geen nieuw voedsel, materialen of schatten om terug te brengen van nieuw veroverde landen. In plaats daarvan laten gigantische bedrijven ongekende winsten maken en betalen ze weinig of geen belasting, terwijl ze tegelijkertijd nauwelijks enige loyaliteit tonen aan de landen waarvan ze zijn gebaseerd. In het verleden werden handelsondernemingen en bedrijven door de wet (of gewapende macht) gedwongen handel te drijven in omstandigheden die gunstig waren voor de strategische belangen van het land. Dus bijvoorbeeld, toen Groot-Brittannië in oorlog was met Frankrijk, mochten Britse handelaren niet met Frankrijk handelen, om de vijand in wezen te blokkeren. Het is in deze tijd moeilijk voor te stellen of er een grote oorlog heeft plaatsgevonden, dat onze zakenlieden zouden stoppen met handelen met onze vijanden. Het niveau van eigenbelang en kortetermijndenken is momenteel zo hoog dat mensen niet langer een collectief plichtsbesef voelen, en dus zou het voor elke westerse overheid, zelfs met wettelijke bevoegdheden, moeilijk zijn om bedrijven te dwingen de lijn te volgen.

Lees ook:  Mohammed's migratie-masterplan: hoe de islam de aarde zal veroveren

Als het Westen moet herstellen van zijn huidige demografische en culturele marxistische situatie, dan moet het fundamenteel een poging doen om zijn ziel te herwinnen. Dit betekent niet alleen miljoenen migranten en hun nakomelingen uitzetten, het moet ook veel bredere criteria omvatten. De politieke dichotomie rechts / links moet worden uitgeroeid, want tot die tijd zullen naties voortdurend verdeeld zijn. In plaats daarvan moet er een systeem komen waar de keuze niet ligt tussen een vrije markt en een kleine overheid of veel regelgeving met een grotere overheid. Deze keuzes zijn ondiep en middelmatig, en hebben vrij letterlijk geen zin. De afgelopen decennia hebben we subversieve zelfhaatende idioten op politiek links die een verzorgingsstaat op agressieve wijze ondersteunen, terwijl je op politiek gebied welvaartsnoei hebt gehad, vrije marktondersteuning van kiezers die immigratie willen beperken. Het hoeft niet zo te zijn, en dat zou ook niet zo moeten zijn.

Het lijkt onpeilbaar dat een partij die zowel immigratiebeperkingen als een verstandige versie van de verzorgingsstaat ondersteunt, de laatste tijd niet succesvol is opgedoken, hoewel er in Europa tekenen zijn die bemoedigend zijn. Veel mensen, zelfs sommige in de middenklasse, kunnen eenvoudigweg geen particuliere ziektekostenverzekering betalen; en dus als u wilt dat uw mensen gezond en productief zijn, dan moet u de optie van een systeem met één betaler accepteren. Als je kunt accepteren dat de regering een leger heeft om je land te verdedigen, dan is de regering met een afdeling voor ongelukken en spoedeisende hulp om je lichaam te verdedigen tegen ziekte ook niet zo erg.

Maar weg van de politiek, moet de toekomst ook zorgen voor je planeet en omgeving, die onder een ongekende aanval staat. Natuurlijk wordt de meerderheid van de vervuiling veroorzaakt door India, China en andere niet-blanke, zich ontwikkelende economieën. Dit betekent niet dat we niet voor de leefgebieden van onze naties kunnen zorgen, omdat zelfs in het Westen grootschalige woningbouw en fossiele brandstofverkenning zijn tol eisen. Als we zoogdieren zijn en deel uitmaken van de natuurlijke wereld, dan betekent dit logischerwijs dat we tot op zekere hoogte moeten leren leven met de natuurlijke wereld.

Er moet ook een sterke nadruk worden gelegd op het omkeren van de lage geboortecijfers die elk ontwikkeld land op aarde teisteren. De nadruk op het belang van ‘loopbanen’ in plaats van ‘de samenleving’ is een probleem dat velen eenvoudigweg weigeren te erkennen. Ja, mensen moeten werken, maar in de toekomst moet elke overheid het betaalbaar maken van kinderen hebben, of dat nu door overheidssubsidies of andere initiatieven is. Het heeft geen zin om uw mensen te redden van massale immigratie als ze toch uitsterven omdat ze weigeren zich te vermenigvuldigen.

Maar bovenal moeten we de geschiedenis aan onze kinderen leren en de jongste generatie in de samenleving koesteren om hun hele groep een sterke voorkeur te geven aan hun eigen etnische en raciale groep. We moeten nooit toestaan ​​dat de zelfhaat in het Westen onder alle omstandigheden terugkeert. De domheid van vandaag wordt mede veroorzaakt door de slechte opleiding van gisteren. Een tribale mindset moet de basis vormen van elke positieve toekomst die we hopen te bouwen, want te oordelen naar de laatste paar decennia zijn we zonder deze volledig verloren gegaan.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  Beste regering, politici, Wopke Hoekstra, voor nog meer bezuinigingen heeft u geen mandaat! Luister eens naar het volk

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  Wereldwijd biljoenen vrijgemaakt om de maatschappij van een ondergang te behoeden
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments