OPEN BRIEF: Ik ben niet jouw ezel: 4 Redenen voor de Witte Identiteitsbeweging

OPEN BRIEF: Ik ben niet jouw ezel: 4 Redenen voor de Witte Identiteitsbeweging

6 juni 2019 0 Door Indignatie redactie

Beste ruimdenkende mensen van links,

Dit is een open brief van een zelf-beschreven blanke identitarist, een voorstander van pro-Europese raciale identiteit.

Je kunt me veroordelen, maar ik vraag je om me te horen. Ik heb je in het verleden bekritiseerd, soms woest, maar vandaag kom ik naar je toe met een olijftak – en een verklaring.

Vandaag zou ik je willen helpen de beweging voor Witte identiteit te begrijpen vanuit het perspectief van een pro-Witte advocaat.

Je hebt bijna zeker geleerd om onze beweging te beschouwen, of deze nu wordt aangeduid als Dissident Right of Alt-Right, of door een andere naam, als ‘hatelijk’ en ‘racistisch’. Ik neem het je niet kwalijk dat deze fout is opgetreden en ik heb nog steeds een geloof, hoe optimistisch ook, dat sommigen van jullie open genoeg zijn om me te horen.

Openheid is belangrijk voor mij: openstaan ​​voor nieuwe ideeën, nieuwe overtuigingen, nieuwe argumenten. Ik verander niet altijd van gedachten, maar ik heb het toch zo vaak gedaan en het is altijd verfrissend om mijn denken te laten uitdagen.

Ik praat over openheid omdat het openheid was die me als een volwassene naar links leidde, en openheid, onder andere, die me na vele jaren uiteindelijk leidde. Ik verwacht niet dat je onder de indruk of verrast zult zijn dat ik tijdens het grootste deel van het rampzalige voorzitterschap van de Democratische Strijders een door de Democraten gesteunde anti-oorlogslinker was, maar ik zeg het omdat het voor mij van groot belang was.

Dus, wat heeft mij van een kiezer van Kerry en Obama veranderd in een rechtshandige en pro-witte identiteit?

De korte versie: ik kwam tot de conclusie dat de politieke strategie van Left is om blanken, en met name Blanke mannen, te exploiteren, terwijl ze tegelijkertijd op zoek zijn naar schuldgevoelens en ons bespotten.

Voor al te veel links, wordt verwacht dat blanken en vooral blanke mannen de last dragen van het bouwen van een nieuwe en “progressieve” orde, terwijl we tegelijkertijd worden bespot en beschaamd omdat we de oude orde vertegenwoordigen.

Wij zijn niet jouw muilezels, lastdieren om te exploiteren, zelfs als je klagen over onze koppigheid.

Met dit in gedachten, zijn hier 4 redenen die ik heb gevonden voor het bestaan ​​van de Witte identiteitsbeweging.

identitarist

Reden 1): Welvaartsstaat Parasitisme

Voor veel links staat de verzorgingsstaat centraal in hun visie op wat de overheid zou moeten zijn.

Het wordt ook grotendeels gefinancierd door blanke mensen.

Als een groep zijn gemiddeld niet-Spaanse blanken verantwoordelijk voor een overschot op de overheidsbegroting dat, volgens sommige schattingen, $ 553,52 miljard bereikt, of $ 2795 per hoofd van de bevolking .

Hispanics daarentegen hebben een begrotingstekort van $ 411,95 miljard, of $ 7,289 per persoon. Zwarten hebben een begrotingstekort van $ 389,71 miljard, of $ 10,016 per hoofd van de bevolking.

Over het algemeen betaalden niet-Spaanse blanken in 2014 minimaal 75,86% van alle belastingen – niet slecht voor een groep die 62,1% van de nationale bevolking telde.

Niet alleen betalen blanken meer dan hun “billijke aandeel” in de welvaartsstaat, ze betalen er ook aan, hoewel het onevenredig ten goede komt aan andere groepen . Volgens een schatting van de achterkant van de envelop hebben Blacks alleen al sinds 1971 $ 8,3 biljoen extra ontvangen in onevenredige socialezekerheidsuitkeringen .

Bespaar me je schreeuwen van niet allemaal X is zo . Als je een volwassene bent, zou je de concepten van trends, gemiddelden en bredere patronen moeten kunnen begrijpen, terwijl je ook moet erkennen dat mensen natuurlijk individuen zijn.

