Het beleid van creatieve chaos: Amerika’s project voor een “Holocaust in het Midden-Oosten”.

Het beleid van creatieve chaos: Amerika’s project voor een “Holocaust in het Midden-Oosten”.

11 juni 2019 0 Door Indignatie redactie

Het project voor een nieuw Midden-Oosten [1] is een project voor een nieuwe holocaust. Het gebeurt nu. Het beleid van “Creatieve Chaos” [2] ondersteunt de “Holocaust in het Midden-Oosten”. Het Imperium vernietigt willens en wetens de soevereiniteit en de territoriale integriteit van prooilanden zoals Libië, Irak, Syrië, Jemen, de Oekraïne, en verder. Genocidale etnische zuivering, massamoord en vernietiging worden goedaardig omschreven als “chaos” en als “creatief”.

Empire zet nauwgezet geplande strategieën in om sektarische en etnische scheidslijnen te fabriceren en om prooidieren te balkaniseren. Het idee, zoals uitgedrukt door Condoleeza Rice , dat het Midden-Oosten moet worden verdeeld in een “Sunni Belt” en een “Shia Belt” [3], objectiveert mensen, vermindert hun menselijkheid, verandert ze in fictieve “stock characters” die uitsluitend worden gedefinieerd door gepercipieerde religieuze voorkeuren en opzettelijk etnische en religieuze spanningen verzint, die allemaal als voorwaarden voor imperialisten dienen om chaos te creëren en de desintegratie van sterke natiestaten in brakke vazalstaten, verstoken van zelfbeschikking en soevereiniteit.

Empire ziet niet-compliant, zelfbesturende, seculiere, pluralistische, multi-confessionele, democratische staten als vijanden. Syrië is al het bovenstaande en daarom een ​​’vijand’. Empire vernietigt verder de “gastheer” wanneer het “de aderen opent” van prooilanden voor het plunderen van middelen en criminele bezetting. Het olierijke, strategisch gelegen gebied ten oosten van de Eufraat is zo’n voorbeeld.

Wanneer Empire de SDF tegen ISIS ondersteunt, polijst het zijn nepbeeld door de perceptie te creëren dat het ISIS tegenwerkt, zelfs als het “rebadged” ISIS opnieuw introduceert in dezelfde gevechtsgronden. Als alternatief, zoals in het geval van Raqqa, “redt” het imperium en voert het ISIS elders uit. Zowel terroristen als burgers zijn vervangbaar in deze demonische operaties.

 

Lees ook:  ECB, Macron en de EU zwermen rondom onze pensioenstrooppotten dankzij Jetta Klijnsma

Empire rondt burgers af in door terroristen gecontroleerde concentratiekampen [4]. Het ‘bewapent’ hen door opzettelijk wanhoopsklachten te scheppen die zich lenen voor het rekruteren van kansen voor nieuwe terroristische volmachten. Daesh zal nooit verdwijnen zolang Empire de controle heeft of wereldwijd controle zoekt.

Zolang de Westerse oorlogspropaganda in opkomst blijft en de westerse bevolking zich niet bewust is, zullen westerlingen blijven geloven dat deze oorlogen humanitair zijn of in hun nationale belangen. In feite zijn de oorlogen anti-humanitair en vertegenwoordigen ze alleen maar ‘speciale interesses’.

Het sterkste wapen van de NAVO is het apparaat van “Perception Management”. Zonder dit zouden de NAVO en de imperialisten worden ontmaskerd als de opperste internationale oorlogsmisdadigers die ze zijn.

*

Opmerking voor lezers: klik op de deelknoppen hieronder. Stuur dit artikel door naar uw e-maillijsten. Crosspost op je blogsite, internetforums. enz.

Mark Taliano  is een onderzoeksmedewerker van het Center for Research on Globalization (CRG) en de auteur van  Voices from Syria , Global Research Publishers, 2017.

Notes

[1] Mahdi Darius Nazemroaya, “Plannen voor het opnieuw tekenen van het Midden-Oosten: het project voor een” nieuw Midden-Oosten “.” Global Research, 18 november, 2006, 24 oktober 2018. ( https://www.globalresearch.ca/ plannen-voor-hertekening-het-midden-oosten-het-project-voor-een-nieuw-midden-oosten / 3882 ) Toegankelijk 31 mei, 2019.

