4 augustus 2021

INDIGNATIE

Indignatie.nl jaagt altijd naar interessante, belangrijke en controversiële perspectieven grotendeels uitgesloten van de mainstream media

Het beleid van creatieve chaos: Amerika’s project voor een “Holocaust in het Midden-Oosten”.

midden-oosten

 5 total views,  3 views today

Het project voor een nieuw Midden-Oosten [1] is een project voor een nieuwe holocaust. Het gebeurt nu. Het beleid van “Creatieve Chaos” [2] ondersteunt de “Holocaust in het Midden-Oosten”. Het Imperium vernietigt willens en wetens de soevereiniteit en de territoriale integriteit van prooilanden zoals Libië, Irak, Syrië, Jemen, de Oekraïne, en verder. Genocidale etnische zuivering, massamoord en vernietiging worden goedaardig omschreven als “chaos” en als “creatief”.

Empire zet nauwgezet geplande strategieën in om sektarische en etnische scheidslijnen te fabriceren en om prooidieren te balkaniseren. Het idee, zoals uitgedrukt door Condoleeza Rice , dat het Midden-Oosten moet worden verdeeld in een “Sunni Belt” en een “Shia Belt” [3], objectiveert mensen, vermindert hun menselijkheid, verandert ze in fictieve “stock characters” die uitsluitend worden gedefinieerd door gepercipieerde religieuze voorkeuren en opzettelijk etnische en religieuze spanningen verzint, die allemaal als voorwaarden voor imperialisten dienen om chaos te creëren en de desintegratie van sterke natiestaten in brakke vazalstaten, verstoken van zelfbeschikking en soevereiniteit.

Empire ziet niet-compliant, zelfbesturende, seculiere, pluralistische, multi-confessionele, democratische staten als vijanden. Syrië is al het bovenstaande en daarom een ​​’vijand’. Empire vernietigt verder de “gastheer” wanneer het “de aderen opent” van prooilanden voor het plunderen van middelen en criminele bezetting. Het olierijke, strategisch gelegen gebied ten oosten van de Eufraat is zo’n voorbeeld.

Wanneer Empire de SDF tegen ISIS ondersteunt, polijst het zijn nepbeeld door de perceptie te creëren dat het ISIS tegenwerkt, zelfs als het “rebadged” ISIS opnieuw introduceert in dezelfde gevechtsgronden. Als alternatief, zoals in het geval van Raqqa, “redt” het imperium en voert het ISIS elders uit. Zowel terroristen als burgers zijn vervangbaar in deze demonische operaties.

 

Empire rondt burgers af in door terroristen gecontroleerde concentratiekampen [4]. Het ‘bewapent’ hen door opzettelijk wanhoopsklachten te scheppen die zich lenen voor het rekruteren van kansen voor nieuwe terroristische volmachten. Daesh zal nooit verdwijnen zolang Empire de controle heeft of wereldwijd controle zoekt.

Zolang de Westerse oorlogspropaganda in opkomst blijft en de westerse bevolking zich niet bewust is, zullen westerlingen blijven geloven dat deze oorlogen humanitair zijn of in hun nationale belangen. In feite zijn de oorlogen anti-humanitair en vertegenwoordigen ze alleen maar ‘speciale interesses’.

Het sterkste wapen van de NAVO is het apparaat van “Perception Management”. Zonder dit zouden de NAVO en de imperialisten worden ontmaskerd als de opperste internationale oorlogsmisdadigers die ze zijn.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op je blogsite, internetforums. enz.

Mark Taliano  is een onderzoeksmedewerker van het Center for Research on Globalization (CRG) en de auteur van  Voices from Syria , Global Research Publishers, 2017.

Notes

[1] Mahdi Darius Nazemroaya, “Plannen voor het opnieuw tekenen van het Midden-Oosten: het project voor een” nieuw Midden-Oosten “.” Global Research, 18 november, 2006, 24 oktober 2018. ( https://www.globalresearch.ca/ plannen-voor-hertekening-het-midden-oosten-het-project-voor-een-nieuw-midden-oosten / 3882 ) Toegankelijk 31 mei, 2019.

[2] Mark Taliano, “‘Creative Chaos'” en de War Against Humanity. US-NAVO ondersteunt ISIS. “Wereldwijd onderzoek, 29 mei 2017. ( https://www.marktaliano.net/creative-chaos-and-the-war-against-humanity-us-nato-supports-isis/?fbclid = IwAR1JZUi7SbjC6u6FI-kf3PgEvuERb7m02RAHZAarpJQNo_11m3hGtx-Lrm0 ) Toegang tot 31 mei 2019.

[3] Prof. Tim Anderson, “DE VS HEEFT PUNTEN OM SUNNI-SHIA-RIFT IN HET MIDDEN-OOSTEN TE CREEREN.” Shia Followers, 25 februari, 2018. ( https://shiafollowers.com/index.php/2018/02/25/ us-attempted-create-sunni-shia-rift-middle-east-tim-anderson /? fbclid = IwAR0twDRc8GYrXJkRHuGosHwAeUa57PSXr-hVthZWRDWlW5RVLbkD5tSyhyk ) Toegang tot 31 mei 2019.

[4] Arabi Souri, “VS-strijdkrachten in Syrië veroorzaken catastrofale gevolgen voor burgers die worden vastgehouden in het concentratiekamp Rukban.” Syrië Nieuws 30 mei, 2019, Global Research, 31 mei, 2019. ( https://www.globalresearch.ca/us -krachten-Syrië-veroorzakende-catastrofale-effecten-burgers-rukban-concentratiekamp / 5679112 ) Toegang tot 31 mei 2019.

Steun Indignatie via PayPal veilig en simpel.
Comments

comments