Witte identitaristen kunnen verschillen over wat er moet worden gedaan met betrekking tot de verzorgingsstaat. Sommigen geven de voorkeur aan hervormingen, terwijl anderen, waaronder de uwe, de voorkeur geven aan afschaffing. Dit is echter een van de belangrijkste gebieden van openbaar beleid die relevant zijn voor de witte identiteit: als een raciale groep betalen blanken voor ‘diversiteit’.

identitarist

Reden 2): massale migratie en witte vervanging

Blanken zijn de enige groep waarvan de vervanging in hun eigen land iets is om te vieren , volgens velen aan de linkerkant en in de media van de kathedraal. Ik constateer dat de meeste van deze zelfde mensen en entiteiten – die van de niet-tweevoudige burgervariëteit – geen waarneembare wens laten zien om blanke meerderheid te verlaten.

“De VS worden in 2045 ‘minderheidswit’, Census-projecten ‘, schrijft William Frey voor Brookings. De ondertitel luidt: “Jeugdige minderheden vormen de motor van toekomstige groei”, en op de afbeelding is een lachende groep mensen met verschillende raciale achtergronden te zien.

Laat me in het belang van transparantie opmerken dat niet iedereen het daarmee eens is: er is een tegenargument dat blanken geen minderheid zullen worden als men een meer omvattende definitie van blanke mensen neemt, een die mensen van gemengd wit erfgoed omvat die zich identificeren als Wit en een of meer andere groepen.

Lees ook:  De Amerikaanse nachtmerrie

Niraj Chokshi schrijft voor de New York Times en legt uit dat er een nieuwe studie over Trump-kiezers is gevonden, en ik citeer: “Witte, christelijke en mannelijke kiezers, suggereert de studie, wendde zich tot de heer Trump omdat zij vonden dat hun status in gevaar was.”

Ik ben het volledig eens met Chokshi en ik geloof dat dit een rol speelde in mijn eigen reis van de stemming voor Goofy Gary Johnson in 2016 tot de ondersteuning van Donald Trump.

Denk hier even over na – en ik bedoel, denk er echt over na: waarom zou iemand in de wereld de status in zijn eigen land willen verliezen?

Wilt u, beste openhartige lezer aan de linkerkant, worden vervangen? Probeer, voordat je me probeert te weerleggen, dat ik het niet alleen heb over zaken als ras, etniciteit, cultuur en religie, maar ook over letterlijk elke andere identiteitsbron – bijvoorbeeld politieke en sociale opvattingen.

Laat me de vraag nog een keer stellen: hoe voelde je je toen Donald Trump de verkiezingen won?

Had je misschien het gevoel dat iemand die de Ander vertegenwoordigde, een andere identiteit, een andere groep mensen, je probeerde te vervangen?

Voordat je bezwaar maakt dat er geen vergelijking is tussen een politieke ideologie en een raciale identificatie, sta me toe te constateren dat ras nogal gepolitiseerd is geworden in dit land.

In feite brengt dit mij bij mijn derde punt.

identitarist

Reden 3): Blanken worden voor alles de schuld gegeven

Witte mannetjes bashing is een handelsbalans voor links en als je oplet, weet je dat dit waar is. Ik zal openlijk toegeven dat Blanken maar al te vaak meesters zijn van raciaal masochisme. Witte schuld is meestal onze schuld, en we moeten de verantwoordelijkheid nemen voor het beëindigen ervan.

Het verwijderen van standbeelden ter herdenking van verschillende figuren van de Confederatie is een vlampunt geworden in de Cultuuroorlog, en aangezien ik de Cultuuroorlog in grotendeels raciale termen zie, zou ik er geen doekjes om winden.

Trouwens, dit New York Times-artikel, ” Monumenten voor een nieuw tijdperk “, landde in mijn feed:

“Het heeft een enorme inspanning gekost om de Zuidelijke beelden te verwijderen die tot nu toe zijn verwijderd. Dit is een goed begin. Ik zou graag de 68-voet-4-inch kolom vervangen en base die 133 jaar lang een platform bood voor een figuur van de blanke supremacist-generaal Robert E. Lee met een antimonument. Ik zou het willen noemen: ‘De erfenis van de slavernij is op de weg van vooruitgang en zal zijn tot Amerika, dat de voordelen van die erfenis heeft, is vervangen door een compleet andere samenleving.’ “

Zelfs zonder de bovengenoemde punten over welzijnsparasitisme, en zelfs als we niet over de handige FBI- tabel 21 en andere interessante informatie over de kleur van misdaad zouden beschikken , is hier nog steeds een interessant historisch argument te vinden.

Ik zal opmerken dat nationale instellingen de belangrijkste reden zijn waarom een ​​natie rijk of arm wordt, en de reden dat het Verenigd Koninkrijk de industriële revolutie op gang heeft gebracht, had alles te maken met de uitvinding van de uitvinding – met andere woorden, iets kunnen uitvinden , patenteer het en profiteer ervan.