[2] Mark Taliano, “‘Creative Chaos'” en de War Against Humanity. US-NAVO ondersteunt ISIS. “Wereldwijd onderzoek, 29 mei 2017. ( https://www.marktaliano.net/creative-chaos-and-the-war-against-humanity-us-nato-supports-isis/?fbclid = IwAR1JZUi7SbjC6u6FI-kf3PgEvuERb7m02RAHZAarpJQNo_11m3hGtx-Lrm0 ) Toegang tot 31 mei 2019.

[3] Prof. Tim Anderson, “DE VS HEEFT PUNTEN OM SUNNI-SHIA-RIFT IN HET MIDDEN-OOSTEN TE CREEREN.” Shia Followers, 25 februari, 2018. ( https://shiafollowers.com/index.php/2018/02/25/ us-attempted-create-sunni-shia-rift-middle-east-tim-anderson /? fbclid = IwAR0twDRc8GYrXJkRHuGosHwAeUa57PSXr-hVthZWRDWlW5RVLbkD5tSyhyk ) Toegang tot 31 mei 2019.

[4] Arabi Souri, “VS-strijdkrachten in Syrië veroorzaken catastrofale gevolgen voor burgers die worden vastgehouden in het concentratiekamp Rukban.” Syrië Nieuws 30 mei, 2019, Global Research, 31 mei, 2019. ( https://www.globalresearch.ca/us -krachten-Syrië-veroorzakende-catastrofale-effecten-burgers-rukban-concentratiekamp / 5679112 ) Toegang tot 31 mei 2019.

Vond je dit stuk leuk? Overweeg om een ​​kleine fooi te geven en deze met je vrienden te delen, zodat ik kan blijven schrijven. Ik zou elke vorm van ondersteuning op prijs stellen.
Lees ook:  2010-2019: Het decennium van revolutie in het Midden-Oosten

Het is eindelijk 2021 ...

… En nog nooit is er zo gretig uitgekeken naar een nieuw jaar. De Covid-19-vaccins, het openen van de horeca en uitgaansleven, de aankomende verkiezingen in Nederland, het Joe Biden-voorzitterschap, de last-minute Brexit-deal: hoewel er grote uitdagingen blijven bestaan, is er reden voor hoop. Met een nieuw jaar in het verschiet, doen we er alles aan om indrukwekkende blogs te leveren waarop u altijd kunt vertrouwen.

Wij geloven dat iedereen toegang verdient tot informatie die is gebaseerd op wetenschap en waarheid, en tot analyse die is geworteld in autoriteit en integriteit. Daarom hebben we een andere keuze gemaakt: onze rapportage open houden voor alle lezers, ongeacht waar ze wonen of wat ze kunnen betalen. Dit betekent dat meer mensen beter geïnformeerd, verenigd en geïnspireerd kunnen worden om zinvolle actie te ondernemen.

In deze gevaarlijke tijden is een naar waarheid zoekende wereldwijde alternatieve mede zoals TIndignatie essentieel. We hebben geen aandeelhouders of eigenaar van een miljardair, wat betekent dat onze blogs vrij is van commerciële en politieke invloed - dit maakt ons anders. Wanneer het nog nooit zo belangrijk is geweest, stelt onze onafhankelijkheid ons in staat om de machthebbers onbevreesd te onderzoeken, uit te dagen en bloot te leggen.

Lees ook:  De Brexit-crisis leidde tot totaal incompetent leiderschap in een tijd van ongekende rampspoed. Nu betalen we ervoor
In een jaar van ongekende elkaar kruisende crises in 2020, hebben we precies dat gedaan, met onthullende journalistiek die een reële impact had: de onhandige aanpak van de Covid-19-crisis niet alleen in ons landje Nederland, de Black Lives Matter-protesten en de tumultueuze Amerikaanse verkiezingen.

Als er ooit een tijd was om je bij ons aan te sluiten, dan is het nu. Uw financiering stimuleert onze bloggers, het beschermt onze onafhankelijkheid en zorgt ervoor dat we voor iedereen open kunnen blijven. U kunt ons door deze uitdagende economische tijden heen ondersteunen.

Elke bijdrage, hoe groot of klein ook, maakt echt een verschil voor onze toekomst. Steun  indignatie al vanaf € 1 - het duurt maar een minuut. Dank je.


Comments

comments