Afrikaanse slaven in Amerika zouden slaven zijn geweest in Afrika, zo niet voor de transatlantische slavenhandel, en er is zelfs een argument dat op internet en gemiddeld , blanken op dat moment niet van de slavernij profiteerden (lees het zelf en vertel me wat jij denkt).

Om een ​​ander voorbeeld te nemen, eentje die ik laatst op onze Republic Standard Facebook-pagina heb geplaatst , overweeg dan dit New York Times-stuk ( voel je al een patroon?) Over witte schuldgevoelens :

“Ik ben doorzeefd met schaamte. Witte schaamte. Dit is niet nuttig voor mij of voor iemand, vooral mensen met kleuren. Ik heb het gevoel dat er geen “ik” is buiten mijn blanke / hogere middenklasse / cisgender-identiteit. Ik heb het gevoel dat mijn letterlijke bestaan ​​mensen pijn doet, omdat ik altijd de ruimte inneem die bij iemand anders hoort te horen. ‘

Klinkt dit als een gezonde mentaliteit voor jou? Zie je het probleem? Deze persoon kan niet ontsnappen aan hun negatief geïnternaliseerde Witte identiteit, het gevolg van toxische anti-witte verhalen die ze hebben opgenomen in de anti-witte media en cultuur.

Lees ook:  Conspiracy Theory - Wat is het?

Nu ben ik veel meer dan een identitarist. Ik denk niet dat deze persoon gewoon een positieve raciale identiteit nodig heeft in plaats van een negatieve – inderdaad, het is duidelijk voor mij dat ze een gezondere benadering van hun identiteit nodig hebben die minder reductief en essentialistisch is .

Ik zou deze persoon aanraden zijn hobby’s te cultiveren, tijd doorbrengen met vrienden en stoppen met zichzelf zo serieus nemen. De wereld is zowel tragischer als wonderbaarlijker dan waar ze het voor op waarde schatten, en ze zullen die subtiele poëzie niet beginnen te waarderen totdat ze zichzelf hebben ontlast.

Ik zou ze ook zeggen dat het goed is om White te zijn.

Niet slecht, niet goed, maar zeker oké.

Hier is het ding: we pleiten niet voor rassenhaat of suprematie. Die dingen zijn vreselijk destructieve krachten – dat is eigenlijk een groot deel van mijn proefschrift hier.

Een van mijn eigen prioriteiten in deze beweging is terug te duwen tegen het idee dat het zogenaamde extreem-recht ‘haat’ vertegenwoordigt, en dat is wat de hele media van de kathedraal blijkbaar doen geloven.

Maar natuurlijk pleiten we ook voor raciaal masochisme.

Waar we voor pleiten is het recht van blanken op een identiteit en op collectieve belangen. Ik accepteer dat we verschillende opvattingen zullen hebben: het hele bredere landschap van Dissident Right en Alt-Right heeft breuken tussen christenen en heidenen (opzettelijk kapitaliseren), traditionalisten en secularisten, en (een beetje vereenvoudigend) libertariërs en authoritarians.

Mensen evolueerden om in groepen te leven, en het is volkomen normaal om de eigen groepen – familie, gemeenschap, stam, etnische of raciale groep, natie, religie, broederlijke organisatie – voorrang te geven boven andere.

Je hebt misschien geen sterke raciale identiteit en misschien heb je daar geen behoefte aan. Misschien voor jou, de hele mensheid vormt één menselijk ras, en je voelt een gevoel van gehechtheid en trouw aan hen.

En weet je wat? Dat is alles goed en wel. Ik respecteer je voorkeuren volledig. Ben je bereid om de mijne te respecteren?

identitarist

Reden 4): de dubbele normen

Wit wordt verondersteld verantwoordelijk te zijn voor de acties van onze voorouders, zelfs als deze niet uitzonderlijk waren volgens de normen van de afgelopen tijdperken. En als we de egalitaire dogma’s over ras durven in vraag te stellen , zijn we ” blanke supremacisten “, hoeveel we ook het tegendeel zeggen.

Echter, niet-blanken met sociale media geschiedenissen van anti-witte retoriek banen op het land in de prestigieuze New York Times – kijk maar naar Sarah Jeong .

Ondertussen meldt VICE dat de politie in Chicago “aaswagens” gebruikte die geladen waren met Nikes om criminelen te vangen – totdat ze stopten vanwege de gemeenschapsangst.

Waarom, vraag je je af, waren sommigen in de gemeenschap woedend? Was de tactiek niet effectief in het vangen van criminelen? Vonden de vrachtwagens waardevolle parkeerplaatsen? Werden de vrachtwagens op de een of andere manier de misdaad in bepaalde gebieden getrokken?

Als je de video bekijkt, zul je zien dat sommigen in de lokale Black-bevolking woedend waren dat de politie aasauto’s vol Nikes in de motorkap zou laten, omdat mensen ze natuurlijk zullen stelen! Er was zelfs een verontschuldiging.

Dit, en het belachelijke spektakel van het frame-spel van Starbucks , toont de absolute toestand van de rassenrelaties in Amerika vandaag: blanken moeten verantwoordelijk zijn voor iedereen, maar zwarten worden niet geacht zelf verantwoordelijk te zijn.

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, schiet de politie meer blanken dan zwarten – niet alleen in absolute aantallen, maar ook proportioneel als rekening wordt gehouden met de criminaliteitscijfers. En toch produceerde de gerechtvaardigde opname van Michael Brown door Ferguson-politieman Darren Wilson in 2014 de mythe ‘Hands Up, Do not Shoot’ … die de destructieve Ferguson-rellen verwekte , die door links werden verdedigd .

Klim in de wayback-machine en we zien Trayvon Martin: neergeschoten terwijl hij George Zimmerman aanviel , veranderde in een martelmoment, terwijl zijn moordenaar werd berecht en opgehangen in de Kangaroo-rechtbank in de door de media gemanipuleerde publieke opinie. Martin ontving postuum een ​​eredoctoraat in de luchtvaartwetenschappen aan de Florida Memorial University.

identitarist

Dit is hoe raceverhoudingen in dit land, en in zoveel van de westerse wereld, op dit moment staan:

  1. Blanken moeten verantwoordelijk zijn voor alles en iedereen, en vooral voor onze individuele en collectieve rassenzonden.
  2. Zwarten kunnen zich gedragen als onverantwoordelijke, hysterische en zelfs gewelddadige kinderen en hun wandaden worden geminimaliseerd, geweigerd of gegraveerd, zoals het geval en het verhaal kunnen eisen.

Begint u te begrijpen hoe erg absurd deze wereld voor ons is?

Lees ook:  Soros-gelieerde politieke drukgroep Avaaz bundelt krachten met MSM om klimaatsceptici van YouTube te verwijderen

En wij, het Witte Ras, die geacht worden alle lasten te dragen, van economisch tot cultureel, van het verminderen van onszelf .

Kun je je voorstellen dat een andere groep het doelwit is van Qatar’s “awoke” agitprop outlet AJ + ?

Kun je je voorstellen dat een andere groep wordt beschreven als te overvloedig en daarom niet divers genoeg?

Kun je je voorstellen dat een andere groep een gevoel van raciale trotswordt ontzegd ?

Kun je je voorstellen dat een andere groep deze denigratie van iemand neemt en niet voor zichzelf opkomt?

Als rasrelaties in de VS en het Westen echt vooruitgang boeken, moeten ze dat doen op basis van eerlijkheid en wederzijds engagement.

Wit ethno-masochisme biedt alleen een gecompromitteerde basis, die heeft bijgedragen aan het verwrongen en perverse verhaal dat deze cultuur tegenwoordig regeert. Dit verhaal heeft niemand anders dan professionele grief-mongers en andere parasieten gediend, en het moet worden vervangen.

Het is waar dat veel blanken ongemoeid blijven in witte schuld, bereid om het spreekwoordelijke zadel te dragen en de last te dragen. Dat is ten nadele van henzelf en ten koste van de mensen die zij beweren te helpen proberen, omdat het een vals verhaal van racistische slachtoffering, kinderachtigheid en aangeleerde hulpeloosheid bevordert.

Sommigen van ons zijn echter wakker geworden. We worden niet langer geïntimideerd door het valse geschreeuw van ‘racisme’ en we zullen ons niet langer verontschuldigen voor het verdedigen van onze eigen belangen en het nemen van onze eigen kant. We prediken geen vijandigheid, alleen eerlijkheid over onze interesses en onze prioriteiten.

Dit is een olijftak. Jullie, open-minded linkse mensen, hebben de macht om de rassenconflicten te de-escaleren die sommigen onder jullie zoveel hebben gedaan om te roeren. Je kunt tegen de anti-witte retoriek duwenen goed gedrag modelleren dat je de bewondering van redelijke mensen over het hele spectrum zal opleveren.

Je kunt ons niet assimileren met de standaard linkse verhalen over ras, omdat we zelfrespect hebben en omdat we heel goed begrijpen dat ze tegen onze interesses indruisen. Accepteer dit en we kunnen naar een betere toekomst gaan, gebouwd op eerlijkheid en het respect dat wordt toegekend aan mensen die weigeren te worden uitgebuit en bespot.

Wij zijn niet jullie muilezels, en hoe eerder iedereen dit begrijpt, des te beter voor ons allemaal.

identitarist

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 5 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments